Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #641
    badyremzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2006
    Şehir
    samsun
    Motosikleti
    beklemediyim
    semih bu kanal seni bekliyor semihhhhhhhhhhhhhh senden gelecek haberleri bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzz


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #642
    desertstorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2006
    Motosikleti
    yamaha rx king 135
    abi bu nedir ya iyidced kafam karışıyo.. ben almaya kesin kararlıydım ama satıcısının bile uzak durun demesi çok kötü bi olay.. yani satıcı bile böyle söylerse ister istemez kafa karışır di mi..?ne güzel hem kesemize hem de kafamıza göre bi motor bulmuştuk... iyice pimpiriklendim şimdi...... :( :( :( :(


  3. #643
    zsara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zealsun GS200
    baki selam ve dua ile..

  4. #644
    Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir/KSK35½/Bornova
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    zsara fotolar için çok saol gerçi satacağın zaman göndermen üzücü

    GErçi sende çekebileceğim alet yok demiştin neyse artık

    desertstorm;

    Bak arkadaşım adam gelmiş daha ikinci mesajında böyle bir msj atmış.Bak birkaç mesaj üstte badyremzinin ilk mesajı var.Artık sen anla gerisini ben birşey demiyorum

    Bi yer buldum 3.100 10 ay sıfır faiz veriyor ancak 3 motor var

    Bir tanesi alacağım sonra ikisinide burdan biri alır

  5. #645
    hacker_2834 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Opel Astra Hb & cbr 125r
    zsara resimler için teşekkürler motorun çok güselmiş maşallahh yaa ne kadar istiosun motorundan yabancıya gitmesin ben alabilirim ;)

  6. #646
    kocaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2004
    Şehir
    istanbul Ataköy ve Zonguldak
    arkadaşlar yurtdışında bazı insanlar zs200lerini buhale sokmayı başarmış acaba bizdede böyle bir grenaj uygulamasına gitmek istesek tahmini kaça çıkarız ve bu işleri yapan iyi ustalar var mı istanbul'da???

  7. #647
    badyremzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2006
    Şehir
    samsun
    Motosikleti
    beklemediyim
    herkeze cok slm öncelikle zsara resimler icin ayrica cok teşekkür bu motor icin cok şeyler yazdin cok caba gösterdin almak icin bun yazilarindan biliyorum.satma nedeninde mantikli bende senin yerinde olsam aynısını yaparim. hersey istedigin gibi gelişir inşallah.

    desertstorm kardeşim cok şeyler söylenir bu motor hakinda herkez ister alirken iyi bir motor almak bunu kullanicilarinada sorariz danişiriz.kimi iyi söyler kimi kötü.ama kardeşim egri oturup dogru konuşmak lazim ya bizim verecegimiz para nekadar 3000ytl dimi
    başka marka modellerinde 250cc modelleri var gönül ister onlardan almak ama biliyorsun aralarinda 2 veya 3 kat fark var eger ki paran varsa zaten ben sana hic demem bu motoru düşün diye hemen git onlardan birtane al. senide anliyorum cünki ayni durumda bendeyim benimde maddi yönden sıkıntım var bu yaz nişan hazırlıgı icinde olmam engelliyor motor almamı yazdan sonra inşallah.
    yinede alirsam böyle birsey alirim cünki malum para sıkıntısı. ben bu motoru gördüm görünüş olarak diyebilecegim bu fiyata böyle bir motor gercekten güzel kullanan arkadaşlar zaten artisini eksisini söyleyecekler.
    ben kimseye neden olmak istemem herkez kendi hür iradesini kullanıp alacak.
    Ben bir olayi sizinlen paylaşim bir arkadaşim motor aldi ama önceden motor sevdaligi yoktu.bakin motoru alali bir 4 ay olmadi motor haşat icinde bir kere yikama bile yikamadi. birgün yanimiza geldiginde motorun ortasindaki mil yani arka teker ve gövdeyi tutan mil yariya kadar cıkti biz fark ettik dedik bunu görmüyormusun diye. eger yolda giderken zaten o cıkmiş olsa hic kurtuluşu yok.demek istedigim motorun dayanmasi yipranmamasi daha cok bizim elimizde bunlar kul yapisi allah yapisi degil. en iyi marka modelide al ver onu hic bilmeyen birinin eline 3 ayda motoru taninmaz hale getirir.

    benim söylemek istedigim bunlar kafanizi şişirdigim icin özür dilerim.

    KOCADAY arkadaşim ya kesin istanbuldada vardi böyle yapan yerler cünki türkiyede yok yok hersey yapiliyordur ama yerini bulmak gerek. eğer bende bu motoru alirsam senin gibi araştircam bunu yapan yeri.inşallah senin bu yazina cevap verecek biri cıkar bizde bilgileniriz. kocaday resimdekini biraz fazal abartmişlar bence. bu zealsunun resimleri arasinda giranajli olani var bilmem gördünmü bence o daha güzel duruyor. yaptiracagin zaman bu resimi getir bunu yapanlar ona bakarak birsey ayarlarlar kesin.


    TORNEDO sanada yazmadan gecmek istemedim diyeceksin söyle bady remzi heheh ne diyim be tornedo kendine iyi bak inşallah erkenden sen motoru alirsinda bize daha iyi bilgilerverirsin. cumartesi motor magzasina gitmiştim diye söylemiştim ya orada adama söyledim motoru caliştirmamiz mümkünmü diye adam yok dedi ugraşmak istemedi ben motoru incelerken egsozun icine parmami soktum baktim calişmişmi diye motor calişmiş siyah leke oldu parmagim ama adam ugraşmak istemedi neyse buda onun müşteri anlayişi diyelim.

    tornedo şimdi diyeceksin ya bady remzi allahtan yazacak şey bulamadin birde bulsan ne yazardin diye hehehehe. kardeşim kendine iyi bak hersey gönlünce olsun.

    BÜTÜN MOTOR SEVDALİSİ ARKADAŞLAR KENDİNİZE COK İYİ DAVRANİN BYY

  8. #648
    Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir/KSK35½/Bornova
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    Ya herkez badyremzi gibi olsa demi.Biri gelmiş daha ikinci mesajda kötülemiş motoru hemen.Semih desen söz verdi msn bile açmıyor .

    kocaday valla bi alalım önce motoru sonra bakarız kardeş

    zsara kaça satıyorsun.Benim abim var o dedi alabiliriz diye.

    Badyremzi pm attım sana ilgilen

  9. #649
    copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul(maltepe-agva)
    Motosikleti
    2014 mt-07 - 2016 xmax 250 abs
    arkadaslar kusura bakmayın herhalde yanlış anlaşılma oldu ben hiç kimsenin hevesini kacırmak yada canını sıkmak istemem. ayrıca abimin arkadasları 10 15 yıllık motorcu oldugu için o bayagı bi anlar motordan. ben motorun goruntusune asla bişey demiyorum gayet şık. ayrıca teorik olarak kagıt uzerinde ozellikler kabul edilebilir. ama benim paramın bosa gidip zarar etmemle sizin paranız arasında hiç bi fark yok benim için. yani sonucta hicbirimiz dut agacından toplamıyoruz. ben sadece sizlerle paylaşmak istedim yasadıım olayı. motorun agırlıgı fazla diye saglam olduunu iddia edemeyiz. onun dısında satan kişinin solediklerini aynen aktarıyım ben hiç bi şey eklemiyim çıkarmıyım en iyisi. adam yuksek surate cıkarken boguluyo onun için cok erken tıkanıyo dedi. cok temiz bi tane almış adam geldi onla konustuk dedim ya ondada daha once şu ince racingler var ya çin malı kuba, çelik falan yazıyo uzerlerinde(hepsi aynı imiş) ondan varmış o cok daha iyi gidiyo dedi bize. ama onda da cok vibrasyon varmış. ayrıca o adamda hemen alacaksanız ben veriyim size benimkini dedi.bide tek silindir olması hava sogutmalı olması uzun yola gelmemesinin sebebi dedi satan eleman. bayiinin adını vermiyorum cunku satan kişi rica etti zor duruma dusmemek için. pioneer diye hiç bi şeye benzemeyen chopperla kalkış yaptı onumde adam uzadı gitti 200 gs cok agır kalktı. ayrıca scooter daha hızlı demişti satıcısı o da burgman falan deil yanlış anlamayın 150 lik keeway scooter ı soledi matrix mi focus mu ne var ya bişi. he bide yolda donerken ikinci bi tane gordum dedim ya o da bu daha hızlı diye kymco grand dink scooterı gostermişti. bide sunu unutmayın herkes bu tarz motorları bi süre sonra satıp buyutmek için alıyo bi japona falan gecmek için. yarın obur gun satacaksa kimse ben aldım cok kotu cıktı demez. ben size satıcının lafını soliyim adam bize bunu alacagınıza biraz daha para biriktirin 2. el cbf 250 falan alın dedi. tabii bu onun yorumu bizim ki de zevk meselesi adam bole dedi diye dogrusu bu denemez. lutfen yanlış anlamayın ben adam cok iyi motor kacırma deseydi onu da aynen yazardım. ayrıca bayii fiyat olarak da anahtar teslim 3.800 dedi. siz cok daha iyi fiyat bulmuşsunuz. adam bize cok soledi sanırım. ya tekrar soliyim benim bunu yazmakta hiç bi art niyetim yok ayrıca bu fiyata bu goruntude baska bi
    makinede piyasada yok o da bi gercek. herkese selamlar eger hangi bayii diye ogrenmek isteyen varsa kemregelgor@hotmail.com (msn)

  10. #650
    badyremzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2006
    Şehir
    samsun
    Motosikleti
    beklemediyim
    slm copycat kardeş seni yanliş anlamadik sen sana söylenenleri bize söyledin allah razi olsun kafana takma tabiki herkez düşüncelerini söylenenleri yazar. arti veya eksi her düşünceye acigiz düşüncelerinizi bekliyorum bu motor hakkinda. aslinda daha cok bu motoru satanlardan degilde alipta kullananlardan cevaplar bekliyoruz. herkeze iyi günler dilerim allaha emanet olun görüşmek dilegiylen. byy

    selam tornedo kardeş sen bana ne attiysan bende sana ondan attim pm mi ne yese ya ben yeniyim buralarda ya ondan böyle şeyleri anlamayrumhehehe ama sonradan anladim dedim bu kesin bana özel bir mesaj atti baktim. kardeşim sende bak inşallah attigim msj geldi okursun eger gelmediyse anlaki beceremedim özür allaha emanet olun kendinize iyi bakin görüşmek dilegiylen

  11. #651
    grafiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    yaa kafam karıştı yine... .. bugün telefon açtım bayiye yarın gelecek dedi büyük olasılıkla yarın sabah gideceğim ve işi kesin bitirecektim... kafamda bi dünya soru işareti oldu..
    ayrıca geçende kanuni racer kullanan bi arkadaşın arkadaşını görüdm... dedim nasıl memnunmusun tavsiye edermisin..valla hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar dedi(400 km'de) bende tam güvenebilmek için... bende bundan alacağım ama hiç bi bayide yok 2 nci el alayım diyorum sıfır fiyatına bile alırım dedim temiz 2 nci elini, istersen sen sat dedim... Adam satmayı düşünmüyor hemde sıfır fiyatını teklif ettim..
    Yarın gideceğim büyük olasılıkla motorda gelmiş olacak, tereddütde kaldım şimdi... Bi fikir verin arkadaşlar

  12. #652
    zsara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zealsun GS200
    arkadaşlar.. doğal olarak motorumu satabileceğim en iyi fiyata satmak niyetindeyim. Ama forumdan biri müşteri olursa bu değişecektir benim için. forumdan alıcı olacak arkadaşlar için fiyatım 2600 ytl..
    Motorda en ufak sorun veya rahatsız edici bişey yok. bi silinmesi gerekiyor sadece onuda ben hallederim

    grafiker.. kesin ve net söylüyorum.. kesinlikle bu motoru al, asla pişman olmayacaksın. Yok yawash yok kalitesiz diye şüphen varsa gel bi hafta sonu benim motoru bi kullan sonra karar ver. bence motorun üstüne oturduğunda ne demek istediğimi çok net anlayacaksın. her markada arada sorunlu motor çıkabilir, bu biraz şans işi. istersen kanuni racer formunu bi oku orda isyanları oynayan arkadaşın sorunlarına bak ve ondan sonra tekrar düşün..
    baki selam ve dua ile..

  13. #653
    red - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2006
    Motosikleti
    mondial 250 mct (metal fırtına)
    slm arkadaslar.. ben bu formu uzun zamandır takip ediyorum ancak daha önce fikirlerimi bildirmedim. bu motoru yaklasık 6 aydır takip ediyorum.. fuarlarda yakından inceledim... bu fiyata bu performansda bu kalıp ve görünümde baska bir motor bulmak zor... ögrenci oldugum için kendi paramı kısıp alacagım motorun hem bütceme uygun olmasını hemde içime sinmesini isterim ve aradıgım özelliklerde bu motorda mevcut kendinize iyi bakın arkadaslar yolunuz acık olsun...

  14. #654
    hdemirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    ARORA 150T2

    eyvallah

    Alıntı desertstorm adlı üyeden alıntı
    beyler merhaba... ya bi video sıkıntısıdır gidiyo ya artık millet meraktan çatlayacak.. bi de bu fiyat olayı canımı sıkıyo ne iştir ya bi dağıtıcı firma var ve bunları görmüyo veya görüyo da ses çıkmıyo ne desem boş artık.. ama şikayetler de sonuç vermezse ben fazladan verdiğim 100 milyona bile çok acırım valla.. millet bizi enayi mi sanıyo nedir anlamadım.. neyse video foto falan gönderin de stresimiz azalsın ya.. tabi motorun üstündeyken bi kaç foto atmayı da unutmayın... Allah'a emanet olun.... görüşmek üzere..
    eyvallah zsara saol...arkadaşlar bu arada video dedinizde aklıma geldi
    bende fuarda çektiğim kısa bi video duruyo ama ekleyemedim sadece jpg gibi foto uzantılı dosyaları ekleyebiliyosun siteye atıp link vermeyi de beceremem bilmiyom ne yapıcaz :8 bu arada fuarda aleti begenmiştim ama gecen bakırköyde gördüm pek cazip gelmedi görüntüsüne alıştım ondan belki zeytinburnu karizma motora gidip bidaha bakıcam kısmetse ehliyet kursu mu ne hediye ediyolarmış neymiş tel daki adam öyle dedi öğreneyim iyice...

    ayrıca gri granajlısı da çok güzel ama bi renk grenaj ve 50 cc fark için 1400 ytl bana çok geldi ayrıca ,herk e de bindim çok dolgun motor zealsun gibi 3350 ye bırakıyodu adam ama alma bunu tavsiye etmem dedi ve 150 cc lik yeşil arorayı tavsiye etti daha hızlıymış güya ondan bisiklete benzediği için almadım tabi bu arada choppera oturdum Allahım o ne rahat racinglerin oturuşu çok rahatsız geldi chopperla sanki evimde koltukta oturuyo gibi rahattım neyse sözü fazla uzattım kararsızım arkadaşlar gösteriş mi yoksa sürüş rahatlığımı kafayı yiycem :( 12 ay kredide yaklaşık 400 kat fark ediyo bide sağlık sigortası 360 kaat!2800 ytl lik motor bana yaklaşık 4000 ytl ye geliyo neyse kalın salıcakla kazasız belasız sürüşler bide şu kullanmayı öğrensem :(millet de bi isteksiz ki öğretmeye... neyse kaçtım bye...
    [COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]

  15. #655
    hdemirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    ARORA 150T2

    foto

    fuardan bir iki foto... ya arkadaşlar 2 saattir uğraşıyorum olmuyo dosya boyutlarını tutturamadım!fotoları küçülttüm artık :(videoyu da zipledim olmuyo off ya fıttırıcam!sistem 19.5 kb resime izin veriyo bendeki (jpg)150 kb!videoda olmuyo ama öff idare edin işte :(
    [COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]

  16. #656
    hdemirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    ARORA 150T2

    video2

    arkadaşlar kanaatimce buraya video yüklemek imkansız boşuna heveslenmeyin sistem 97.7 kb a izin veriyor bendeki 5 sn lik video bile 3 mb!sahatlerdir deniyorum sırf size hizmet edebilmek için ama nafile :( belki cep tel ile çekilenleri yükleyebilirsiniz onu bilmem artık uyuycam herkese iyi geceler,üzgünüm elimden geleni yaptım :(
    [COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]

  17. #657
    Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir/KSK35½/Bornova
    Motosikleti
    Zealsun zs200

  18. #658
    es83tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Arkadaşlar bu video işi bir türlü sonuçlanmadı en kısa sürede sonuçlanırsa çok sevinecek kişiler var biran önce bekliyoruz birde önceden de sorduğum soruyu tekrar sormak istiyorum bu motor 100km hıza kaç saniyede ulaşıyor..

  19. #659
    desertstorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2006
    Motosikleti
    yamaha rx king 135
    ya arkadaşlar hdemirkanın gönderdiği fotolara baktım da şimdi o motorların arasında bi zs 200 gs grenajsız çok abes olmuş anlayacağınız.. tabi en kalitelisi yine o aralarında ama en iyi görüntüsü olan herk bence tabi aynaları hariç ne mobilet aynası gibi koymuşlar oraya.... eğer herkin güçü biraz daha fazla olsa ona yönelebilirdim ama az işte...peki beyler bu grenaj olayına ne kadar para gider acaba...? net bişeyler bilen var mı......?

  20. #660
    grafiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Evet arakadaşlar bu sabah motor işini bitiridim.. Cem-Tek Motordan 3300 ruhast+plaka dahil aldım motoru.. 300 kapora verdim 1500 ü bu ay içinde vereceğim 1500 üde 40 gün sonraya senet yapacağız....Esnaf olduğum için kolaylık sağladılar... 2 adet motor gelmiştü dün biri satılmış ve polisin biri almış 2 ncisinide ben aldım.. motor tahmin ettiğimden çok daha alımlı ve gösterişli duruyor, ilk görünce acemi biri olarak korktum kullanbilirmiyim diye ama üzerine binince hemen benimsedim motoru...Yakında fotoğraf video konusunda tüm beklentilerinizi cevaplayacağım.. yarın vekalatname vereceğim notere plaka ruhsat işlemleri için..hafta sonuna kadar da alırım heralde motoru... bu bayi aynı zamanda Ramzeyiİde pazarlıyor, juan, çelik motor ramzeyin getirdiği race tipi motorlardan 2-3 adet 2 nci el vardı.. istersen sıfırını 150'liklerden vereyim ama tavsiye etmem dedi al işte 2 nci elleri burada 2 nci elinide 2,5 a verebilirim dedi ama hep sorun yaşarsın dedi.... sonuçta iyi bi tercih yaptığımı biliryorum.. zsara tavsiyelerin için sağol.. Son bir şey daha ses konusunda söyleyim satıcının kendisi söyledi sesi tatmin etmeyebilir ama egzosuna buradaki elmanlar bişi takıyor felan dedi onu ayarlarıs dedi, ben pek anlamıyorum yaa yardımcı olun bana neler yapılacağı konusunda..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler