Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

joyride evo far tipi

Merhaba arkadaşlar joyride evo maxi scooter sahibiyim farlarını değiştireceğim hangi far takılıyor bu alete ? h4 mü diye baktım değil h7 ye de uymaz galiba peki nedir?
  2. istanbu_gezg

motosiklet hızlanında direksiyonun saibltenmesi

Bİrkaç ay önce çekmecede beni ktm bir motor geçti bir baktım ne güzel motor derken vatandaş ellerini bıraktı kollarını gerdi bi boyun kütlemesi ve elcikleri tekrar tutarak gaza abandı bir ışık hüzmesi olarak ufukta kayboldu, bende biraz bu konuyu araştırdım direksiyon 35-40 km den sonra...
  3. istanbu_gezg

Sigorta 1050 lira çıktı

dostlar sym joyride 1050 lira sigorta çıktı ne yapacaız böyle demek 650 exculisiv burgman olsa yanmış bitmiştik
  4. istanbu_gezg

kavacıktaki kaza

tanıdığımız bir kişimi arkadşalar moto kuryeler sayfasında gördüm bmw ile molla güraniye gelmeden kaz yaşanmış bilgisi olan varmı ?
  5. istanbu_gezg

İk tanışma ilk heyecan

Herkes motorsiklet ile ne zaman tanıştınız almaya karar verdiniz anlatın bakalım :D ben levent te sıcaktan otobüs durağında pişerken arkadaşımın scooteri ile "malmısın" bu sıcakta otobüs bekliyorsun demesi ile mondial ile başladım bu serüvene ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56...
  6. istanbu_gezg

Kaza videolarında bir türk

zamandan tasarruf 2. dakikada yola giren önüne bakıyor kaza oalbilirdi geçmi olsun :D
  7. istanbu_gezg

4riders dizlik satan varmı?

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-soft-diz-koruma-pmu1730 50 tl versem hellainden bu dizliği çok begendim kullanmayan satan bir arkadaşımız varmı istanbuldan olabilir
  8. istanbu_gezg

xenon led arıyorum istanbul

Arkadaşlar merhaba resimdeki xenon led arıyorum heryer 30 küsür lira dedi biraz pahalı değilmi uygun fiyata nereden alabilirm ecs(trafo) mevcut sadece far lazım
  9. istanbu_gezg

motorun kuyruğunu kesip çıkardım katlanır plaka taktım lütfen yardım

farlar çalışıyor stop çalışmıyor göstergeler çalışmıyor ancak motoru sürdüm çalışmasında bir sorun yok yardımlarınızı bekliyorum,:P:pale::pale: