Arama sonuçlarınız

1. Yobaaz

Bu ilan fiyatları ne ayak?

abi yapma qs aksesuar kategorisine giremeyecek kadar çokomelli güzel bişi bence
  2. Yobaaz

bende kıl oluyorum ama insanımız böyle sanırım sürekli motorlarıma rejitliğini bozmayan görece pisayada kaliteli olan ürünler takmaya çalıştım ama satarken yok ediyorlar. sövesim geliyor edemiyorum :)
  3. Yobaaz

Motosiklet Yakıt Tüketimi

o hızlarda o motor en aşşağı 8 - 9 LT yakar daha da üstü var. sen bence sollamalarına sürekli bu hızda gidiyorum yazdın zira o motoru o hızlarda böyle kullanmaya devam edersen ki o motorda bu hızlar 8k - 9k rpm arasına tekkavul eder. ya bloğu eline alacaksın ya da alacaksın. mutorunu değiştir...
  4. Yobaaz

istersen tansiyoner tak tüm kapakları tak hornete satın alırken yapılan muamele; daha düşük km ye bu fiyata var. Motosiklete taktığınız tüm aksesuarlar satarken bir para etmez sadece alıcının alması için hafif artılar verir o kadar. Satın alım gücü denilen şey bizde çok düşük abi. adam...
  5. Yobaaz

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

385 lira crf'ye çok değil mi ya
  6. Yobaaz

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

camış gibi olmuşsun hacı :D
  7. Yobaaz

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

yün dede donu nedir arkadaş insan hiç testeron seviyesini umursamaz mı 😄 1772460220 en ideal hava 15 derece ya bence mük mük
  8. Yobaaz

Benelli TRK 502 Almayı Düşünüyorum — Yardımcı Olur Musunuz?

abi bilmiyorum ki marketing herhalde... şimdi gelip kaç binden sonra akort ayarına ihtiyacın olacak diyenler olabilir ama belirsizlik benim sevdiğim bir şey değil Tenere de bile akort ayarı bozuk çıkabiliyor fabrikadan. kaldı ki bu mantıkta motosiklet üreten bir firmanın ürününe ne kadar...
  9. Yobaaz

Evet lehibeny'nin dediği gibi tellerin ucu dışarıda değil iç kısımda, iç kısıma ise iç lastik takmamak için kaucuk benzeri bir malzeme koymuşlar. akort etmek için bunların sökülmesi şart sonra da iç lastik mi takarsınız motora ya da tekrar o malzemeden mi takarsınız bilmiyorum ama koskaca...
  10. Yobaaz

ben 30 bindeki çoook iyi bakılmış bir 502x i bu paranın bir miktar üstüne verdim. bu motor pahalı göründü bana. alıştığın zaman herşey kolay geliyor ama bu motor sınıfının en ağırıdır. parça bulursun garip sorunlarla karşılarsan ingiliççe sörç yapabilirsin globalde çok satmıştır bir bajaj gibi...
  11. Yobaaz

Trafik Cezasında Olmaması Gerekenler

muayne olmasa batman gibi gezer millet aman ha sakın böyle şeyleri sesli söylemeyin
  12. Yobaaz

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

kimsenin kibri zerre şeyimde olmaz fakat üzerine garip bir deri ceket garip bir pantul ve ayakkabı ile bir cemaatten olduğunu göstermeye çabalayan insanlara acıyarak bakıyorum. Cemaatin lideri yok, kafalarında kask yok, sürüş konforu yok mantık hele hiç yok. bu cemiyetin içindeki en dandik ve...
  13. Yobaaz

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

basık motor
  14. Yobaaz

trafikte ilk sürüş tavsiye

arkandan kuryeler seni taciz edecektir korna çalacak bağıracaklar, aldırma hangi hızda kendini güvenli hissediyorsan öyle git. he bir de dörtlüleri yakık gezme sinyallerini kullanmaya çabala
  15. Yobaaz

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

siz kamerayı çeken adama neden o kadar takılıyorsunuz ki motor yatıkken fren mi atıyorsunuz yoksa? ben bir problem göremedim.
  16. Yobaaz

Desert x ile binlerce km

Ona değiniyordu bir videoda bir kaç yerden motor istemişler vermemişler elinde bu varmış bununla çıkmış. Beni en çok şaşırtan çok sıcak ülkelerden bununla çok yavaş ritimde uzun süre gitti 10, 5 km/s gibi illaki bir yerde hararet yapar dedim hiç öyle bir iş açmadı.
  17. Yobaaz

Motor yıkama tavsiyeleri

yapamıyordum zaten 😄 henüz evlenemedim ama evleneceğim, ardından daha fazla beygir gücüyle sucuk ve köfteye gelmeye devam edeceğim inş abi :(
  18. Yobaaz

Motor yıkama tavsiyeleri

artık yok... her yetişkin erkeğin düştüğü o tuzağa düştüm.... evlilik öncesi sattım motoru :(
  19. Yobaaz

Motor yıkama tavsiyeleri

kostik anasını belliyor motorun. suyuda çok kötü aslında bakma