Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

Bu araç nasıl takla attı ?

2:03 de araç nasıl takla atıyor arabalarda öyle müthiş güvenli değil demekki ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ---------- 7:11 de motosiklet kazası var adam çok şanlı
  2. istanbu_gezg

Antalyada yaşanan üzücü kaza

https://www.facebook.com/Varsakliyiz/videos/1021976004549104/?pnref=story çok acı bir kaza Allah rahmet eylesin demek düşüyor sadece, sağa düşşe hayatta olucaktı motosiklet sürücüsü kask olsa dahi direk çarpıyor koruyamazdı diye düşünüyorum 2 teker aşıkları yavaş sürün motoru altınızdaki...
  3. istanbu_gezg

İğne ada gezisi YAPMIŞLAR :(

İÇimde ukte kaldı :D ne güzel şıır şıkır gezmişler
  4. istanbu_gezg

Üstüne süren sürücüyü dişçi koltuğunda yakalıyor (reklam içerir)

Arkadaşlar düşünsenize üstünüze süren makdül böyle biryerde elinize düşüyor :D
  5. istanbu_gezg

Kevlar Kevlar Nedir bu kevlar ?

Motosiklet pantolonları genellikle cordura kumaştan yapılırlar. Bu kumaş sürtünmeye karşı dayanıklıdır. Asfaltın aşındırıcı etkisinden sizi bir kaza anında korur. Ayrıca motosiklet pantolonları diz ve kalça korumaları ile darbeyi emerler. Kışlık bir pantolon su geçirmez ve sıcak tutacak bir...
  6. istanbu_gezg

Honda activa alıcam biraz sorunlu activadan anlayan

bir abimiz beni motorsuz görmeye daha fazla dayanamadı honda activa motorunu satayım dedi 2005 model fark ettim güçlü değil kompresyon yapmıyor, sıfırdan motor ne kadar tutar? ufak tefek kırıları var ne olur masrafı bize fikirleriniz nelerdir? uygun fiyata veriyor onu yazayım
  7. istanbu_gezg

Matrix Filminde ABS devreye girmedi büyük bir kaza atlattı

Kendimi bayağı geliştirdim başlık konusunda :D
  8. istanbu_gezg

TEM’de karşıdan karşıya geçmek isteyen genç canından oldu

http://www.milliyet.com.tr/tem-de-karsidan-karsiya-gecmek-gundem-2224514/ Mehmet İlkay ÖZER / İSTANBUL,(DHA) Kaza 03.00 sıralarında TEM otoyolu Seyrantepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emre Karaca (25) isimli motosiklet sürücüsü Türk Telekom Arena Stadyumunu geçtikten sonra...
  9. istanbu_gezg

İçinizin cız ettiği videolar

UVVVVV küçük gün ışığım ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=M9TaXek-cWA 2.40 izleyin assicome diyorum ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------...
  10. istanbu_gezg

Efsane Kazalar gif paylaşım başlığı İçeri buyrun

olası trafikte karşılaşabileceğimiz kazaları ihva eden gifleri bu başlıkta paylaşlalım motorcu dostlarım ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01...
  11. istanbu_gezg

Merhaba arkadaşlar

ayak işlerinde kullanacağım çalınsa oturupta ağlamayacağım bir motor almayı düşünüyorum 100 lük cup veya 50 lik scooter alsam 2-3 km lik ayak işlerinde kulanmak için maksat minibüse para gitmesin yürümeyek hesabı, varmı önerileriniz sahibindeni süzebilirsiniz 2. el max 2000 tl olucak veya 2500...
  12. istanbu_gezg

Çocukluk kahramanınız

Keloğlandı benimki sonrada ... şaka tabiki Demir Adam Moto sohbetin tam dışı sayılmayız motorumuza kaskımıza genel kullanımını bozmadanufak modifiyekasyon neler yapabiliriz fikileriniz nelerdir, buyrun arkadaşlar ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj...
  13. istanbu_gezg

Kavşakta hızla gelip yaya ya çarpan hayvan

Gelen hayvan kavşağa yaklaşırken hızını düşürmeliydi , yaya geçit olmadığı için 8de6 kusurlu olduğunu düşünüyorum hayvanda 8de 2 kusur alır düşüncelerinizi beklerim
  14. istanbu_gezg

2006 YBR konusu (efsane içerir)

Bakayım bakaım dedim eskiden insanlar neler alıp neler satıyormuş vs bakayım dedim ilk konulara doğru bir dönüş yaptım lakin bu konuyu görünce artık az daha ekle ybr al dememeye başladım ybr gördüğüm yerde artık cevap yazmayacağım....
  15. istanbu_gezg

Radyatörün içine antifiriz?

şimdi arkadaşlar antifiriz dediğimiz zavazingo kışın donmasın diye konuluyor peki suyun soğumasındada etkisi varmı yazınca ? saf su koymak yeterlimi?
  16. istanbu_gezg

MOTORUM E.T. Ye benziyor yardım

sabah böyle buldum
  17. istanbu_gezg

Dize hond İntegra

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201305/2013-honda-integra-16_600x0w.jpg arkadaşlar 750d 7000 dizel motormu oluyor hiç görmedim ne zaman çıktı bu motor? fiyatı ne kadar dizelse bayağı az yazar,
  18. istanbu_gezg

Mobylette ile 180 km hız

Merhaba değerli forumdaşlar bu tarz kazalar hakkında neler düşünüyorsunuz kral kırılmış olabilir bence neye güvenerek bu araçlarda bu hızları yapıyorlar , şahit olan varmı bu şekilde bir yarışa Olay 2.40 de başlıyor
  19. istanbu_gezg

'Uzun far yakma' hayatını kararttı! 25 yıl hapis...

Kendi yorumum sanırım adam kendini savunmak için yapıyor ben öyle anladım 28.03.2016 - 17:57 | Son Güncelleme: 28.03.2016-17:58 Milliyet.com.tr » Gündem » Haber 'Uzun far yakma' hayatını kararttı! 25 yıl hapis... Adana’da "uzun far yakma" yüzünden bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla...
  20. istanbu_gezg

Bu reflekse sahip sürücüler biraz artarsa bir daha hiçbir

araba kazasında motorcu ölmez adam valentino rossi nin sürücü versiyonu Video süresi eklemeyi öğrettiği için bu arkadaşımıza teşekkürler

Yeni mesajlar