Arama sonuçlarınız

1. S

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

emin olun bir ekonomist olarak bunların bilincindeyim lakin devlet ölü yatırım yapmayı sevdiğine göre göre 3 tane geminin mazot ve işletim gideri devlete büyük bir yük teşkil etmez diye düşünüyorum.
  2. S

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

çanakkale köprüsü gibi, kütahya havalimanı gibi nice limanları zararı sineye çekip kamu yararına yapabildiklerine göre gemi seferlerini de idame ettirebilirlerdi. ama arkadaşların dediği gibi gemi devam etseydi otoyoldan gidişlere ufak da olsa etkisi olurdu.
  3. S

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

teşekkürederim, daha iyisiyle daha çok km ler size nasip olsun.
  4. S

ruh eşimle tanıştım

Kazasız, belasız güzel günlerde kullan.
  5. S

çok sağolun dostlar, daha iyisine sizler binin.
  6. S

teşekkürler ederim iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için.
  7. S

tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  8. S

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

bilmediğimden soruyorum, 110 ile arabaya vurup da güven verecek bir kask var mı? 110 la giderken volvonun içinde olsam arabaya vurduğumda güven duymam.
  9. S

teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun.
  10. S

sağolun kıymetli arkadaşlar, harleyler sizlere nasip olsun. inceleme yazısı yazabilecek kabiliyette olduğumdan şüpheliyim ama bir kemer bir korkuteli ziyaretinden sonra elimden geldiğince birşeyler yazmaya çalışacağım.
  11. S

arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, daha iyilerine daha güzel günlerde binmenizi dilerim.
  12. S

teşekkürler dostlar, daha iyisi sizlerin olsun.
  13. S

herkese selamlar, yeni motoruma kavuştum, alır almak bakımını yaptırdım. uzun zamandır vitesli sürmediğim için ilk başta (arka fren diye debriyaja asılmak gibi ) acemiliklerim oldu ama çabuk atlattım. henüz iş yoğunluğundan 80 km kadar kullanabildim şehiriçinde. 6000 devir sonrası sağlam...
  14. S

Hangi lastiği tercih etmeliyim?

arkadaşlar benim motor için de bir lastik tavsiye edin lütfen; um250 renegade vegas.
  15. S

Surus sirasinda kopek saldirisi

köpekler akıllı hayvanlar antalyada örnekköyde sürü halinde dolaşıp gelen geçen arabalara havlıyorlar birkaç kere arabayla giderken üstüme geldiler çarpmamak için direksiyon kırdım zor duruma düştüm ondan sonra üstüme gelen köpeğin üstüne direksiyon kırdım dedim ya akıllılar üstüne araç gelince...
  16. S

Hangi lastiği tercih etmeliyim?

agalar fırsattan istifade ben de sorayım, bayiden daha almadım ama 3 senedir bayide üstündeki naylon lastiklerle yatıyor, um 250 renegade nevada. çıkınca hemen lastik değiştirmeyi düşünüyorum. kendi scooter ımda anlas var şimdilik bana yetiyor sizlerden ricam anlas chopper için yeter mi yoksa...
  17. S

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Ben zaten otobanlarda hız limitinin olmaması gerektiğini düşünüyorum. belirli dar virajlarda kısmı olarak sınırlandırılabilir ama dümdüz yolda sınırlandırma yapmak çok saçma.
  18. S

Sanırım esas mesele devletin motosikletleri şehirler arası ulaşım aracı olarak görmemesinden kaynaklanıyor.
  19. S

ben kimseyi yargılamıyorum, sadece motosiklette nasıl bir sınır konulursa konulsun tatmin olacak insan sayısı az olacaktır diye düşünüyorum. arabayla daha 200 ün üzerine çıkmadım. ama motor öyle değil ki! ağzım burnum derken 200 ü geçiyor.
  20. S

haklısınız, birşey diyemiyorum. sadece konuya uzağım.