Arama sonuçlarınız

1. N

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

Cevaplar için teşekkürler, hepsine ayrıntılı bakarak değerlendiriyorum. 250cc'lere dediğiniz gibi bütçe sıkıntısı oluyor ama 125'in problem yaratacığını da çok düşünmüyorum zaten yolun 3/4'ü tamamen trafik olduğu için. Bu arada zaten motorum olduğu için ekipman olarak hem yazlık hem kış...
  2. N

Mükemmel özet geçilmiş, tam bu profilde motosiklet tavsiyesi varsa açığım :) 1772893933 Aslında motosiklet kullanan arkadaşlarımdan cb125f tavsiyesi de aldım, memnun değil misiniz? Ben de Başakşehir-Çekmeköy arası kullanıyorum.
  3. N

Evet baktım, 0 ları fazla pahalı olduğunu düşünüyorum. 15k/20k+ km'lerde sorun çıkarıyor mu bu motosikletler bilginiz var mı?
  4. N

Merhabalar, İstanbulda işe git-gel günlük 80km yol yapmam gerekiyor. Mevcut motoruma artık zevk almak için binemediğimi, sadece işe git gel bindiğimi fark ettim. Araba ile gitmeye çalıştığımda da çok fazla trafik olduğu için 1 saat yolum uzamakta. Tavsiyelerinizi bekliyorum, kriterlerim: Fazla...
  5. N

Trafik Kazası Sonrası Yapmam Gerekenler

Merhaba arkadaşlar, Bugün babamın arabası ile bir trafik kazası geçirdim. Kazada karşı taraf hatalı olduğunu belirterek tutanağı da o şekilde tuttu. Araç yürüyecek durumda olmadığı için çekici ile bir sanayiye çekildi. Şuandan itibaren yapmam gereken işlemleri anlatabilir misiniz? Çekici abimiz...
  6. N

250CC Üzeri Motosiklet Tavsiyesi

Teşekkür ederim herkese, tüm önerdiğiniz motorlara ayrıntılı şekilde baktım 😇😇. Çoğunluk bu bütçe için Dominar 400'ü uygun gördüğü için düşük km olanları takip etmeye başladım, uygun yakaladığımda alacağım.
  7. N

250CC Üzeri Motosiklet Tavsiyesi

Merhaba, Mevcutta CF 250SR kullanıyorum. Daha yüksek cc motosiklete geçmek istiyorum ve motosiklet tarzını da değiştirmek istiyorum. Sıklıkla artçılı kullandığım için Topcase takabileceğim bir motosiklet arayışındayım. Minimum birkaç yıl da kullanmak istiyorum bu motosikletimi. Elimdeki...
  8. N

Mazot Nasıl Saklanmalı?

Merhaba, Zincirimi temizlemek amacıyla 1 litrelik şişede mazot aldım ancak saklama konusunda biraz kafam karıştı. Evde nerede saklamalıyım, güneş ışığı vs alsa bir sorun olur mu, plastik şişeyi delme ihtimali var mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. İyi forumlar:)
  9. N

200.000₺ Motosiklet Tavsiyesi

Merhaba, 5 6 ay önce forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile başlangıç motosikleti olarak Tvs Raider 125 almıştım. Son derece memnun kaldığım için yine sizin tavsiyeleriniz ile 2. motorumu da almak istiyorum. Aklımda CfMoto 250sr modeli var. Bütçemi en fazla 200k ya kadar yükseltebiliyorum...
  10. N

75.000₺'ye Kadar Sıfır Başlangıç Motoru Tavsiyesi

Merhaba, 24 yaşındayım motosiklet kullanmaya yeni başlayacağım İstanbulda yaşıyorum A2 ehliyetim var 75.000₺'ye kadar sıfır, beni üzmeyecek yolda bırakmayacak bir motor bakıyorum, Scooter düşünmüyorum. Hali hazırda baktığım modelleri aşağıya yazayım. Mondial Drift l 125(İlk bunu düşündüm ama...

Yeni mesajlar