Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2981
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    Türkmenistan
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Zeda konuyu pek kavrayamadın galiba

    kavrayabilmen için daha açıklayıcı yazıyorum

    bu motorsiklet 2 yıl a.dan z ye garantili

    arızalanan parça garantiden değişmeli

    elimde 5 ytl dükkan dükkan keeway ampülü varmı abi muhabbetini sana bırakıyorum ben servisten ve distrübütörden çözüm bekliyorum 3 kuruşluk malzemeyi getirmekten aciz bir firmanın motoruna bindiğimi öğrendim ve dün akşam sattım

    başkası adam edebilmek için orasına burasına para harcamaya devam ediyorsa saygı duyarım

    ama ben sıfır km bir araç alıp üzerine bir tomar para harcamanın mantıklı olmadığını derhal kurtulmanın en güzel çözüm olduğunu ve motor alacaklara da en güzel nasıihatin ARKADAŞLAR SAKIN KEEWAY ALMAYIN ALIRSANIZ PİŞAM OLURSUNUZ olduğunu burada söylemekten çekinmiyorum sanada tavsiye ediyorum kurtul gitsin motomax yeterince kazanmadımı yoksa dahamı kazandırmak istiyorsun kimse kendi kendine gerçeği söylemekten korkuyor ben sizin yerinize söyleyeyim aldığım motordan memnun değilim memnun olabilmek için bütün iyi yanlarını sıralıyorum ama kötü yanlarını görmezden geliyorum oysaki motorum yolda çok kötü gidiyor çok fazla titreşim var bütün vidalarını bir gün gevşeyip döküleceğini ve asfaltın ortasına cansız yığılacağımı sanıyorum kullanımı çok zor hiçbir zaman istediğim vitese atamıyorum gönül rahatlığıyla virajlara giremiyorum herterafından garip sesler geliyor ve her gün bir yenisi da ha ekleniyor her hafta en az bir kez servise tamire götürüyorum neredeyse bütün plastik parçaları kırıldı ayna bile yolda giderken düştü nezaman biryerden biryere gitmeye kalksam muhakkak yolda bir macera yaşıyor büyük bir tehlike atlatıyorumve indiğimde iki şey hissediyorum birincisi yorgunluk titreşimden dayak yemiş gibiyim ikincisi moralim bozuk suratım asık trafik terörünü için içim yaşıyorum oysaki eskiden böyle değildi araçlar motorsikletlilere saygı gösterirdi sıkıştırmazlardı ...... hayır yapmazlardı çünkü motorisiklet basar giderdi bu motorsikelt değil ki motorlu bisiklet biyere gittiği yok gidin bilinen bir markanın en düşük model motoruna onuda brakın 50 cc lik scoterına binin trafikte gayet güzel ve seri gittiğinizi göreceksiniz yani problen bindiğimiz motorun güvenli sürüşe müsade etmemesi nedeni ile bizlerin temkinli sürüşü trafikteki diğer araçların hoşuna gitmiyor bas git ne duruyon önumde muhabbeti kimse çıkıp imkansızlıktan bahsetmesin bu fiyata honda yada yamahanın 125 lik motorsikleti yada scoterı alınabilir ve çooook rahat ve problemsiz bir motorsikletli ben günleri başlar .......


    bunları neden yazdım söyleyeyim neredeyse 10 yıldır motora biniyorum ve bu motoruda bu forumda yazılanların geneline bakarak aldım kimse gerçeği kendine söylemeyince vede dolayısı ile buraya yazmayınca bende öğrenemedim görüntüde güzel olunca bi çırpıda aldım inanmazsınız ama aldığımın ikinci günü akşamı mahalleden biri çevirip beni motoru sordu çok güzel dedim ama alma daha ikinci gün ÇOK GÜZEL BİR MOTOR AMA ALMA bunu buradan herkese söylüyorum ÇOK GÜZEL BİR MOTOR AMA SAKIN ALMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ neyse lafı uzatmayayım o kişiyi konuştuktan 10 gün sonra virago ile gördüm içim cıızz etti temiz bir ikinci el olmalı yüzüm tutmadı gidip konuşmaya ....öyle ya 2500 ytlye motoru al orası burası derken 1000 ytl de öyle harca etti 3500 siz sanıyorsunuzki ikinci eller çoook pahalı yanılyorsunuz ikinci eller çook daha ucuz bu çin malllarından daha ucuz.....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2982
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    ARGAT aman iyi ki motoru satmissin dostum , birincisi form kurallarini ihlalal ediyorsun ve buyuk harf kullaniyorsun , ikincisi SL sayfasinda SL i kotulemek gibi zit bir davranista bulunuyorsun. MT nin Superlight cilari nazik ve dost bir gruptur ve yine diyorum aman iyi ki satmissin o motoru , cunku sana yakismaz o motor daha dogrusu sana motorculuk yakismaz.Buraya bir seyler yazmadan evel bence ii oku derim. SL ciler senin gibisini zaten aralarinda ne yapsin. Senin kimseye saygin yokki.Davranisin cok ayip.

    snrtrt Dostum su acmis oldugun linkleri lutfen buraya copy etme , kac defa uyarildin alen devam ediyosun. Konunun SL ile hic bir iliskisi yok ilgi cekmek icin mi bilmiyorum artik baska bir topicteki yazilari buraya tasiyorsun. Bence yeter......

    Dostlar goruyorsunuz insanlarin her turlusu var saygisizida var ARGAT isimimli sahis gibi....

    Ben motorumdan cok memnunum sonunda son islem olarak adlandirdigim arka disliyi 41 numaradan 38 numaraya dusurdum. Dislinin fiyati 10 ytl oyle eski disli ile gidip aliyorsunuz. Bujiyi yine Platinyium olarak degistirdim Lityum aradim ama kalmamisti. 20 ytl iscilik odedim biraz ayar ile 2 saat surdu.Motor rahatladi cunku yeni silindir fazla geliordu bu disliye.Yanliz karburator memesini acmak zorundayiz cunku benzin az geliyor buda yakit artisi demek istemeye istemeye yapmak zorundayim yoksa motoru kasacak ilerde.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  3. #2983
    kanarya_avcisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2006
    bence argat terbiyesiz falan değil adam doğruca açık sözle konuşmuş,sıkıntılarından bahsetmiş ve sonundada satmış..herkes bu motoru sevecek yada begenecek diye bir kural yok.belki arkadaş motorla uğraşmayı sevmiyo onun içinde yapması gereken tek şey paraya kıyıp honda shadow almak oda yaklaşık 12.000 ytl..herkes fikrini söyler.saygı duymak gerek bence..bende almayı düşünüyorum ama soğudum bu sl 150 den..durmadan para harcamaktansa almam daha iyi..yada üstüne ekleyip başka bir motor alırım daha iyi..40ytl şuna 20 ytl buna derken argatın dediği gibi motor geliyo 3.500 ytl ye o zaman ne anladım ben bu sıfır motordan.herkes motorla uğraşmayı sevmez..argat açık sözlü söylemiş tecrübelerini saygı duyuyorum..helal argat..

  4. #2984
    borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    Ben motorumu çok seviyorum ve asla ne onu övüyor,nede başkalarını kötülüyorum,neticede onun sayesinde hayatıma motor girdi,düşünün bir kere bu çinli motorlar olmasa ne motosiklet net motosiklet net olurdu nede bu kadar üyesi,nede yollarda motorların fazlalaştığını görürdük,nerede ise motorun parası kadar aksesuara,ve koruma giyimlere para harcadım harcamayada devam edeceğim.

    Ne demişler zevkler renkler tartışılmaz.

    Bu sayfa Keeway 150 SuperLight sayfası olduğuna göre,başka motora sahip olan yada olmaya düşüneneler anca okuyup fikir alabilir,biz bunun kullanıcısıyız ve birbirlerimizle deneyimlerimizi paylaşıp,daha fazla nasıl bundan verim aldığımızı konuşuyoruz,zeda arkadaşımızın hassasiyeti bundandır ve haklıdır,madem beğenmedin motoru tek bi yazı motorumu şu şu sebepten sattım.

    Burdan ayrılıp başka motor alan çok arkadaş oldu,olacaktırda,ama bu sayfa SL 150 cilere yol gösterecek,yenilere bilgi verecek,birbirlerine deneyim kazandıracaktır.

    Herkese saygılar

    Süper Lightımı seviyorum
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.

  5. #2985
    blueberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2006
    Şehir
    Balıkesir/Akçay
    Motosikleti
    BMW R-26 1954+Keeway SL 150
    Arga T Sen Chopper kullanamazsın. Al bir mobilette rahat et.
    Chopper kullanmak diğer motorlardan farklıdır.
    Kalkış yapman farklıdır, vitesleri geçirmek farklıdır, durması farklıdır, oturması farklıdır, sevmesi farklıdır, kültürü farklıdır, bunu halen kavrayamadıysan motor türündeki tercihini bir daha sorgulamanı tavsiye ediyorum. 10 yıllık motorcusun yani ne diyeyim. seni yeni motorcu arkadaşlarıma havale ediyorum.
    Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel

  6. #2986
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Merak ediyorum.. Bu arkada$in nicki ve ismi Lazim degiL.. Bu yazdikLarini yazarken aLkoLLumuydu ? 2.5 miLyar dedigi motora 25 miLyar mi verdi yoksa yanLi$LikLa.. Orasindan burasindan ses geLmeyen titremeyen bir motor istiosan 10 yiLdir bindigin $eyLer motor diiLdi sanirim, uzay mekigine faLan mi bindin ?
    10 yiL motora binmi$ bir insan 2 tekerLekLi hic bir $eyi kotuLemez.. Uyarici oLur, iLkokuL cocukLari gibi tepkiLer vermez..
    Kisaca $unu diyebiLirdin; ben 10 yiLdir motor kuLLaniyorum ve bu motoru tavsiye etmiyorum.. Tum bunLari heLeki 5 YTL'Lik bir ampuL temin edemedigin icin yaziyorsan diyecek bi$i buLamiorum sana.. Arkada$Larin dedigi gibi iyiki satmi$sin.. Sana aLLah daha guzeLLerini nasip etsin ki, ayni topic aLtinda bi daha hic buLu$mayaLim.. Tobe yarabbi..!

    borty bizde seni seviyoruz.. DegiL mi zeda zeda da beni sevio.. ikinizde beni seviosunuz..Ben de ikinizi seviorum, dier arkada$Larda sizi sevio, siz dier arkada$Lari seviosunuz, bende dier arkada$Lari seviorum..
    Tek tek nick veya isim saydirmayin bana sabah sabah.. biz SL karde$Ligiyiz i$te..!
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  7. #2987
    xqpx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Nisan 2006
    Şehir
    izmir/Aydın
    Motosikleti
    superlıght 150
    Merhaba arkadaslar.Ben sl 150mi bu formu okuyarak almaya karar vermiştim aylar önce.Unutmayın ballandıra ballandıra anlatıyodunuz sl150 lerininizi.İlkdefa karsılastıgım bir motordu;bizim oralarda hiç yoktu.Hiç kızmayın yada kızarsanız kızın ama ilk zamanlar kimse sl150lerın cıkardıgı arzaları yazamıyodu,yazsa bile kısaca geçiştiriyodu.Uzun lafın kısası bayiye gittigim güne dönsem motorumu almazdım çok pişman oldum.Hem Çok para harcadım,hemde geri gelmiyecek zamanımı harcadım gereksiz yere.2 aydan beri parça bekliyorum,bıktım ugraşmaktan artık matorumun her yanıyla.Bende almayın derim yeni alacak arkadaşlara.Nasılki bu formda iyi yanlarını yazıyorsak,kötü yanlarınıda yazacazki insanlar bilinçlensin benim halime düşmesin.Motomaxın suçu bu hale gelmemiz.Saygılar

  8. #2988
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2006
    Şehir
    Eskişehir - Bodrum
    arkadaşlar bende yaklaşık 8 yıl önce bu sevdaya başladım fakat yıllar içerisinde yaptığım işnedeniyle motor sevdasından istemiyerek vazgeçtim gelelim sl150 konusuna genellikle tüm motorlar ufak tefekde olsa sorun çıkartırlar ayrıca bir rodaj ve motorun oturma süresi vardır yaklaşık 5000 km sonra motor kendini bulmaya vibrasyonunu minumum seviyeye düşürür

    çinlilerde vibrasyonun ve sorunların en üst seviyede olduğu doğru fakat şuda var bu motoru alacak adamın bütçesi 3000 ytl civarında ve gösterişli bir motor almak istiyorsa en ideal seçenek bu bahsedilen kaliteli markaların 125 lik araçlarını almak mümkün ama zevk meselesi

    ben alacağım motorun gevşeyen civatalarını sıkmaya bozulan ampülünü aramaya razıyım yeterki sl150 im olsun ayrıca bahsedilen kaliteli motorların 2. elinin olası durumlarda arızalanmasıyla parçayı bekleme süren ve ödeyeceğin ücret çok fazla

    motorunu seversen ve onu kız arkadaşın gibi görürsen benim göreceğim gibi o ufak tefek sorunlar gözüne görünmez hatta sorunu kendin çözebildiğin zaman mutlu bile olursun ..

    ama şuda var bahsi geçen makina çok büyük sorunlar yaratıyorsa ne bileyim motorundan kaynaklanan bur_k@ kardeşimizin olduğu gibi fabrikaya geri gönderilecek kadar hat safhadaysa dediğine katılırım sat kurtul

    fakat ayna gevşemesi-civata gevşemesi-yada plastik aksamın çatlaması gibi sorunlar varsın olsun zamanında mz ini tamir ede ede motorumu parçalayıp sökebiliyordum velhasıl kelam inşallah bu ay sonu bende kavuşacağım sl150 ' ye

  9. #2989
    Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2006
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    CBF 250
    Argat umarım hayalindeki motora bir gün kavuşursun.

    Ama birşey sormadan edemeyeceğim.Motoru dün sattım diyorsun.Ve almayı düşünenlere de foruma eklediğin yazınla yön gösteriyor ve yardımcı oluyorsun.

    Merak ediyorum motorunu sattığın arkadaşa da bunları anlattın mı?Hatta büyük harflerle yazdıklarını okuttun mu?

    Ben motorumdan memnunum.Ama bu beklentilerimizin ne olduğu ile de alakalı.Mesela dün karbüratör ün üzerinde motorun sağında yer alan yuvarlak metal kapak motora tutturulduğu lamanın köşesinden ben hareket halindeyken kırıldı titreşimden.Motomax bayiinin yaklaşımı biri tutup asılmıştır gibi komik bir cevap oldu.Neyseki servisteki çocuk benim bu sebeple gelen 4. kişi olduğumu söyledide adam ikna oldu ve tamam hemen sökelim dedi.Ben hallediceklerini sanarken söktükleri motorda kalan parçayı elime tutuşturup bir demircide kaynativerirsiniz dediler.Vaktim olsa uğraşırdım ama neyse diyip bir demirci arkadaşımda kaynattırdım.Eskisinden sağlam da oldu.

    Şunu demek istiyorum.Biz bu motoru kullandığımız süre içerisinde motorla ilgili olumlu olumsuz herşeyini yazdık.Bir örneği daha yukarıda yer alıyor.Motomax a ve bayiilerine yeri geldi en ağır eleştirileri yaptık.Bize cevaplar verildi.Geçmiş mesajlara bakılabilir.Neyi kimden ne sebepten dolayı saklayacağımızı düşünüyorsunuz ki?

    Herkese keyifli ve kazasız belasız sürüşler dilerim.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

  10. #2990
    snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul/içerenköy
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    zeda ben senin gibi düşünmüyorum ben bir sl kullanıcısı olarak motorumla yaşadığım hem tatlı hem tatsız olayları beni en iyi anlayacak olan sizlerle paylaşmak isterim..

    bizim topiğe yazıdğım bu yazıdan sonra aslında genel bi konu olduğunu farkedip birde motosohbet bölümene aynı konuyu açtım

    önce buraya yazdım sonra oraya açtım .. gerçi yazının başında motorumu servise götürdükten sonra performasnı sanki arrtı gibi bi şeyde yazmıştım

    yani sadece senin gibi teknik bilgiler vermek bence bu kadar sayfayı okuyan herkezi sıkar .. biraz YEŞİLLİK katmak yolda neler yaşadıklarımızı yazmakta yeni bir motor alıcak bir kişiye faydalı olur

    hiç motoru olmamış birisi rodaj ı napsın.. bu sayfaları okurken

    ve aragat hatırladığım kadarıyla motorunu ilk aldığı günde çok şikayet etmişti .. herkezin motrdan beklentisi aynı olamaz.. bazı konularda sana katılıyorum ve bi çok sl kullanıcısı zaten ilk motoru olan sl lerini satıp daha iyi daha kaliteli ve daha pahalı olan motorlara şu an biniyorlar...

    ben abimin hyosung una biniyorum ve inanılmaz bi fakr olduğunu aslında sl in aragatı korkuttuğu gibi korkuttuğunuda açıkça belirtebilirm..

    AMA bir gerçek varki bizim motorlarrımız görünüm olarak 10 numara....
    motora başlangıç için uygun.. çok hız yapamamak en başta avantaj... servisi ucuz .. az benzin yakıyor. daha bi sürü avantajı var

    fakat maddi durumum iyi olsa belki bir race belki yine chooper ama 250 lik kaliteli bi alet alırım.....

    zedaaacım saygı karşılıklıdır. sen ne kadar sayarsan seni de o kadar sayarlar

    burası bir paylaşım yeri . sl i beğenmeyen herkze sen ne anlarsın SAyGISIZ adam dersen burda kimse bi şey paylaşmaz ...

    uzun ve biraz sitem dolu yazıyı için yeterli dir herhalde
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

  11. #2991
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    osmaniye/KADİRLİ
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende yaklaşık 8 yıl önce bu sevdaya başladım fakat yıllar içerisinde yaptığım işnedeniyle motor sevdasından istemiyerek vazgeçtim gelelim sl150 konusuna genellikle tüm motorlar ufak tefekde olsa sorun çıkartırlar ayrıca bir rodaj ve motorun oturma süresi vardır yaklaşık 5000 km sonra motor kendini bulmaya vibrasyonunu minumum seviyeye düşürür

    çinlilerde vibrasyonun ve sorunların en üst seviyede olduğu doğru fakat şuda var bu motoru alacak adamın bütçesi 3000 ytl civarında ve gösterişli bir motor almak istiyorsa en ideal seçenek bu bahsedilen kaliteli markaların 125 lik araçlarını almak mümkün ama zevk meselesi

    ben alacağım motorun gevşeyen civatalarını sıkmaya bozulan ampülünü aramaya razıyım yeterki sl150 im olsun ayrıca bahsedilen kaliteli motorların 2. elinin olası durumlarda arızalanmasıyla parçayı bekleme süren ve ödeyeceğin ücret çok fazla

    motorunu seversen ve onu kız arkadaşın gibi görürsen benim göreceğim gibi o ufak tefek sorunlar gözüne görünmez hatta sorunu kendin çözebildiğin zaman mutlu bile olursun ..

    ama şuda var bahsi geçen makina çok büyük sorunlar yaratıyorsa ne bileyim motorundan kaynaklanan bur_k@ kardeşimizin olduğu gibi fabrikaya geri gönderilecek kadar hat safhadaysa dediğine katılırım sat kurtul

    fakat ayna gevşemesi-civata gevşemesi-yada plastik aksamın çatlaması gibi sorunlar varsın olsun zamanında mz ini tamir ede ede motorumu parçalayıp sökebiliyordum velhasıl kelam inşallah bu ay sonu bende kavuşacağım sl150 ' ye

    BBADAY Kardesim sana sonuna dek katılıyorum COK GÜZEL KOŞMUŞSUN...
    ARGAT sen motoru sevmezsen o oda seni sevmez...adam gibi kullanırsan bu makineden bir sorun cıkmaz haaa cıkan sorunlarda ufak tefek oldugu için gözune batmaazz...sen bu motortdan 10-15 milyarlık motordan gödüklerini veya beklediklerini beklemen saaçma olur...burada arkadaslar sl nin iyi taraflarınıda kötü taraflarını da yazmışlar ben bastan okudum bir oku sende görürsün...O arkadaslar eger bu motosiklete para harcıyorlarsada bunların yüzde 90 ı AKSESUAR için bunu bir anlamaya calış isterseen... bu fiyata böyle güzel bir motosiklet bulmuşsun gezerken herkes hayranlıkla sana bakıyor adam gibi binersen de hiiç bir sorunun olmaz DAHA NE İSTİYORSUN... birde bu motosikletin markası KEEWEY YAMAHA VEYA SUZUKİ DEGİL ok? ... SAYGILAR

  12. #2992
    kanarya_avcisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2006
    yani bu son konuşmalardan sonra aklıma şu takıldı..acaba bu motoru bayiden alırken birazda şanslımı olmak gerekiyo.iyi bir motor alabilmek için..demekki fabrika çıkışı motorlarda farklılıklar var.kimi 3000 km yapmış ne balata ne birşeyde sorun var diyo..birisi 1500 de balata oldu diyo..acaba kullanımmı yoksa fabrika çıkışı hatalarımı..ben hala kararsızım..uğraşırım uğraşmayı severim.elimdende gelir hani elimiz tornavida,anahtar tutar azda olsa..ama şunu öğrendim burada bu motoru alırken aldığım bayi ile oturup en ince detayına kadar konuşacagım.yani hangi parçalar garanti kapsamında hangileri degil liste alacam ne bu ya..başka türlü olmaz..mesela benzin deposu çatlamış arkadaşın birinin kaynak yaptırmış,başka birinin çatlamış garantidn degiştirmiş..o zaman bu iş aldığın bayide bitiyo 3 kağıtçı olmayacak aldığın bayi..arkasında duracak sattığı motorun..bakalım hayırlısı ne olacak sonumuz..herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar..

  13. #2993
    northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    Alıntı xqpx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar.Ben sl 150mi bu formu okuyarak almaya karar vermiştim aylar önce.Unutmayın ballandıra ballandıra anlatıyodunuz sl150 lerininizi.İlkdefa karsılastıgım bir motordu;bizim oralarda hiç yoktu.Hiç kızmayın yada kızarsanız kızın ama ilk zamanlar kimse sl150lerın cıkardıgı arzaları yazamıyodu,yazsa bile kısaca geçiştiriyodu.Uzun lafın kısası bayiye gittigim güne dönsem motorumu almazdım çok pişman oldum.Hem Çok para harcadım,hemde geri gelmiyecek zamanımı harcadım gereksiz yere.2 aydan beri parça bekliyorum,bıktım ugraşmaktan artık matorumun her yanıyla.Bende almayın derim yeni alacak arkadaşlara.Nasılki bu formda iyi yanlarını yazıyorsak,kötü yanlarınıda yazacazki insanlar bilinçlensin benim halime düşmesin.Motomaxın suçu bu hale gelmemiz.Saygılar


    parça bekliyorum diyorsun 2 aydır hangi parçayı bekledin ben en fazla 1 hafta bekledim onuda hoş görüyorum. bence o fiyata bu kallite başkam motorda yok. gidin istediğinizi alın istediğinizi satın ama ben memnunum ve benim gibi birçok örnek var saygılar
    annem beni öldürecek

  14. #2994
    snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul/içerenköy
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    motorda arabada elektonik aletlerde mutlaka şans faktörü vardır..( genel bi arıza dışında) senin aldığında ne balata ne bişey olur .. yada bi bakarsın fabrikaya geri gönderilmiştir..

    benimki 5000 de maşşalah balatada bi şey olmadı ve depoda önde bi yamukluk var çok küçük sanki oraya taş gelmiş gibi .. herhalde çatlakla alakası yok..

    bu tip eşya ve aletlerde şans faktöri vardır yani onun için biraz şanslı olmayı dile
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

  15. #2995
    locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Acıbadem
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    yine kısır tartışmalar oluyor ve topic şişiyor.
    1-2.5 milyarlık motordn beklentiniz hıdır-budur denkleminde olmalı.
    2-burada sl hakkında kotu seyler konusşmak şunun için saçma: biz kotunun iyisi olan bir motoru kullanıyoruz hepimiz farkındayız bunun.minimum maliyetle sürüş keyfimizi nasıl arttırırız bu fiyata onu tartışmamız gerekirken ki su ana kadar oyle gidiyordu,konustugumuz konular cok saçma
    3-bunları konusurken esas seyleri kaçırıyoruz örneğin.
    bir ikis ayfa once ben zedaya seslendim motor takozu ile virasyonu giderebilmek için
    ya da bluberry e özel mesaj attım gecen hafta yaptıgım ayvalık gezisinde uğrayıp bir cayını içip tanışmak için ama
    ikisinde de bir cevap gelmedi.şimdi bana kimse keeway kardeşliğinden bahsetmesin.
    benim zorum değildi gidip kendi sl ime yay yaptırıp sonra da foruma benle aynı dertten muzdarip arkadaslara yardım etmeye calışmak.
    sonuc olarak; ister umurunuzda olur ister olmaz ben superlight forumundan ayrılıyorum.cunku artık daral geldi saçma sapan tartışmalardan.adamın teki cıkıp bens atıyorum diyor 2.5 milyarlık motoru 3 sayfa olay tartışılıyor.
    ama ben 216 da bir toplantı duzenleyelim dediğim zaman 2 cevap geliyor.o yuzden herkese iyi sürüşler

  16. #2996
    Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    Dream City İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Arkadaşlar benim düşüncem çindeki üretilen ürünlerin hepsi için geçerli olan bir standardizasyon sorunu.. Misal, bir üretim bandından günde 100 ürün çıkıyorsa bunun 15-20 tanesi birincil standartlarda çıkmayabiliyor. fakat birincil standartlarda çıkmadığı gibi normalin üstünde de çıkabiliyor.. Benim makinam 2005 model.. ve diğer kullandığım iki arkadaşımın sl'inden çok daha az titriyor. makinamda 8500rpm de gördüğüm titreşimin daha şiddetlisini arkadaşlarım 6500-7000 rpmde görüyor.. Yani memnun olan arkadaşlar ile olamayanların anlaşamadığı nokta sanırım bu.. tabi bu problemler herkesin şikayet ettiği problemlerin aşırısı veya haricindekiler için. ayrıca 2005 ve 2006 modeller arasında sele yüksekliği, arka fren pedalı uzunluğu ve vites kolu uzunluğu farkı var.. 2005lerde pedallar daha uzun... sele daha alçak.


    Ayrıca selim'in söylediği kötünün iyisini kullanma olayına katılıyorum.. iyi ki şikayet eden arkadaşlar gidip de kangda çelikmotor gibi markaların motorlarını almadılar.
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

  17. #2997
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Kuyuya ta$ atiLip 40 akiLLinin cikarma muhabbetine dondu cidden..
    Herkes zit aLicak biriLerini buLdu kendine.. isteyen teknik biLgi verir, isteyen geyik yapar, isteyen kaLir isteyen gider.. Hepimiz ayni $ey yuzunden burdayiz.. Bende camur dibe cokup ortam duruLdugunda buraLarda oLucam..
    Locco biLmiorum foruma girip okur musun ama, titre$im oLayini bende ara$tiriorum, bi cozum buLursam ozeL'den mesaj atarim..
    Sevgi saygi ho$goru vs.vs.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  18. #2998
    Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    Acıbadem
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Burası yine kaynıyor! Bazı arkadaşları eski halime benzettim. Bende bir aralar burada öyle abuk sabuk yazıyordum. Ama cesaret gösterdim sonunda SL imi aldım. 650 KM deyim, şu ana kadar gayet memnunum, tek sorunum rüzgarda savruluyorum, eskiden virajlarda kayıyordum, şimdi deneyim kazandım onu minumuma indirdim, belki ilerde rüzgara da bi nebze çözüm bulurum. SL almak isteyenler alsınlar, 2500 ytl ye düşmüş, bu fiyata daha ne bekliyorsunuz, kaçırmayın. Ben indirimden 1 hafta önce almıştım, kahretsin.
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

  19. #2999
    kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    büyükçekmece/İST
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    arkadaslar benim motorum 6300 oldu nisan ayından bu yana ve o kadar büyütülecek bi sorunla karsılasmadım.vibrsyon var diyolar motor bu olacak tabi vibrasyon istemeyen ya araba alsın yada 10 milyar fazla versin.zaten bu motoru alanlar genelde motor sevdalısı kişiler.yani motorla ugrasıp onla zaman gecirmekten hoşlananlar. bi seyi beyenmezseniz en ufak kusurunu bile büyütüp pireyi deve yaparsnız.böyle motorunu sevmeyene zaten motorcu denmez.motora para harcayanlar genelde aksesuara harcıyor bu da zevk meselesi zaten motorunu sevmeyen bu harcamalarıda yapmaz.bence fiyatına göre bundan iyi bundan gösterişli(görenler harley geliyo sanıyo.özellikle sesi dehşet çıkyıyo ekzos acılınca) 150cc motor yok.ben memnunum alacak olanlarda motorunu sevmeden alıyolarsa almasınlar motor bi yasama biçimi ve bi hayat arkadası, insan hayat arkasını sevmiyorsa zaten ayrılırlar ben motorumu seviyorum.

  20. #3000
    blueberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2006
    Şehir
    Balıkesir/Akçay
    Motosikleti
    BMW R-26 1954+Keeway SL 150

    sitem

    Alıntı locco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine kısır tartışmalar oluyor ve topic şişiyor.
    1-2.5 milyarlık motordn beklentiniz hıdır-budur denkleminde olmalı.
    2-burada sl hakkında kotu seyler konusşmak şunun için saçma: biz kotunun iyisi olan bir motoru kullanıyoruz hepimiz farkındayız bunun.minimum maliyetle sürüş keyfimizi nasıl arttırırız bu fiyata onu tartışmamız gerekirken ki su ana kadar oyle gidiyordu,konustugumuz konular cok saçma
    3-bunları konusurken esas seyleri kaçırıyoruz örneğin.
    bir ikis ayfa once ben zedaya seslendim motor takozu ile virasyonu giderebilmek için
    ya da bluberry e özel mesaj attım gecen hafta yaptıgım ayvalık gezisinde uğrayıp bir cayını içip tanışmak için ama
    ikisinde de bir cevap gelmedi.şimdi bana kimse keeway kardeşliğinden bahsetmesin.
    benim zorum değildi gidip kendi sl ime yay yaptırıp sonra da foruma benle aynı dertten muzdarip arkadaslara yardım etmeye calışmak.
    sonuc olarak; ister umurunuzda olur ister olmaz ben superlight forumundan ayrılıyorum.cunku artık daral geldi saçma sapan tartışmalardan.adamın teki cıkıp bens atıyorum diyor 2.5 milyarlık motoru 3 sayfa olay tartışılıyor.
    ama ben 216 da bir toplantı duzenleyelim dediğim zaman 2 cevap geliyor.o yuzden herkese iyi sürüşler
    Arkadaşım, özelden davetiye yolladım çayımızı içeriz herhalde, Çaylar benden
    Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler