Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Kitapçığa Uymayan Distribütör

Tabi ki gönül ister ki Japon olsun
  2. Storagon

TVS Raider 125 2024 Model
  3. Storagon

Motosikletimin periyodik bakımı için bugün servise gittim. Şu an 3300 kilometrede. Kitapçığa göre bakım aralığı 3000 kilometre. Ama servisin bana dediği şu şekilde: "UMA (Uğur Motorlu Araçlar) sistemi 2000 kilometrede bir bakım aralığı veriyor. 2000' de gelmemişsiniz. Şu an 2000 bakımı yapıp...
  4. Storagon

Garantiyi Devam Ettirmek Hakkında

Sizin galiba kibar konuşmak gibi alışkanlıklarınız yok. 1764261821 Hayır yağ 1 lt alıyor 700 TL el işçiliği 1764261889 Öğrenci olup kendi harçlığın ile masraf yapınca. 3 e 5 e bile bakmak durumunda kalıyorsun bazen. 1764262203 İlk cümleniz için de bilgilenmek iyidir diye düşünüyorum.
  5. Storagon

Garantiyi Devam Ettirmek Hakkında

Motosikletimin bakımı için servise gidecektim. Fiyat sordum 1100 TL dediler (Motul 5100 10W40 için). Fiyat fazla geldi bu sebeple kendim yapsam diyerek yağın da orijinal olması açısından direkt Gaziantep Motul distribütörünü aradım. Tekli satışları varmış ve 400 TL dedi. 700 TL daha fazla verip...
  6. Storagon

Motor Yağı

Kendimiz yağ götürürsek garantiden çıkıyormuş. 10W40 koyuyorlarmış zaten. Gaziantep'te yaşıyorum yazın havalar sıcak. 10W40 koyduracağım mecbur. 3300 kilometre şu an.
  7. Storagon

Motor Yağı

Servisin elinde 10W30 yokmuş. 10W30 bulup yağı kendim götüreceğim. Peki 10W30 soğuk havalarda veya sıcak havalarda sorun çıkarır mı? 1764228655 Araştırdığıma göre 10W30 sıcak havalarda 10W40 A göre daha da inceliyormuş. 10W40 tercih etmeyi düşünüyorum.
  8. Storagon

Motor Yağı

Kitapçıkta 10W30 yazıyor evet biliyorum önceden de konuşmuştuk. Ama şuan motorda 15W50 var zaten. Servis 15W50 koymuştu. 10W30 pek bulunmadığı için 10W40 düşünüyorum. Merak ettiğim 10W40 mı daha iyi olur 15W50 mi? 1764222673 Ya da 10W30 koysam çok soğuk veya çok sıcak havalarda sorun olur mu
  9. Storagon

Motor Yağı

Bugünlerde motosikletimin yağ değişimini yaptıracağım. 10W40 mı yoksa 15W50 mi daha iyi olur. En az 6-7 ay sonra değişirim muhtemelen. Motosiklet TVS Raider 125.
  10. Storagon

Gözlük sorunu

Bende de aynı durum var. Hareket etmeyince buğudan dolayı hiçbir şey gözükmüyor.
  11. Storagon

Kampana Fren Ayarı

Lastiği elle dönebilecek şekilde ayarladım zaten. Ama fren tutmuyor. Sorun bence balatalar ile alakalı değil. Aslında dolaylı yoldan şunu anlatmak istedim: Fren gevşek olduğu için fren pedalı basma mesafesi çok fazla. Basıyorum basıyorum çok aşağılarda tutuyor. Fren ayar vidasını sıkınca da...
  12. Storagon

Siz istediniz ben hazırladım alın sadece motorlu video beni saymazsanız :)

Hangi konuda nasıl yapacağınızı soruyorsunuz ?
  13. Storagon

Kampana Fren Ayarı

Motosikletimin arka freni kampana. Fren tutmuyor diye ayar vidasını sıkıyorum. Ama orta sehpaya alıp lastiği elle çevirmeye çalıştığım da epey zorlanıyorum. Lastik zorlanmayacak şekilde ayar yaptığım zaman da fren tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. (TVS Raider 125 kullanıyorum.)
  14. Storagon

Lastik Hakkında

Motosikletin fiyatına kıyasla pahalı bence
  15. Storagon

Sıcak sıcak yeni vidyo geldi Spilberk adamsa gelsin

Hangi aksiyon kamerasını kullandınız ?
  16. Storagon

Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

Yeni yuva açsalar olmaz mı hell-coil dedikleri bir alet vardı. Bu işe yarıyordu galiba.
  17. Storagon

Beklemeli miyim?

Psyduck' ın da deiği gibi en mantıklısı Yazın a2 ehliyet ve 250cc motor almak
  18. Storagon

Beklemeli miyim?

Ehliyetiniz var mı ?
  19. Storagon

Lokma (Cırcır) Takımı Önerisi

Tüm cevaplar için teşekkür ederim.