Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yağ değişimi vb. motosiklet tamir/bakım işlerinde kullanmak için lokma takımı alacağım. Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. İşimi görsün yeter.
NOT: Genelde hangi numaralar lazım olduğunu bilmediğim için soruyorum.
https://www.trendyol.com/motul/5100-technosynthese-10w30-4t-sentetik-motosiklet-yagi-1l-p-235824193?boutiqueId=61&merchantId=118299&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bu doğru mudur ?
Bir de 10W40 koysam ne olur ? Şu an 15W50 var motosiklette.
Merhaba, iyi forumlar dilerim.
TVS Raider 125 kullanıyorum. Yakın zamanda yağı değiştireceğim. Motul 5100 10W40 kullanmayı düşünüyorum. Bu yağı kullanma şunu kullan vb. fikirlerinizi nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim.
Fren manetini kademeli olarak çekiyorum ama eskisi gibi tutmuyor, durmaya yakın biraz daha sıkınca sert bir şekilde tutuyor ve diski kilitliyor. ABS yok. Neden böyle olur veya ne yapmam lazım ? Motosiklet şu an 2800 kilometrede.
Geçenlerde bir yerde gördüm. Şimdi bir anda aklıma geldi. Meraktan soruyorum. Kumaş yan çantayı da ruhsata işletmek lazım mı ?
Hatırladığım kadarıyla arka çanta takıldığı zaman yolcu kapasitesi 1 kişiye düşüyordu. Kumaş yan çanta taksak da böyle bir durum var mı ?
Çoğu şey hakkında ayrıntılı...
Ben de bu konuyu merak ediyorum. Bende durum şu şekilde: Kırmızı ışık yanıyor yavaş yavaş aragaz vererek vites düşürüyorum fakat 2 den 1 e atarken çatırt ediyor.