Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

Kırmızı Düdük-Trafik Canavarı

bende trafik canavarını böyle sanıyordum :D çocukken hiç değişmemişim :D
  2. istanbu_gezg

Kis geldi artik

Arkadaslar ben yavasca diz ortusunu cikaracagim simdi asil mesele geliyor nasil ? Nasil iclik almaliyiz a101 ve bim de satilan polyester yerine terletmeyen sicak tutan bir iclik gerekli marka model onerebilirsiniz koltuk isitma yapicam motora o is bende , iclik almak yerine kevlar alsak oda...
  3. istanbu_gezg

Cg motorlar ? Cg ciler gelin

Bu motorlar ile 200 km yapiyorlar ? Bu lastikler 200 km suratte nasil dayaniyor ? Bu silindir piston bu devirde nasil calisiyor ? Isinma artinca motor nasil dayaniyor Uzun suredir dusunuyorum bilgili arkadaslar bizi aydinlatabilir
  4. istanbu_gezg

bemewe motorla ölümden dönen sürücü+18 +25+49

1900827450224159 https://www.facebook.com/574012872660367/videos/1900827450224159/?t=4 beyler bu nedir yahu yeminle ben altıma s..tım burda adam hız düşürmek yerine sağa doğru gidiyor adam durmasa güm diye girmişti hayır abs de var frenelemee başla sana kaçış imkanı vericek
  5. istanbu_gezg

Emrah Serbes Sonunda "T" Yok w/ Lyrics - Uzun Hali

bu adam serbest kalıcakmış ama dikkat emrah serbes kalıcakmış "t"
  6. istanbu_gezg

Can sksntsindan neler izliyorum

Car crash compilation yaziyorum bunlari izliyip uyuyorum:) kepce izlemek gibi :(
  7. istanbu_gezg

Ah Nerede HD Tek Parça (film izleyelim)

Ah Nerede (1975) İstanbul'a babaları tarafından okumaları için gönderilen 3 kardeş, okullarını ihmal ederler. Kardeşlerden biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün ederken aynı anda birkaç sevgiliyi idare etmektedir. Bir...
  8. istanbu_gezg

30 eylülde galatada buluşalım? etklinlik ve fikirler

Merhaba değerli forum üyeleri galatada nargileli kahveli güzel bir etkinlik yapalım havalar ne çok scak ne çok serin gayet muhabbet havası ceketini motorunu alan gelsin azdan az çoktan çok sen yoksan 1 kişi eksik oluruz Katılmak isteyen arkadaşlar Özel mesajdan numarasını iletsin Whatsup grubu...
  9. istanbu_gezg

Kimler galatada beyler

Varmi buralarda birileri cay ismariyim
  10. istanbu_gezg

Honda pcx kullanan arkadaşlar ücretsiz buji vereceğim

Kahrımı çok çekmiş olan Pcx 2013 den kalma iridium buji kalmıştır hiç kullanmadım 2017 mart dan beri duruyor bir kardeşimizin işine yarasın Kayımço motoruma olmuyor iridium uymuyor dediler bende hiç denemedim, İhtiyacı olan birine verilecektir Kartal a yakın biri alırsa daha iyi olur 20-30 tl...
  11. istanbu_gezg

Doctor Pulley Vs Koso baga? scooter varyatör ağılıkları konusu? YARDIM lütfen

Değerli gardaşlarım motorumun 105 km de kesiciye girmesi neticesinde son hızı biraz artırmak istiyorum . https://tr.aliexpress.com/item/KOSO-Performance-Variator-Weight-Rollers-Polygon-Sliders-18X14mm-For-GY6-150cc-Scooter-12-13-14-15/32829591839.html?spm=a2g10.search0103.3.178.41e52b...
  12. istanbu_gezg

ABS önemli değil yanlış biliyormuşum.... sym hd200i

hd200i ile kapıya ramak kalmıştı hd200 disk frenli paniklesem girerdim belkide.... şimdi başka bir video atıcam Israrla sinyal verdim diyor ABS ye görök yök döğrö förönlömö yöpmök önölö diyon dillolara ithafen paylaşıyorum
  13. istanbu_gezg

Rammstein - Keine Lust (bu kafayı nasıl yaşarız )

Çamaşır suyu birazda tiner kokladım hala normalim arkadaşlar Efsane bir klip
  14. istanbu_gezg

Elimi pantolonuma attığımda yerinde bulamamak ???? dram içerir??? tüm motorcular bili

MOtorum yaklaşık 3 saatir kuzenimde işlerim var görüp geleyim dedi deri ceketi dahi verdim rahatça rüzgar yemeden gelsin diye.... unutup elimle yokladım cebimi anahtarım yoktu :( arkadaşlar motor kapıda olmadımı piskolojim bozuluyor sol yanım eksik hissediyorum Bu şarkıyı dinledikçe 10...
  15. istanbu_gezg

Bende sizin gibi olmak istiyorum

Benimde normal bir avatarim olsun bu garip mankenden kurtulayim artik xmax alayim kendime Sisme mankenle trafikte ilerlemek istemiyorum gercek kiz arkadasim olsun istiyorum ne yapmam gerekiyor nereden baslamaliyim Bakislarimdan etkilendiginizi biliyorum
  16. istanbu_gezg

Motor Temizleyici hk. fikri olan?

Ürünü kullandım 3 de 1 oranında yağa ekledim ve sonrada usta dediği gibi rolantide 5 dakika çalıştırdım yağı boşaltım yeni yağ koydum motordaki sesler kesildi gayet stabil ve gürültülerden arındı lakin arkadşalar internette 15 dakika yazıyor?
  17. istanbu_gezg

Yeni yağ Alacağım sae 15-40 4 litre ?

Motorun kitaçığına baktığımda sae 15-40 bir yağ standardı olduğunu gördüm, 4 litre böyle bir yağ sipariş etmeyi düşünüyorum, sg tamam da cg nedir? bu konuda bilgilerinizi bekliyorum Standart bir yağdaki tüm özellikler var ıslak debriyaj olmadığı için çok cıngıllı birşeye gerek yok diye...
  18. istanbu_gezg

havalar sogudu patron klimayı açmıyor

mezaramı götürücek paraları
  19. istanbu_gezg

Size bu Başlık altında deneyimlerimi aktarıcam , FOrmulax sıvısı

Arkadşalar inceden inceden arka lastik kaçırıyordu doldurmaktan bıktım son zamanlarda hızlanmaya başladı bu azalma Sonra formula x sıvısı doldurudm 10 gündür taş gibi en ufak eksilme yok ayrıca ıslak kalıyor lastiği yakmıyor(muş henüz o kadar olmadı) nitekim arka lastik patlaması yok artık o lala
  20. istanbu_gezg

En iyi troll

Evet fikirler nedir arkadaslar