Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Lokma (Cırcır) Takımı Önerisi

Biraz yanlış anladınız galiba :) Numaralar büyük olması lazım. Sizin attığınız set küçük numaralar ve cırcır takımı değil.
  2. Storagon

Öyle olması lazım. Diğer vb. işler için gerekli olan numaralar 1/2 takım olarak geçiyor sanırım.
  3. Storagon

Yağ değişimi vb. motosiklet tamir/bakım işlerinde kullanmak için lokma takımı alacağım. Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. İşimi görsün yeter. NOT: Genelde hangi numaralar lazım olduğunu bilmediğim için soruyorum.
  4. Storagon

Teker Kayması

Geçmiş olsun.
  5. Storagon

Yağ Önerisi

Petrol istasyonları dışında nereden temin edebilirim ?
  6. Storagon

Yağ Önerisi

Servisin hiç dikkat ettiğini düşünmüyorum. Motul almayı düşünüyorum, Castrol daha mı iyi olur ? Yarı sentetik mi daha iyi olur, tam sentetik mi ?
  7. Storagon

Yağ Önerisi

https://www.trendyol.com/motul/5100-technosynthese-10w30-4t-sentetik-motosiklet-yagi-1l-p-235824193?boutiqueId=61&merchantId=118299&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bu doğru mudur ? Bir de 10W40 koysam ne olur ? Şu an 15W50 var motosiklette.
  8. Storagon

Yağ Önerisi

Kitapçıkta 10W30 TVS' nin kendi yağı yazıyor. https://hizliresim.com/l98egst
  9. Storagon

Yağ Önerisi

Merhaba, iyi forumlar dilerim. TVS Raider 125 kullanıyorum. Yakın zamanda yağı değiştireceğim. Motul 5100 10W40 kullanmayı düşünüyorum. Bu yağı kullanma şunu kullan vb. fikirlerinizi nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim.
  10. Storagon

Ön Fren Tutuşu Zayıfladı

Tüm cevaplar için teşekkür ederim.
  11. Storagon

Ön Fren Tutuşu Zayıfladı

Fren manetini kademeli olarak çekiyorum ama eskisi gibi tutmuyor, durmaya yakın biraz daha sıkınca sert bir şekilde tutuyor ve diski kilitliyor. ABS yok. Neden böyle olur veya ne yapmam lazım ? Motosiklet şu an 2800 kilometrede.
  12. Storagon

Pulsar RS200 gaz tepkisi çok sert.

Bende de 1. vites için geçerli aynı şey. Ama normal sanırım dişli oranı ile alakalı olması gerek.
  13. Storagon

Motosiklet Kumaş Yan Çanta

Normal arka çanta da takabilirim. Fakat motosikletin tipini fazla bozuyor gibi. TVS Raider 125 kullanıyorum.
  14. Storagon

O da aklıma takıldı yan çanta demiri almazsam tehlike yaratabilir diye
  15. Storagon

Geçenlerde bir yerde gördüm. Şimdi bir anda aklıma geldi. Meraktan soruyorum. Kumaş yan çantayı da ruhsata işletmek lazım mı ? Hatırladığım kadarıyla arka çanta takıldığı zaman yolcu kapasitesi 1 kişiye düşüyordu. Kumaş yan çanta taksak da böyle bir durum var mı ? Çoğu şey hakkında ayrıntılı...
  16. Storagon

Motoru hareket halinde boşa atmak

Dediğinizi yapıyorum aslında ama bazen oluyor bazen olmuyor. Daha dikkatli inceleyeceğim diğer sürüşlerimde.
  17. Storagon

Motoru hareket halinde boşa atmak

Ben de bu konuyu merak ediyorum. Bende durum şu şekilde: Kırmızı ışık yanıyor yavaş yavaş aragaz vererek vites düşürüyorum fakat 2 den 1 e atarken çatırt ediyor.
  18. Storagon

Motosiklet Eldiveni

Ben araştırdığım zaman Vexo Tempest H2O önerildiğini görmüştüm bir bakın isterseniz. Ben de almayı düşünüyorum.
  19. Storagon

Motosiklet yarım debriyaj yapınca değisik bir sekilde sallanıyor sarsılıyor

Anlatmaya çalıştığınız şey motor freni mi ?