Arama sonuçlarınız

1. Z

1 Lt Yakıt İle Kaç Km Gidiyorsunuz ?

Malum benzin fiyatları sürekli değiştiği için kuruş hesabı pek bir şey ifade etmiyor. Zaten kuruş hesabı yapan tek millet biziz. Ben cbr 125 ile 1 lt yakıtla 38 km gidiyorum siz ?
  2. Z

Motosikletime Yeni Egzoz Aldım

Taktırmaya gidiyorum.Alırım bi hayırlı olsun.😂
  3. Z

Geçirdiğim ufak kazadan sonra...

Cbr 125 kullanıcısıyım 2013 model ırc bulunmakta üstünde. Kaç kez kaza tehlikesi atlattım ciddiye almadım.Geçirdiğim ufak kazadan sonra artık lastik almam gerektiğini zor yoldan anladım. Parası önemli değil en iyi fren mesafesini sağlayan kaliteli bir lastik arıyorum.Foruma baktım fakat kimisi...
  4. Z

Depomda yada göstergemde bir sıkıntı mı var ?

Selamlar.Bugün cbr 125 motorumda tek diş kaldığı için yakıt almaya gittim.Gittiğimde motor 7.5 litre falan aldı.depom 13 lt diye biliyorum.8 diş full gösteriyor şuan.Sizce bir sıkıntı mı var ?
  5. Z

Hızlandığım Zaman Arka Tekerim Sallanıyor

Öncelikle merhaba .Ben bir cbr 125 kullanıcısıyım.Motosikletimi yeni aldım mahalle aralarında alıştırma yapıyorum.Bugün birazcık hızlanayım dediğimde 80 gibi bir hızda arka tekerimde bir gevşeme çok az sağa sola sallanma hissettim.Sizce sebebi nedir? Not:2013 model ve üzerinde ırc lastiği...
  6. Z

Yağ hakkında

Forumda aradım fakat bulamadım cbr 125 için hangi marka yağ uygundur? Tam sentetik mi almalıyım? 5100 5000 7100 değerleri ne anlama gelir hangisi bana uygundur?
  7. Z

Cbr 125 repsol grenaj fiyatı

Yeni motor almak üzereyim yalnız sol grenajında biraz kırık ve çatlak var değiştirmek istiyorum ilerde fakat internette fiyat bilgisi bulamadım.2015 repsol grenaj fiyatı bilen varsa yazabilirmi?
  8. Z

Pulsar 2017 ve 2016

Pulsar ns 150 almak gibi bir fikir var aklımda ama ns 160 almak mı daha mantıklı(abs ve enjeksiyon olduğu için daha pahalı olcak muhtemelen)yoksa beklemeden ns 150 alıp sürmek mi?
  9. Z

Piyasa hakkında yorum yapabilecek var mı?

Motosiklet almak üzere paramı hazırladım fakat dolar euro sürekli arttığı için ne yapacağımı bilmiyorum.Bekledikçe her ay elime 1300 lira civarı para geçiyor düzgün bişey almak için bekliyeyim diyorum artıyor gittikçe fiyat.Sizce ne yapmalıyım?
  10. Z

Prohell colombia için sırtlık tavsiyesi

Bu ceketten almış bulunmaktayım şuan.Sırt bölgesinde strafor gibi bir saçma koruma var hörgüçün altında.Mont üstüme tam oturuyor kazak ile.Satılan harici sırtlıkları sığmayacağı için kullanamayacağım,içindekini değiştireceğim.Bildiğiniz kaliteli ve rahat bir sırt koruması var mıdır?
  11. Z

Kaskım çok mu büyük duruyor uzaylı gibiyim!

Sipariş ettiğim kask geldi 1500 gr fiberglass ve biraz büyük gibi geldi bana sizce?
  12. Z

Mt Kre Momentum mu? Revenge mi?

İki kaskın arasında kaldım kre sv momentum hakkında yorum bulamadım sharp testine girmemiş galiba sizce hangisini seçmeliyim? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ---------- Sanırım kre sv polikarbon Revenge fiberglass
  13. Z

20.000 üstü cbr125r

20000 km nin üstü cbr 125 r gerçekten ölü durumda mıdır?Alınırı Var mıdır?Japon kalitesinde motosikletler kaç kmye kadar kullanılabilir? :silent:
  14. Z

Öğrenci İçin Uygun Kask Önerisi

Motorsiklet için kask almayı düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için fazla durumum yok bildiğiniz fiyatı uygun konforlu sharp testinde başarılı olan, en fazla 700 liraya kadar kask önerebilirmisiniz?
  15. Z

Bajaj pulsar yeni fiyatları

Yeni fiyatlarını bildirmem reklam olarak mı geçiyor?
  16. Z

Türkiyede Dövizin Son Durumuna Göre Kask Tavsiyesi

Arkadaşlar konu kaç kere açıldı biliyorum fakat güncel bilgiye ulaşamıyorum.Döviz yükseldiği için önceki fiyatlar bayağı oynamış olduğu için hangi marka kaliteli hangi marka kalitesiz anlayamıyorum. Özetle bana kaliteli konforlu şık 400-700 lira arası kask önerisi yapabilirmisiniz?
  17. Z

Türkiyede Dövizin Son Durumuna Göre Kask Tavsiyesi

Arkadaşlar konu kaç kere açıldı biliyorum fakat güncel bilgiye ulaşamıyorum.Döviz yükseldiği için önceki fiyatlar bayağı oynamış olduğu için hangi marka kaliteli hangi marka kalitesiz anlayamıyorum. Özetle bana kaliteli konforlu şık 400-700 lira arası kask önerisi yapabilirmisiniz?
  18. Z

Ankaralılar Yardım Edebilirmi?

Merhaba arkadaşlar, Ankarada kaliteli ve uygun fiyata motorsiklet ekipmanı satan bildiğiniz güvenilir dükkanlar var mı mt revenge kask dainese ceket bakıyorum.Yardımlarınızniçin şimdiden teşekkür ederim.
  19. Z

Hava soğutma sistemi kullanışsız mıdır?

Beyler bayanlar iyi günler öncelikle kısa bir süre önce başlangıç için supersport tarzı almayı düşünürken ekipmanlarıma daha fazla para harcamam gerektiğini düşünüp honda cbf 150 modelini almaya karar verdim artan parama çantasıdır kaskıdır vesaire şeylerime harcayacağım Asıl derdime gelirsem...
  20. Z

Bütün markalar zam aldı mı değişmeyen var mı

Zamlar hakkında bilgisi olan varmı acaba? Yeni fiyatlar ne zaman belli olur?bajaj markasının fiyatı da artarmı ?