- Konu Yazar
Deldiler abi...deleni delerler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nk250Motosiklet nedir
Deldiler abi...deleni delerler...
nk250Motosiklet nedir
Tez zamanda ne ?Polisten kaçanlara fikrim belli o nedenle dillendirmeyeceğim.
Tez zamanda inş.
Gözüm nk250den nasıl bir ses beklentin var alttan tapa açtım deyince xj6 gibi bir şey bekledim boşuna kafanı agritirsin egzoz sesi istiyorsan 4 silindir alacaksın gerisi boş en uygun alacagin makinede fz6dir galiba
Bu adrenalin yeter de artar gerçekten valla çok sıkıntılı dediğiniz gibi ceza bir şekilde ödenir fakat işin güzel tarafı herhangi bir can'a zarar gelmemesi.Ucuz atlatmışsın.
Kovalasalar bir ton mevzu olacak kaza riski yakalandığın da torbacı ,hırsız , muamelesi göreceksin.
Hiç bir çevirme de kaçma da asayiş çevirmelerin de motosiklete bakmıyorlar gerek yok kaçmana.
Arar üstünü 2 uyarır gönderir senin egzoz için işlem yapmaz trafikçiler dışında.
Kaçarken birine vursan şu pişmanlığın 1000 katını yaşarsın dönüşü olmaz.
Neyse hem ders olmuş hem yapmak isteyenlere uyarı ..
Geçmiş olsun ceza ödenir daha büyük bir şey yaşamadım başımın gözümün sadakası olsun deyip teselli edeceksin artık![]()
Akıllandığımı düşünüyorumAz yemişsiniz keşke daha çok yeseydiniz de daha da akıllanırdınız belki. O da belki.
Haklısınız dediğim gibi sadece hevesti aslında merakımı gidermek istemiştim buda ders oldu artıkGözüm nk250den nasıl bir ses beklentin var alttan tapa açtım deyince xj6 gibi bir şey bekledim boşuna kafanı agritirsin egzoz sesi istiyorsan 4 silindir alacaksın gerisi boş en uygun alacagin makinede fz6dir galiba
Doğru söylüyorsunuz fakat her insan aynı değil kimisi ehliyeti yok diye kaçar diğeri egzoz var diye kaçarpolisin dur dediğinde durmayana vur yetkisi olmalı evet arada hata yaparlar bazıları bok yoluna gider ama polis dur dediğinde durmuyorsa bir insan belki sadece egzoz delik değildir.
Neymiş fikriniz söyleyinde bilelimPolisten kaçanlara fikrim belli o nedenle dillendirmeyeceğim.
Tez zamanda inş.
Doğru söylüyorsunuz fakat her insan aynı değil kimisi ehliyeti yok diye kaçar diğeri egzoz var diye kaçar
bak bak bu da kaçacak ondan soruyoDurmamaktan ne kadar ceza yedin hangi maddelerden ne kadar
bak bak bu da kaçacak ondan soruyo![]()
Çevirme noktasından kaçmakDurmamaktan ne kadar ceza yedin hangi maddelerden ne kadar
Doğru aslında13bin TL'ye delik egzoz ve polisten kaçmaktan yırtmışsın. Pek ağır bir bedel ödenmişe benzemiyor![]()
Şunu da eklemek istiyorum:
Biliyorum, bu forumda birçok abim beni daha önce uyardı. Ama benim eşekliğim… Keşke laf dinleseydim.
@tommygun , bu genç sana "amca" dedi.Valla haklısın tommy amca bir anlık heves için şimdi 1 ay aç gezmem lazım. Biraz teselli eder misiniz? Bir yanım bu olaya gülüyor, diğer yanım içten içe yanıyor. Üzüldüğüm tek nokta maddiyat… Gerçekten moralim bozuk.