Kaskım çok mu büyük duruyor uzaylı gibiyim!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sipariş ettiğim kask geldi 1500 gr fiberglass ve biraz büyük gibi geldi bana sizce?

Son düzenleme:
wpid-big-head.jpg

Bence güzel :bounce:

Yeni fotoğrafları ekledim😂

Kafana sıkı otoruyor mu yoksa gevşek mi? Kafanı öne elinle ön alttan tutarak sabitle ve kafanı sağa sola çevirmeye çalış. Biraz dönüyorsa beden büyük demektir. Yanaklar biraz sıkacak ama alın bölgesi sıkmamalı. Aynı kaskın L bedenini kullanıyorum ve fiziki görünüşüne göre bence büyük gibi sana o kask beden olarak.

Kafana sıkı otoruyor mu yoksa gevşek mi? Kafanı öne elinle ön alttan tutarak sabitle ve kafanı sağa sola çevirmeye çalış. Biraz dönüyorsa beden büyük demektir. Yanaklar biraz sıkacak ama alın bölgesi sıkmamalı. Aynı kaskın L bedenini kullanıyorum ve fiziki görünüşüne göre bence büyük gibi sana o kask beden olarak.

Xl beden fakat large bedenine kafam dahi girmedi bundada çok az hareket ediyorne sıkıyor nede sıkmıyor yani

Azcik buyuk duruyor ama ilk kaskta olur öyle. Benim ilk kaskim nitroydu :D kendimde ufak tefek kizim. Kafama o kaski giyince karikatur gibi oluyordum kocaman kafa :D Simdiki kaskim daha iyi. Deneyerek al bence bidaha kaski.

Mersin İl Temsilcisi
Kaskin bedeniyle, dış büyüklüğü çok orantılı değil, strafonun kalıbıyla alakalıdır.
Ayakkabı gibi değil yani.
Shubert kasklar da büyük durur..
İç çapı kafana uygun değilse, o zaman değiştir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar