Arama sonuçlarınız

1. Alpbatur

DRD Honda Takas Desteği

Tabi ki takas desteği yapıyorlar verdikleri rakamın üzerine alacağın motora göre 60-100 bin destek oluyor.
  2. Alpbatur

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Geriye doğru sollama çok iyiymiş... :giggle: Polemik olmasın ( küçük cc ile uzun yol yapılmazcı demesinler ) diye bir şey yazmadım. Ama gerçekten küçük cc ile uzun yol güvenli değil. İki ,üç kere 125 cc ile 150 km gittim kesinlikle akıl işi değil....;)
  3. Alpbatur

Motosiklet Garantisi hk.

Konu garantinin bozulması olunca...... yetkili servise vereceğin paraya kasko yaptır önerisi böyle anlaşılıyor........
  4. Alpbatur

Motosiklet Garantisi hk.

Kasko arızaları ödemez ki.... Sıfır motosiklet alıyorsan en azından garanti bitene kadar servise öpülmeyi de göze alacaksın.
  5. Alpbatur

Acaba hastalıklı mıyım

Ne güzel işte hard disk sürekli temiz kalıyor....
  6. Alpbatur

Yine saçma sapan bir soygun

Sakin ol şampiyon... sevmediğim kim, uğraştığı kim anlamadım. Ayrıca niye şakşaklayım altı üstü bir forum sitesinde insanlar birşeyler yazıp çizip vakit geçiriyor. Ben Hırboneni tanımam etmem ama seviyorum foruma renk kattığını düşünüyorum. Haşmete bir sempatim yok ama ben sevmiyorum diye...
  7. Alpbatur

En kısa sürede aramıza dönmesi dileği ile buradan kendisinin ve Hondanın yeni yılını kutlayalım....
  8. Alpbatur

Dalga geçilen konu 3,5 litre yaktırması değildi ama... 3,5 litre yaktırıyorum diye yalan söylüyor muamelesi yapılmıştı.
  9. Alpbatur

O videoyu yakıt ortalamasına kimse inanmayıp dalga geçildiği için çekti diye hatırlıyorum. Honda konusuna gelecek olursak v strom un da kalır yanı yok hani.... ;)
  10. Alpbatur

Üslubu sıkıntılıydı gerçekten....
  11. Alpbatur

Aynen Hırbonenin eksikliği çok belli tadı tuzu kalmadı forumun. Adminler duyun sesimizi genel af talep ediyoruz. Haşmeti bile özler olduk.
  12. Alpbatur

bu aylarda hiç bmw görmüyorum?

Yolda selam vermenden korkuyorlar muhtemelen...
  13. Alpbatur

Gölcük’te Islak Zemin Faciası: Motosikletli Grup Otomobile Çarptı

İleri bakışın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir video olmuş.....
  14. Alpbatur

Motordan Düştüm Kolumu Sakatladım Hastanede Teşhis Koyamadılar Başına Gelen Var Mı ?

uche nin üç bacaklı olduğu rivayet edilir...
  15. Alpbatur

Alırım bir hayırlı olsununuzu .

Hayırlı olsun....
  16. Alpbatur

Bir fren attim efsane oldu , Toprak sen isine bak

Benim de çok sık kullandığım bir teknik.... :cool:
  17. Alpbatur

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Bence sen düşündüğünü yazamıyorsun gibi....
  18. Alpbatur

Cevap vermek istemiyorum ama bir insanın 10 kere ban yiyebilmesi için 9 kere banının açılması gerekir......
  19. Alpbatur

Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

Muzaffer niye gitti ki??
  20. Alpbatur

Gene ne oldu da banlandı??