Motosiklet Kumaş Yan Çanta

Motosikleti
TVS Raider 125
Geçenlerde bir yerde gördüm. Şimdi bir anda aklıma geldi. Meraktan soruyorum. Kumaş yan çantayı da ruhsata işletmek lazım mı ?

Hatırladığım kadarıyla arka çanta takıldığı zaman yolcu kapasitesi 1 kişiye düşüyordu. Kumaş yan çanta taksak da böyle bir durum var mı ?

Çoğu şey hakkında ayrıntılı ve kesin bilgiye ulaşamıyoruz. Bu konu hakkında fikirleriniz nedir ?

Bu arada kumaş çantalar da pek ucuz değil gibi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Heybe çanta, soft yan çanta gibi ürünlerin ruhsata işletilmesine gerek yoktur. Ceza da yemezsiniz. Ancak bu çantaların bence en büyük sorunu; eğer motorunuzun yanlarda çanta demiri gibi sabit aparatlar olmadığında o çantaların gevşeyip tekere değme, zincire dolanma gibi potansiyel tehlikeler barındırmalarıdır.

Motosikleti
TVS Raider 125
Heybe çanta, soft yan çanta gibi ürünlerin ruhsata işletilmesine gerek yoktur. Ceza da yemezsiniz. Ancak bu çantaların bence en büyük sorunu; eğer motorunuzun yanlarda çanta demiri gibi sabit aparatlar olmadığında o çantaların gevşeyip tekere değme, zincire dolanma gibi potansiyel tehlikeler barındırmalarıdır.
O da aklıma takıldı yan çanta demiri almazsam tehlike yaratabilir diye

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O da aklıma takıldı yan çanta demiri almazsam tehlike yaratabilir diye
Bu işler binde bir olur ama yine de riskli bence. Tek başınıza uzun yolculuklar yapacaksanız ve de motorunuzun arka tutamaçları varsa eşya taşımak için ben size çıkarılıp arka seleye takılabilen sosis çantaları öneririm.

Motosikleti
TVS Raider 125
Bu işler binde bir olur ama yine de riskli bence. Tek başınıza uzun yolculuklar yapacaksanız ve de motorunuzun arka tutamaçları varsa eşya taşımak için ben size çıkarılıp arka seleye takılabilen sosis çantaları öneririm.
Normal arka çanta da takabilirim. Fakat motosikletin tipini fazla bozuyor gibi. TVS Raider 125 kullanıyorum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Normal arka çanta da takabilirim. Fakat motosikletin tipini fazla bozuyor gibi. TVS Raider 125 kullanıyorum.
TaVaSapı'nın sol tarafında zaten demir yok mu? Bir tane de sağına uydur tamamdır.
raider68b7fd377d3a7.jpg

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Hayır, ruhsata işletmene gerek yok.

Kumaş yan çanta demişken sorayım:
Çantaları sele altından geçirip takmak için cırt bantları var, bunları uzatabilecek bir terzi vs. var mı bildiğiniz?
Yoksa herhangi bir terzi bu işi yapabilir mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Geçenlerde bir yerde gördüm. Şimdi bir anda aklıma geldi. Meraktan soruyorum. Kumaş yan çantayı da ruhsata işletmek lazım mı ?

Hatırladığım kadarıyla arka çanta takıldığı zaman yolcu kapasitesi 1 kişiye düşüyordu. Kumaş yan çanta taksak da böyle bir durum var mı ?

Çoğu şey hakkında ayrıntılı ve kesin bilgiye ulaşamıyoruz. Bu konu hakkında fikirleriniz nedir ?

Bu arada kumaş çantalar da pek ucuz değil gibi.
bize veya kurallara değil denk geldiğin ceza yazacak polisin keyfine bağlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar