Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Car crash compilation yaziyorum bunlari izliyip uyuyorum
kepce izlemek gibi 
En çok izlediğim kanal. Araç tamiri ve restorasyonu dizilerini hiç kaçırmam.Evinde tv yok dmax da guzel mesela
İron fiste bende başladım da çok durağan geldi 6 bölüm seyrettim.Devam edeyim mi.
En çok izlediğim kanal. Araç tamiri ve restorasyonu dizilerini hiç kaçırmam.
İron fiste bende başladım da çok durağan geldi 6 bölüm seyrettim.Devam edeyim mi.
Netflix yasaklanacak galiba, öyle haberler okuyorum.Netflix izleyeceklerimi listeye aldım. Narcos sezon3, Lacasa de Papel (izledim), Vikings, Black Sails, Black Mirror (izledim), Breaking Bad, Lost in Space (izledim) iron fist. Onun haricinde TV de izlediğim tek dizi Çukur. TRT belgesel 4K, ara sıra da TLC belgeselleri (Aşırı pintiler, house hunters ve emlak savaşları)
Netflix yasaklanacak galiba, öyle haberler okuyorum.
Netflix yasaklanacak galiba, öyle haberler okuyorum.
Yasaklanmayacak. Sadece normal TV kanalları gibi RTÜK denetimine sokulacakmış. FLUTV ve diğerlerini de aynısı olacak
Paralı platformlara karışmasınlar bari, ben biplenmiş kırpılmış film izlemek için para ödemiyorum. Rahatsız olursam izlemem o benim bileceğim iş, şurda bir TV ve internet zevkimiz var ona da karışıyorlar.
Seni mason maşaşı aklın sıra insanların seviştiği filimleri izleyeceksin ve rtük karışmayacak haaa sen parasını veriyon diye zina eden insanları izleyceksin feyşın tv izleyeceksin dimi
Seni mason maşaşı aklın sıra insanların seviştiği filimleri izleyeceksin ve rtük karışmayacak haaa sen parasını veriyon diye zina eden insanları izleyceksin feyşın tv izleyeceksin dimi
Paralı platformlara karışmasınlar bari, ben biplenmiş kırpılmış film izlemek için para ödemiyorum. Rahatsız olursam izlemem o benim bileceğim iş, şurda bir TV ve internet zevkimiz var ona da karışıyorlar.