Arama sonuçlarınız

1. Yobaaz

Organ Bağışı Hk.

ya öldün sanıp böbreğini onu bunu şunu alırlarsa ama ölmediysen??
  2. Yobaaz

2014 Model MT-07 alınır mı?

bence sakat iş. ben kolay kolay abs'yi devreye sokmadan kullanıyorum ağırlıklı kombine fren kullanırım. Önde çok nadir abs kullanmışımdır ama arka öyle değil arka kısım çok giriyor ve itiraf etmeliyim abs'yi arkada devreye sokmadan kullanma işinin inceliğine henüz gelemedim. çok hafif...
  3. Yobaaz

Elektirikli Sukuter Sorunsalı

bisikletin bence konuyla en ufak bir alakası yok abi. bisiklet bu kadar haysiyetsiz bir taşıt değil. şayet karayolları bu garabet şeye bir taşıt diyorsa, o onun ayıbıdır. hele ki bisikletle aynı sınıfa sokuyorsa bu bisiklete yapılmış bir hakarettir. bu ülkenede neden bisiklet yolu olmadığı...
  4. Yobaaz

Elektirikli Sukuter Sorunsalı

Yarım saat önce bir sukuter ile sukuter dediğime bakmayın, motosiklet değil elektirikli olanlardan hepsiburada’da satılan 20 30k lık olanlar işte bunlarla kafa kafaya giriyordum. Eleman bana " ne oldu " diye soruncada üstüne bastım kalayı "küçücük aletle" yaptığın harekete bak felan diye. Neyse...
  5. Yobaaz

Alırım bir hayırlı olsununuzu .

hayırlı olsun çok itlik serserilik yapmıyorsan koruma demirinden kurtulman daha isabetli olur plastik takozlardan takarsın bunlar komple motoru yamultabiliyor
  6. Yobaaz

Ehliyete Yazılan Ceza Sürücüyü Çileden Çıkardı

bir adet kameralı hırt görüyorsunuz. bir de şu müziği koyuyorlar böyle olaylara çok komik oluyor. istese gelmezmiş bababa polis gene sakin kalmış.
  7. Yobaaz

A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

gotik felan hikaye anime kızları için gitmiştir
  8. Yobaaz

K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

Errol taylor ve *rpu kurumuna teşekkür. garajım olsaydı çerçeveletip asardım. o kadarını bilemiyorum ama çok zeki değilim zaten oradan benzerliklerimiz var 😄
  9. Yobaaz

bence kaza videosu izlemek sadece paranoyanızı tetikliyor kaldı ki böyle motosiklet kullanmak çok keyifsiz oluyor. yapmayın bu kötülüğü kendinize. Eleştiri dilini sevmesem de Hasanın bu konuyla alakalı şöyle bir videosu var:
  10. Yobaaz

A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

hayırlı olsun ehliyet. neden aryirmibeş almıyon 😄
  11. Yobaaz

Vizör için koruyucu film var mı?

ultra parlak ppf kapla kanka :D
  12. Yobaaz

14 sene sonra yeniden🥰🥰

reklam olduğunu belirtmek lazım sanırım yoksa ceza yazabiliyorlar 30 kişinin izlediği videodan da bişi olmaz herhalde ya 1765807687 Hoşgeldin abi bu arada böyle bir motosiklet olduğunu bile bilmiyordum 😄
  13. Yobaaz

sosyal medya işi tamamen konflikt işi bence sosyal medyada iyi olan iyi eğitimci gibi bir kanıya varılamaz kanımca. İkisi arasında seçim yapacak olsam kesinlikle uğur hocayı seçerdim diğerine zaten kıl oluyorum. Ama en iyi eğitmen ulaşabildiğimiz eğitmendir okan hoca kalp
  14. Yobaaz

bu virajda sollama yapan zafer nasıl bireysel eğitim veriyor o zaman? yok aslında benim derdim o değil alayım sertifakıyı oytun erbaş gibi maytap geçeyim burada herkesle 😄
  15. Yobaaz

baktımda hakikatten var, öf masturbasyondan daha iyi
  16. Yobaaz

e alak bizde o zaman, sonra gelir tüm üyelere atar yapıp kendimizi tatmin ederiz
  17. Yobaaz

Triumph Sahipleri Buraya !

nereden baksan kvkk ihlali. bu whatsap grubundaki dayıların hepsi çıldırmış, apartman yöneticisinden hiç bir farkları yok. yok onu yazma bunu yazma, senin donun mavi biz pembe seviyoruz söylemleriyle horlarlar insanları boktan bir whatsap grubunda kışla şartları çok komik geliyor bana. komikli...
  18. Yobaaz

Bursa, Atatürk Cad. civarındaki trafikten izlenimlerim

bursa motosikletle gittiğim zaman sinir krizi geçirdiğim tek yer. istanbul da o kadar saatim oldu ama bursa da 10 saat geçirdiysem ilk dakikasından itibaren tam bir manyağa döndüm herkese el kol hareketi ve manyak mısın demekten kafayı yedim camış gibi üzerine sürenler mi ararsın ayağının...
  19. Yobaaz

2025 Hafif Siklet ADV Savaşı! | KTM - Enfield - Honda - CFMoto | MCN

ulan bu foruma girince herkes homo erectus oluyor ve çok mutlusunuz :D
  20. Yobaaz

Ataşehir’de Motosiklete Çarpan Otomobil Takla Attı

vallahi güzelmiş, güle güle kullan. arkasında yük olsa bence çokta problem çıkarmayabilir. bu pikap modifiye işinde çok hardcore'a kaçıyor çoğu kişi o çok trabzonlu geliyor bana, bu bayağı salt kalmış daha iyi olmuş. sadece bu yükseltme ve tekerleği dışarı çıkarma işinin optimumunu bulmak zor...

Yeni mesajlar