Mt Kre Momentum mu? Revenge mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki kaskın arasında kaldım kre sv momentum hakkında yorum bulamadım sharp testine girmemiş galiba sizce hangisini seçmeliyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Sanırım kre sv polikarbon
Revenge fiberglass

Bakın buraya 18 yaşında 600rr ....
Şeklinde başlayan bir trollük yapsaydım en az 10 kişi yazardı

Bakın buraya 18 yaşında 600rr ....
Şeklinde başlayan bir trollük yapsaydım en az 10 kişi yazardı

Kardes cevap vermısler daha ne ıstıyosun? Mt revenge dıye yaz google'a forumdan bır yıgın sayfa cıkıyor. Oku yorumları. Forumda mt revenge kullanan cok kısı var, onerende cok var demekkı memnunlar. 1500 kısı yazmasının bır anlamı yok.

Revenge polikarbonat bir kask.momentum ise fiber ve karbon,kevlar karışımı denmiş. Dolayısı ile kıyas bile kabul etmeden, momentum tercih edilir. Mt genel olarak malzeme kalitesi olarak iyi bir kask. Bu fiyata, fiber ve mt, bu fiyat aralığında bir kask alacak olsam ilk tercihim olur.

Revenge polikarbonat bir kask.momentum ise fiber ve karbon,kevlar karışımı denmiş. Dolayısı ile kıyas bile kabul etmeden, momentum tercih edilir. Mt genel olarak malzeme kalitesi olarak iyi bir kask. Bu fiyata, fiber ve mt, bu fiyat aralığında bir kask alacak olsam ilk tercihim olur.
Saolun hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinde teşekkür ederim. Kaskım kargoda şuan geldikten sonra bir inceleme yapıp paylaşmayı düşünüyorum

Saolun hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinde teşekkür ederim. Kaskım kargoda şuan geldikten sonra bir inceleme yapıp paylaşmayı düşünüyorum

Merhaba Mt Kask Mt KRE Momentum Mat Black Red kaskını kullanıyormusun üründen memnunmusun yorumlarını alalım hiç biyerde bununla ilgli bişey yok : )

İki kaskın arasında kaldım kre sv momentum hakkında yorum bulamadım sharp testine girmemiş galiba sizce hangisini seçmeliyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Sanırım kre sv polikarbon
Revenge fiberglass

Revenge çok iyi fakat güneş vizörü yok. Kre dot ve ece onaylı sharp a girmemiş ancak girse bence 4 yıldız alır ,güneş vizörü olması nedeniyle KRE tercih ederdim..

Kask şuan geldi, gerçekten mükemmel. İşyerindeyim, eve geçince küçük inceleme tadında bir konu açarım sanırım.

S.a Merhaba kaskı kullanıp test ettınız mı ınternette cok araştırdım ancak hıc bır şey bulamadım kaskın guvenlıgı nasıl guven verıyor mu ses olayı nedır cok ruzgar sesı alıyor denılıyor sharpa gırmemış guvenlıkle ılgılı bır bılgı yok
teredutte kaldım nolan n87 ıle bunun arasında kaldım

bendekini kullanma fırsatım olmadı isteyene uygun fiyata satayım

Arkadaslar merhaba,

Ben de motora yeni basliyorum. Mt kask almaya karar verdim. Momentum ve Revenge kullanicilarinin guncel yorumlari nelerdir? Bununla birlikte Mt Matrix modelini kullanan var midir?
Tesekkurler.

Bu arada kask sağlammış öğrenme fırsatım oldu alabilirsiniz 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar