Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #281
    SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Bende RAPTOR'umu alınca dediklerinizi yapıcam arkadaslar şu motor açma konusu yani ve sizlere kesinlikle katılıyorum motorun hakkını vermek lazım...

    Bence bu olay sadece türkiyede gerçekleşiyor farkındaysanız araba kullananların coğuna bakın vitesi arttırma devirleri 2500-3500 RPM oluyor normalde bu devirlerin 5500-6500 olması lazımmış...

    Fakat benim anlamadığım şey şu...
    xerox
    ilk 50-100 km normal devirde , ondan sonra devirli kullanmaktı
    Şimdi ilk 50-100 km de normal devirde ondan sonrada devirli kullanmak nası oluyoo

    Xerox benim anladığım şu ilk 50-100 km de normal yani 5000-6000 daha sonra yüksek devirde öylemi?

    Kusura bakmayın arkadaslar biraz kafam karıstı zannedersem sizin aklınızı da karıstırdım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #282

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    SicK_BoY,
    şimdi hatırlamıyorum ama bir forumda okumuştum ve mantıklı gelmişti. İlk 100-150 km motor yeni olduğu ve parçaları vidaları vs otorsun alışsın mantığından fazla zorlamadan kullnmammızı tavsiye ediyorlardı Ondan sonra parçalar oturduktan sonra motoru çok zorlamadan devirli kullanabilirsiniz demişlerdi.

  3. #283
    SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı
    SicK_BoY,
    şimdi hatırlamıyorum ama bir forumda okumuştum ve mantıklı gelmişti. İlk 100-150 km motor yeni olduğu ve parçaları vidaları vs otorsun alışsın mantığından fazla zorlamadan kullnmammızı tavsiye ediyorlardı Ondan sonra parçalar oturduktan sonra motoru çok zorlamadan devirli kullanabilirsiniz demişlerdi.
    Aslında şu parça,vida v.s. şeyleri oturması kounsunda sana katılıyorum ilk zamanlarda motoru zorlarsan aşırı yüklenmeden dolayı titreme olur ve titreme sonucu parçalar daha yerine tam oturmadan çıkar...

    Yaaa arkadaşlar zaten yeni motorsikletin ilk 50-100 km. 'nde motora alışmak için ugraşmıyormuyuz.O yüzden pek hız yapıcagımızı zannetmiyorum...

  4. #284

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Herkese, merhaba
    bugun 1000 km bakımına Aykona uğradım . Turgay bey ile de tanıştık (hani motorda depoyu yükseltip , yüksek gidon takan ve egsozu kesen) motoru dinledik konuştuk . (ben motorumu böyle sade daha cok seviyorum)Bu oglendi
    akşam motoru almaya gittiğimde Sarıkayalar satış temsilcisi olan İsmail beyle tanıştım dışarıda ali usta motorun son ayarlarını yaparken nasıl memnunmusunuz diye soran biri geldi bende ya yeni biri yada müşterileri diye düşündüm. Sarıkayalardan olduğunu öğrenince ayak üstü biraz konuştuk motordan çok çokmemnun olduğumu ilk motor için benim için ideal olduğunu belirttim. Aykondakilerin ilgili ve alakalı olduklarınıda. Ama Sarıkayalardan değil tamam Denizli de uçan kuş biliyor olabilir ama biz burada bilmiyoruz.
    dediğine göre Çok Çok süprizlerr geliyoor.
    ilk sorum kardeşim biz istanbulda sizden cok aykonu tanıyoruz hiç mi reklam yapmayacaksınız , ayrıca intenet siteniz iğrenç (gerçi benim maillerime cevap yazdılar ve ilgilenmişlerdi ama) yazılan maillere cevap alamamaktan şikayetçi millet demiş oldum
    cevaplara gelince
    planlamalarının ve organizasyonun hala devam ettiğini bu konuda özellikle bayilik konusunda katı olduklarını ve seçici davrandıklarını belirtti.
    ocakdan sonra cok cok büyük reklam kampanyasına başlayacaklarını raytingi fazla olan TV kanallarında reklamlarının döneceğini çok takip edilen programlarda ödül olarak motor vereceklerini belirtti.

    Ayrıca 2006 modellerde biras değişiklik olduğunu radyatör büyümüş tekerlek birazdaha ileri cıkmış
    bende bizim forumdan bahsettim ve burada bir resim geldi o motormu acabna dedim eğer o ise farkı alın bana onu verin
    neyse cok fazla duramadım ama arkadaş çok ilgili idi kendisi kartını verdi herhangi bir sorunda kendisi ile irtibata geçebileceğimi berlitti.
    Ya size bir şey diyecem satış sonrası alınan hizmet beni mutlu ediyor bu yüzden bu motoru alırken doğru karar verdiğime seviniyorum

    bu arada aldığım dedikoduya göre V3 ler gümrüğe gelmiş (meraklısına) ancak avrupa tipi onayda sorun varmış o evraklar bekleniyormuşşş.

    Neyse herksese iyigünler
    (Ya sitenin dedikodu yazarı gibi oldummm) :

  5. #285
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    bir başkadır motosiklet aşkı...
    sadece hayran olduğum, hakkında pek de bişey bilmediğim iki tekerlekli canavarları ayağımdaki bir sorun dolasıyla kullanamayacağımı sandığımdan, yıllarca klasik görünümlü bu motorlara bakıp iç çektim. 6 ay kadar önce yine kullanamayacağımı sanarak "bari düz yolda 20 metrecik" diyerek xing fu denen 15 yaşında iki zamanlı 4 vites bi motora bindim..
    aman allahım.. gidebiliyordum.. ve dur kalklarda vites değiştirmek için sağ ayağımı yere koyunca o 150 kiloluk makine devrilmiyordu! bir bisikletinde üstünde oturmaktan daha zor değildi!
    peki şimdi ne yapmalıyım.. bir yandan motosiklet kullabildiğim için sevinçten ağlayacak gibi oluyordum, diğer yandaysa "kayıp yıllar"ın acısı vardı. bilseydim bunun imkansız bir aşk olmadığını almaz mıydım bi tane.. gerekirse yemez içmez, bir motor sahibi olmaz mıydım.
    2 ay içinde de okulum bitti. şimdi yana döne iş arıyorum kazandığım tüm parayı DADYW'e yatırmak için.. ilk gördüğümde "vardır 8-9 milyar, beni aşar" dediğim o güzelim makineye.
    önce enişteme, sonra aykon'dan uzun saçlı arkadaşa (tuncay mıydı?), sonra sizlere teşekkürler!.. en kısa sürede DADYW'imle aranızda olacağım inşallah..
    sonrası rüzgar, tutku, özgürlük hissi...

    motosiklet eğlence değildir!..

  6. #286
    army - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    sevgili arkadaşlar motordan çok fazla anlamam ama 15 yıldır bilfiil arabanın üzerindeyim.Belli bir süre ve kilometreye kadar motoru,firenleri fazla zorlamayından kasıt (Rodaj) yeni olan pistonların,gömleklerin,fren pabuçlarının birbirleriyle uyum içerisinde çalışmalarını sağlamaktır.uyum sağlandıktan sonra bende viteslerin üst limitlerde kullanılmasından yanayım ki motorlar açılsın.Ama sürat kötüdür bunu da unutmamak lazım.
    "TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!!"

  7. #287
    Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2005
    Şehir
    Bulgurlu
    Motosikleti
    Şu an yok
    demonicdreams İşallah hasretin daha fazla sürmez

    Arkadaşlar ben motoru aldığım da kimse bişey demediği için ilk 500 bakımı yapılana kadar çok devirsiz kullandım sonra motoru açana kadar baya uğraştım ama benim için 130 dan fazlası şuan hayel max 125-130 gördüm tabi kadran doğruysa Aykonda Ali usta 200 den sonra Erkana (Onunda Raptoru var) artık devirli kullan demişti. ben davaya biraz geç uyandım
    2. vites 55
    3. vites 85
    4. vites 110
    5. vites 130
    evet 5. vites baya kısa ama daha fazla gitmiyor benim zamanında düştüğüm hataya siz düşmeyin şimdi vites aralarını biraz daha açmaya çalışıyorum bakalım

  8. #288
    nikneym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2005
    Motosikleti
    honda today / yamaha x-max 250
    en sonunda fethiye bayisine giderek bu motoru yakından inceleme fırsatı buldum arkadaşlar.gerçekten goruntusude en az ozellikleri kadar etkileyici.resimlerinde cidden o kadar seksi durmuyo.yakından inanılmaz etkileyici.motor için 3,790 ytl iki adet kask için(biri hediye) 45 ytl,arkaya iki adet deri çanta için 150 ytl,plaka içinde 150 ytl toplam 4,150 ytlye son fiyat anlaştık.2,650 ytl peşin kalanı 6 taksit 283 ytl(200 ytl faiz odeyecez yani) olarak odeyecez.uzun aramalar sonunda bu motorda karar kıldım ve alıyoruuuuuuum. fiyatları bu kadar ayrıntılı vermemin sebebi hem aldığım fiyatları kontrol etmek hemde almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak içindir.herkeze kazasız belasız gunler diyorum.
    Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.

  9. #289
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Arkadaşlar plaka ve ruhsatımı bugün teslim aldım.Dün Aykon'dan aldığım Fatura,Uygunluk Belgesi ve ÖTV ödeme Belgesi ile birlikte Bostancı'da bulunan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi'ne gittim.Öncelikle bahçede bulunan Şöförler Odası Ofisinden 2 YTL ödeyerek 2 Adet Müracaat Formu (Ek-1)ve 1 adet dosya aldım.Daha sonra ilgili memurdan plaka numarası alarak plaka numarası ile zorunlu trafik sigortasını yatırmaya gittim.20 YTL ödeyerek sigortamı yaptırdım. Fatura'dan 3 adet,diğerlerinden 2'şer adet fotokopi çektirerek 2 YTL ödedim.Daha sonra evraklarla Vezneye giderek 49 YTL karşılığında Ruhsat ve Tescil belgelerini aldım ve dosyayı Vezneye teslim ettim.Yine bahçede bulunan ofiste 8 YTL ödeyerek plakamı bastırdım.Bugün 13.30 da gittiğimde Ruhsatım hazırdı.Son olarak bastırdığım plakamı mühürlettim.Böylece işlemi tamamladım.
    İşlem sonunda cebimden çıkan toplam para 2+20+2+49+8= 81 YTL .
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

  10. #290
    SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    fes71


    81 ytl cok ideal bi ücret...

    Vay bee ben daha fazla tutar diye düşünüyordum ama bu ücret beni mutlu etti emin ol fes71 sanki kendi motorsikletime plaka ve ruhsat çıkarmış kadar sevindim ...


    Sizin söylediğiniz ve etraftan duyduğum bilgilere göre motorsikleti aldığımız yerden ruhsat ve plaka işlemleri için yanlış hatırlamıyorsam 200 ytl gibi bir ücret isteniyordu fes71 iyiki bu olanları bizimle paylaştın...
    Artık motorsikletimi aldığımda plaka ve ruhsat işlemleri ile kendim ilgileneceğim

  11. #291
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Bu arada dün Aykon'a gittiğimde tanıştığım Sarıkayalar İzmir bayii yetkilisi beyden 2006 modellerin düz gidonlu ve ufak tefek birkaç değişiklikle makyajlanacağını ayrıca düz gidonun aksesuar olarak da satışa sunulacağını öğrendim.Bizim 2006 sandığımız model de B serisiymiş.Yani 2006 model değilmiş.Ben de daha önce linkini verdiğim Danimarka'lı dallamaların yalancısı oldum.Yanlış yönlendirme yaptıysam özür dilerim.

    Bugün ruhsatı aldıktan sonra Galeri Sayan'a gittim sağolsun Serkan Bey çok yardımcı oluyor.Henüz artçı alacak tecrübem olmadığından 1 adet siyah Airoh SV 55 kask,Modeka'dan korumalı ve su geçirmez uzun mont,yine modeka'dan bir çift su geçirmez eldiven ve UFO'dan bir çift mafsallı dizlik aldım.Fiyatlar ve taksit seçenekleri çok uygun arkadaşlar.Sponsor firma olması hasebiyle ''Sayan'a uğramadan aksesuar almayın.'' demekte bir sakınca görmüyorum.Eksik olmasın kendisi bir de hediye takdim etti.Kendisinin takdiri olduğundan ne olduğunu yazmayacağım ama buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.Gerçek esnaflık budur. Keza Aykon da öyle... İlgi alaka 10 numara
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

  12. #292
    Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2005
    Şehir
    Bulgurlu
    Motosikleti
    Şu an yok
    ARES41 Öncelikle şunu söylim Biz bu sayfada Regali onlarla (diğer Çin M.) karşılaştırmıyoruz çünkü karşı tarafta karşılaştıracak bişey yok (biraz ağır oldu galiba)

    neyse işin doğrusu ben bu motoru almadan önce 3 ay Mondial Keeway ve Kanuni üzerinde araştırma yaptım binenlerle konuştum filan İnan hiç biri Regalin yanına bile yaklaşamazlar ne motor olarak ne görüntü olarak. Size bir olayımı anlatayım bunda yaklaşık 1-2 ay önce motoru Aykona götürüyorum mecidiköy ışıklarda durdum yanımda Keeway ve Junlin duruyo tesadüf üçü trafikte yan yana yan yana gelince anlıyorsun farkı Adamların üzerinde O 30 40 saniyelik sürede bariz bir üstünlük ve hakimiyet sağlıyorsun

    fes71 motorunu bugün gördüm tekrar hayırlı olsun alabildinmi yolda bi problem olmadı işallah ?


    Turgay(umarım yine yanlış hatırlamıyorumdur) abi yeni döşemelerle motorun fotolarını bekliyoruz



    Bu arada Şu 2006 meselesi Yok öle bişey arkadaşlar bu konuda herkez bişeyler sölüyor ama öle bişey yok 2006 modelinde sadece gidon değişiyo belki lastiklede biraz oynanır ki zaten gidon aksesuar olarak ayriyeten verilcek beğenenler alabilcekler. 2006 yı bekliyenler boşuna beklemeyin bence alcaksanız şimdi alın çünkü fiyatlarında ucuzllayacağını hiç zannetmiyorum yazın O talepte fiyat indirmezler hatta arttırabilirler

  13. #293

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    selam ,
    nikneym, hayırlı olsun, seni kısakanıyorum zira burada havalar oldukça soğudu valla cuma işe motorla gittim ama önümü bile yağmurda zor görüyordum.

    MrBig, bence yanlış karar vermedin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

    ARES41, abi nololur büyük harflerle yazma saat sabahın ikisi ve ben okumakta baya zorlandım.. keway 250 landcruser su ana satılmıyor 2006 martından sonra diyorlar, 150 super light ile kıyaslamaya gelince ben ilk motor almaya karar verdiğimde gittiğim (bağlarbaşı yopaş) satıcıda her ikiside vardı yan yana usta ile yaklaşık yarım saat konuşunca regal dedi nedenleri
    1 biri 150 öbürü 250cc
    2 biri su diğeri hava soğutmalı
    3 ustaya göre şehirler arası gitmeyi planlıyorsan regal (anlatığına gör şişmez vs. )
    4 Superlight da daha fazla aksesuar var(tek ustun tarafı) (deri çanta kumanda sisler v.s.) ama yakından bakınca ucuz malzeme gibi geldi ve ileride değiştirilmesi gerekebilir(tabi benim görüşüm

    Alırken 3-4 ay araştırdım. MCT-kanuni-Jinlun benim kararım regal raptor oldu
    Kullanımları konusunda ise fikir veremem zira sadece dadwy mi (kursta yamaha dragstar250 (bir günlük de twister) saymazsak) kullandım.

    Haa bu arada forum 58. sayfaya kadar gelmiş ve şu ana kadar iki kişide sorun çıktı.
    1, Raptorda radyatör dü hallettiler.
    2, hatırlamıyorum bir arkadaşın egsozunda idi oda yapıldı
    yanlış hatırlıyorsam düzeltin.


    Bu da doğru karar verdiğimizin en büyük kanıtı

  14. #294
    SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Arkadaşlar benim ailem biraz motora karşıydı bilmem belirttim mi....Beni REGAL-REPTOR sevdasından vaz geçirmek için araba almaya karar verdiler ve şu anda birazda araba konusunda benden yardım istiyorlar daha doğrusu modeli benim seçmemi istiyorlar....

    Amaaa ben ne yapıcam tabiki DADWY 250E sevdamdan vazgeçmiicem önümüzdeki ilk bahara motorsikletimle beraber giricem daha öncede dedim yaa sırf DADWY 250E için işe girdim....

    İşte ben DADWY 250E ye böyle bağlandım

    (kusura bakmayın arkadaslar konunun biraz dışına çıktım ama sizlerle paylaşmak istedim...)

    Alıntı Raptor_SS adlı üyeden alıntı
    Bu arada Şu 2006 meselesi Yok öle bişey arkadaşlar bu konuda herkez bişeyler sölüyor ama öle bişey yok 2006 modelinde sadece gidon değişiyo belki lastiklede biraz oynanır ki zaten gidon aksesuar olarak ayriyeten verilcek beğenenler alabilcekler. 2006 yı bekliyenler boşuna beklemeyin bence alcaksanız şimdi alın çünkü fiyatlarında ucuzllayacağını hiç zannetmiyorum yazın O talepte fiyat indirmezler hatta arttırabilirler
    Raptor_SS arkadasımızın dediği gibi 2006 model diye bişey yok ben bundan yaklaşık 10 gün kadar önce Aykon'a gittim ve ADAŞIM olan MURAT arkadaşımla konuştum gerçekten çok samimi,içten konuştu benimle ve ayrıca o bahsedilen, resimleri konulan RAPTOR modelinin 2006 olmadığını ve sadece B serisi bir model olduğunu söyledi fakat ne zaman gelip gelmiyeceği konusunda da bi bilgi almadım(Çok da merak etmemiştim açıkcası ben E serisi DADWY 250E'ye aşık oldum )

  15. #295
    nikneym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2005
    Motosikleti
    honda today / yamaha x-max 250
    nikneym, hayırlı olsun, seni kısakanıyorum zira burada havalar oldukça soğudu valla cuma işe motorla gittim ama önümü bile yağmurda zor görüyordum
    valla batista123 ne yalan soyliyim bu konuda kendimi sizlerden bayaa şanslı goruyorum.sadece hava şartlarından deyil motorla gidebileceğim de çok yer var civarlarda.Dalaman,Gocek,Kaş,Kalkan,Marmaris,Bodru m,Antalya hep motorla bikaç saat mesafede.Zaten bu motoru almamdaki yegane sebep de bu.Şehirler arası gezinmek.Su soğutması ve 250 lik olması bu yüzden çok onemliydi.Şehir içinde zaten Todayim var,onunla geziniyorum.Ama tabiiki sağlam geziler için baharı beklemek lazım.Gidipte mahsur kalmakta var.Rezillik çekmekte istemem tabii.Bu arada aslen İstanbulluyum ama 4 yıl once kaçtım o şehirden.Allah sizlere kolaylık versin,hele birde motor kullanıcısı olarak
    Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.

  16. #296

    Üyelik
    20 Kasım 2005
    Şehir
    İSTANBUL-K.YALI
    Motosikleti
    honda ps 150i
    selam arkadaslar
    yazılarınızı uzun zamandır okudum ve dün nihayet regalimi aldım 90 km ilk gün yol yaptım ve tek kelimeyle cok mükemmel bir motor

  17. #297
    sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    KOŞUYOLU İSTANBUL
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    GreatWhiteShark,
    dostum motorun fiyatı belli her yerde aynı galeriye gidersen görürsün o motor gibi asya motor altında regal megal daddy filan değiştirmekle olmuyo o paraya o motor çok çokkk komik o para hayatta etmez devir saati benzin göstergesi alarm uzaktan kumanda o sese KEEWAY çokçok güzel ama senin motordan anlamadığın kesin olmayan özelliklerini doğan görünümlü şahine benzetmişsin porsche dede devir saati var !!! ama 96 şahinde yok senin dilinden söliyim anlarsın kaç km de devir yaptığını benzinin bitmediğini bile göremiyosn ve o önündeki iğrenç mazgallarla önden bi b.ka benzemeyen ve bi camı bile olmayan chooper diye satılan motora o para verilir diyosun

    keewaY 90 MODEL HARLEYİN KALIPLARINDA yapılan bir motor harley görürsen sahibine sorarsın yada motomaxe git sizinki gibi nerrde satıldığı belli olmayan bi motor değil !!!!
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

  18. #298
    xerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Dadyw DD250E-9
    slm arkadaşlar.
    Tekrar yeni motor alanlara hayırlı olsun dileklerim ile kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Şu an canım çok sıkkın motor su kaynattı. İbredeki cooling ışığı sürekli yanıyor. Anladığım kadarıylada motor su devir daimi yapmıyor. Servisi aradım yarın araç ile gelip alacaklar
    tamda havalar düzelmişti.
    bu konuda bi bilgiye sahip olan varmı? (motor soğukken bile neden hararet göstergesi yanıyor) fanlar devreye girmiyor ve radyatör kapa kapalı olmasına rağmen kapaktan sı fışkırıyor (ısındığı zaman)
    Başına böyle bişi gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
    Herkese zevkli ve güzel sürüşler dilerim.


  19. #299
    cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2005
    Şehir
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    motorun suyunu kontrol etmişmiydin suyu eksikse su kaynatabilir ayrıca fan müşürü bozulmuş olabilir radyatörün üzerinde sağ tarafta alt kısıma doğru iki kablo çıkar ucundan yuvarlak bi parça o bozulmuş olabilir yada fişlerden biri çıkmıştır en kötü
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

  20. #300
    Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Motoru alalı bir ay oldu ve henüz 560 km'de. Ama sıkıntılarım oluşmaya başladı. Sabahları çalışmama gibi bir huy ortaya çıktı. 2-3 gün yatınca garajda, aküden garip bir ses geliyor çalıştırırken ve bujiler ateşleme yapmıyor. Her seferinde bana bisiklete binmeye öğretir gibi arkamdan ittiriyorum motoru ve vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum. Ayrıca radyatörden antifriz sızmaya başladı. Yerini de bulamadık gitti. Motoru hergün itinayla temizliyorum ve sarsmadan kullanıyorum. Buna rağmen istemediğim sorunlarla karşılaştım son 1 haftadır. Çözüm yolu bulamıyorum
    [COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler