Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1841
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Arkadaşlar RR'ın üzerinden çıkan çin malı bujilerde de NGK yazıyor.Taklit yani.Orjinallerinin üzerinde NGK ve made in Japan yazıyor.Dikkat
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1842

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı
    aklıma takıldı artık bu motorda oturdu epey yol yapanlarda var artık biri bana adam gibi kesin veri verir regal şimdi bir depoyla ne yakıyor ortalama menzili nedir?? rodajı bitmiş artık km sini yapmış oturmuş bir regalci cevaplarsa sevinirim çünkü en gerçekci veri onunkki olur
    kaldera hocam sen bilirsin şu soruma bir cevap versene veya km yapan biri cevap verebilirimi

  3. #1843
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2006
    Şehir
    Fındıkzade / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alıntı fes71 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar RR'ın üzerinden çıkan çin malı bujilerde de NGK yazıyor.Taklit yani.Orjinallerinin üzerinde NGK ve made in Japan yazıyor.Dikkat
    Ben dün üzerindekileri söktüm. Üzerinde made in japon veya başka bir ülke yazmıyordu ama NGK yazıyordu. Kodunda da japon NGK'dan bir harf fazlası vardı. Bende 60 km.NGK gibi bir buji nasıl kurum yaptı diye düşünüp duruyordum.

  4. #1844
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı MACGYVER adlı üyeden alıntı
    Demonic kardeşim bana bir yanlış yokta asıl sana yanlış yaptık kartal tepeye giderken biz seni unuttuk asıl sen kusura bakma ok!!
    Yolda aklıma geldin ama telefonun yoktuki arayalım haber verelim.
    Aklımızdaydın ok
    Ya orda ekildiğimi falan hissetmedim zaten. Kalabalıktık. Kimse bir bakışta şu eksik bu eksik diyemezdi. Talihsiz bir şekilde artçımla aynı anda masadan kalktığımız bir ana denk geldi sizin gidişiniz. Tepede sizinle olmayı isterdim...
    Sonrasını biliyorsunuz zaten. Transalp'li çiftle beraber yerinizin öğrenip vurduk dağ yoluna ve bulduk sizi. İyiki de bulmuşuz. Daha önce sölediğim gibi bu ekiple en iyi ve eğlenceli grup sürüşümü yapmış oldum. Her arkadaşa teşekkür ediyorum.

    Ve tüm RR sahipleri; Bahsi geçen dağa tırmandığımız yol tertemiz bir asfalttı belki ama çok virajlı dikti. Rakım 1500.. iklimin değiştiğini yolda bile hissediyorsunuz. Oraya iki Transalp ve benim RR ile 3 motosiklet çıktık. 70 kilo ben 50 kilo artçımla Transalp'lerden hiç kopmadım. Gerçi onlar ben varım diye hiç asılmadılar normal seyrettiler ama tepeye vardığımızda motosikletime takdirlerini de sundular. Virajlarda ise (her ne kadar cruiser olsa da) çok iyi yatıyordu. Bu biraz da artçıyla ilgili bir durum ama hayatında ki ilk motosiklete binişi olmasına rağman yılların artçısı gibi konforlu bir sürüş yapmamı sağladı. O dağa tırmanış da dahil olmak üzere toplamda 343 km yol yaptım. Toplam yakıt tüketimim 32,50 lira oldu ki bu da km'de 9,5 kuruş yapar. Artçıyı ve çantalardaki az çok eşyayı göz önünde bulundurursak iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum. (logaritma eksik de olsa soruna cevap olabilir bu)
    Daha önce Çanakkaleye gidip gelmiştim, bu hafta Sapanca'daydım.. İstanbul içi de gezinip duruyorum hafta sonları. Kontak kapattıracak yoğunlukta trafikte de kullandım, ayağımı yere koymadan 250 km'nin üstünde yol da yaptım. Artçılı artçısız ciddi yol yaptım ve bir kere olsun motosikletimle ilgili endişeye düşmedim. Ciddi şekilde tavsiye etmeye devam ediyorum. Değerini altında bir fiyatla satılan bu motosikleti kaçırmayın.

  5. #1845
    yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul - Ümraniye
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Yakısıklı bir resim size, RR ım



    Bu resimler Şile Yeşilvadi den




    Herkese Sevgiler

  6. #1846
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı
    kaldera hocam sen bilirsin şu soruma bir cevap versene veya km yapan biri cevap verebilirimi
    benim hesabıma göre kmde bu zamdan önce 110 ykrş yakıyordu 95 oktan süper kullanıyorum ben
    Alıntı fes71 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar RR'ın üzerinden çıkan çin malı bujilerde de NGK yazıyor.Taklit yani.Orjinallerinin üzerinde NGK ve made in Japan yazıyor.Dikkat
    ben bunun taklit olduğunu sanmıyorum. ilk buji değişiminde ben ngk almıştım.çıkardıklarımla birebir aynı idi. zaten ngk markada pahalı değilki.tanesi 3,50ytl idi.taklidini yapmak daha pahalıya mal olur sanki

  7. #1847
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    arkadaşlar;

    ilaveten benzin göstergesi takılması konusunda bir gelişme yok galiba. aramızda benzin göstergesi takmaya teşebbüs eden var ise, tecrübelerini bizler ile paylaşsın.

    bu arada yeni bir ürün gelmiş.. içi hava yastıklı bir mont.. kaza anında arabalardaki hava yastıkları gibi, montun içinde şişiyor anladığım kadarı ile. ayrıca, sadece motosiklet ile ilgili bir kullanımı sınırlı değil. çeşitli kullanım alanları var.

    http://www.freeairbag.com/

    ürün http://www.okyanusmotor.com üzerinden satılacakmış.
    [COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]

  8. #1848
    infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2006
    Şehir
    Datca,Akcay
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı
    Akadaşlar bugün motorumu 500 bakıma Katrancı otomative götürdüm, yağı değişti bujiler kontrol edildi benim bujiler NGK çıktı değiştirmeye gerek kalmadı, zincir ayarlandı ve motorun bütün civataları tek tek elden geçti, inanın ben aldığım arabaların bile ilk bakımda bu kadar elden geçtiğini hatırlamıyorum, KATRANCI OTOMATİVE teşekkürler, bu arada benim radyatör delikmiş usta farketti ve hemen garantiden değiştirdiler, ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞUM Kİ pazar günü beni yollarda bırakmadı.

    BU ARADA KATRANCI OTOMATİVİN YOL YARDIM SERVİSİ VAR EĞER YOLDA KALIRSANIZ TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSA OLSUN BİR TELEFONLA SİZE ULAŞIYORLAR, bu konuda serdar katrancı ya teşekkür ederiz.

    ARKADAŞLAR SİZİ BİR KONUDA UYARMAM GEREK EĞER YOLDA KALIRSANIZ ŞİRKET YOL MASRAFLARINI SİZDEN ALIYORMUŞ MOTORUNUZ İSTER GARANTİDE OLSUN İSTER OLMASIN, YOLDA KALANI KURTARMAYA GELEN SERVİS YOL MASRAFLARINI SİZDEN ALIYORMUŞ, ŞİRKETİN SERVİS POLİTİKASI BUYMUŞ, BEN BUNA HEMEN İTİRAZ ETTİM YELLOW ROCK FİRMASINA DENİZLİYE EMAİL ÇEKTİM HEPİNİZDEN BUNU İSTİYORUM, HERKES DENİZLİYE PRETOSTO EMAİLİ ÇEKİNİZ, HAKKIMIZI ARIYALIM.
    Yolda kalan arkadaşlar,
    Eğer taşıtma problemi den bahsediliyorsa.....Benim bir ara başıma geledi. Otomobilin direksiyon pompası bozuldu. Kasko bile yol parası istedi.
    HSBC kredi kartimin bir brosurumden aklımda kalmış. Doğru mu diye aradım. Gerçekten de hemen anlaşmalı çekici geldi ve ücretsiz halletti. Belki diğer KK'larda da vardır.
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

  9. #1849
    erdem.gunduz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Bostancı
    Alıntı TRADER adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Merhaba...

    Bir iki gündür yogunluk vardı bakamadım . Bugun foruma bakınca gercekten çük üzüldüm
    .......
    Ama suna ınanıyorum... Bu gezıdekı bu olumsuz yonu Ahmet unutacak ve olumlu yonlerını hatırlıyacaktır. Cunku benım tanıdıgım Ahmet delıkanlı,mert ve arkanı dayayabileceğin bir adamdır. (Guzel bagladım ama değil mi?)

    Baki Selamlar...
    Muratcım tekrar olmasın diye yazdıklarının tamamını almadım ama yazının her kelimesine katılıyorum.

    12 yıl aradan sonra benim de ilk toplu gezimdi, bazı şeyler hemen hatırlanamıyor yada akla gelmiyor. bende tanerin sol aynası olmaya çalıştığım için ahmetle ilgili durumu düşünmek aklıma gelmedi. dediğin gibi sapanca gezisi tecrübe oldu, hiç bir arkadaşında art niyeti olduğunu düşünmüyorum.

    sende motorunun gücüyle öncülüğü bence iyi yapıyorsun, bundan sonraki gezilerde bende elimdem geleni yaparım

    yeni geziyi aynı ekiple yapalım, yeni raptorculardan ses çıkmıyor nedense. hadi millet katılım bekliyoruzzzz

  10. #1850
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2006
    Şehir
    Fındıkzade / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    ''yeni geziyi aynı ekiple yapalım, yeni raptorculardan ses çıkmıyor nedense. hadi millet katılım bekliyoruzzzz''

    Yeni bir RR'cı olarak ilk gezinizde ve devam gezilerinizde ben de varım.
    Acil gezi bekliyoruz.

  11. #1851

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    peki bu alet üstünde hiç kişiselleştirme yapan yokmu custom motor adına yani aksesuar farklı bir görünüm farklı tarzda bir şeyler aslında motorun ebadı büyük diğerlerinden farkı yok bu gün arkadaşla benim motoru kıyasladıkda motorun önden bakdınmı ön kısmında fazla boşluk var zannedersem motoru zayıf görünmesinin nedenide o.

  12. #1852
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı

    ben bunun taklit olduğunu sanmıyorum. ilk buji değişiminde ben ngk almıştım.çıkardıklarımla birebir aynı idi. zaten ngk markada pahalı değilki.tanesi 3,50ytl idi.taklidini yapmak daha pahalıya mal olur sanki

    Kardeş eminmisin? buji problemi çıkmıştı benim sorunumda ama ben tanesine 10 ytl x2= 20ytl ödedim aldım Aykondan, pahalı geldiğini beyan ettim ama normal bunlar japon dediler. Senin söylediğin rakam çin işi için olmasın?.. Buji değiştirecek arkadaşları bi uyandırsak sayende..

    [QUOTE=Topuz]arkadaşlar;

    ilaveten benzin göstergesi takılması konusunda bir gelişme yok galiba. aramızda benzin göstergesi takmaya teşebbüs eden var ise, tecrübelerini bizler ile paylaşsın.

    Ben yollarda gördüğüm her aracın göstergelerine bakıyorum, en yakışanı bulduktan sonra inşallah uygulayacağım. Bunun dışında bide Aksaray(istanbul) tarafını dolaşmamı tavsiye ediyor arada gördüğüm ve sorduğum dükkanlar. Zamanı ve fırsatı olanlara duyurulur..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  13. #1853

    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    SELAM MİLLET

    Artık heryere motorla gider oldum yahu nekadar rahatmış, yol sıkıştı yok zamanında yetişemiyeceğim yok park problemi yok, geçerken benide şuraya bırak diyen yok, ohhhh beeee.

    Ama başka problemler var,

    Ben eski motorcuyum bilmiyenler varsa duysun, eskiden motoru olana kötü gözle bakılmazdı çünkü motorda bir ulaşım aracıydı eskilerin gözünde, ben 15 sene sonra motora binince herşeyin değişmiş olduğunu anladım, bir günde başıma gelenlere bakın şimdi,

    1- Topkapıdan davutpaşa üzerinden mertere geliyordum yolda çalışma var tek sıra arabalar ama sağı ve solu boş rahatça yol alıyorum, bir kamyonetçi beni aynadan görüyor, sağından geçeceğim sağı kapıyor sırıtıyor, solundan geçeceğim solu kapıyor yine sırıtıyor, ama bilmiyorki bu motora binen eski motorcu ben yeniden soluna girecekken solu kapayınca sağından geçecekmiş gibi yapıp yeniden soluna daldım tabi herifçi beni sağ aynadan arıyor ama ben solundan önüne geçtim bile bu sefer de ben ona dönüp malum hareketi yaptım be vın o hala dudaklarını kemirmekle meşkuldür sanıyorum,

    2- Nişantaşında bugün bi cenaze vardı sanıyorum trafik sıkışıktı, ben yine sağdan soldan derken bi arabanın yanından geçiyordum, şoför tam ben geçerken izmaritini atmazmı tam bacaklarıma geldi oradanda ayakabımın içine, yanıyorum arkadaşlar motoru nasıl parkedip ayakkabımı çıkardığımı hatırlamıyorum, çorap yandı ayak yandı, şoför binbir kere özür diledi allahı var adamın çok nazikmiş, ama olan bizim çoraba ve hafif yanık ayağa oldu,

    3- Taksimden dönüyorum benim birader orada rent e car işiyle uğraşıyor onu gördüm, okmeydanından E 5 e çıktım haliçi geçtim bende neşe o biçim çünkü arabalar sıkışık yolda sürücüler burnundan soluyor, ben tam gaz gidiyorum, şehitlik tüneline girdim kaskın camı kapalı biraz önüm karardı camı açtım, o ne kafama üstüme biyerden su fışkırıyor, sendeledim gözümün içine girdi sular hemen kenara çekeyim falan önümü göremiyorum derken yan taraftan geçen gri bir opelin şoförü sırıtıyor, adamın cam su fıskiyesiymiş, ayarı bozuk tamamen yan tarafa fışkırıyor, ama ne fışkırma belki 5 dakika adam özellikle beni ıslatmak için su fışkırttı, az daha duvara toslıyacaktım, durdum gözümü kaskın camını sildim öyle yola devam ettim.

    YAA NE OLUYOR BU İNSANLARA ANLAMIYORUM KISKANIYORLARSA ONLARDA ALSIN KARDEŞİM MOTOR.

    [

  14. #1854
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2006
    Şehir
    Fındıkzade / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Mühendis1959 sen çok sabırlı bir insanmışsın.
    Ben olsam önce kamyonet şoförüne dalmıştım sonrada o suyu fışkırtan terbiyesize.
    Kıskanıyorlar tabi. Adam trafikte sıkışmışken biz yanlarından süzülüp gidiyoruz.

  15. #1855

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    1 tamamda 2 ile 3 tamamen trafiksel şeyler birazda şans kader kısmet işi her zaman olucak diye bir şey yok

    bende beşiktaşda başımdan geçen bir oalyı söyliyim motoru çarşının içine sinanpaşa pasajının önüne koydum vel hasıl gittim 45 dakka sonra bir geldim motorun selesinde pasta gibi bir şey adam bandırmış seleye resmen yandaki işportacıya soruyorum abi bilmiyorum diyor ben yeni geldim arkada dükkan sahiplerine soruyorum görmedik diyorlar yaw dakkada binlerce insanın geçdiği bri yerde kimsemi kardeşim sen ne yapıyorsun demez yada bir eşy gögrmez böyle ilginç olaylar her zaman olabiliyor

  16. #1856
    EMREUZESEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mayıs 2006
    BU SORUYU FORMDA 4 KEZ SORDUM VE CEVAP ALAMADIM. ACABA FORMUN AMACI İNSANLARA TAKILDIKLARI KONULARDA YARDIM ETMEKMİ YOKSA ŞAHSİ KAVGALARINIZI BURADA SÜRDÜRMEKMİ??? AYRI BİR FORM AÇALIM ARKADAŞLAR SİZE DADYW KAVGA BÖLÜMÜ DİYE... AYIP...


    1.) benim motorumun fan olayında problem yok. açıyor fanı kaç derecede açtığını bilmiyorum tabi. ama motoru istop ettikten sonra çıt çıt çıt çıt soğuma sesi geliyor. bu herkezde oluyormu?
    2.) daha önce racing kullanıcısıydım bu motorda devir saati olmadığı için uzun süreli kullanıcı arkadaşlardan göz kararıda olsa vites değiştirme hızlarını öğrenmek istiyorum. tabi bu her motorda farklıdır. diyeceksiniz motorun devri yükseldiğinde vites değiştir bunu biliyorum. benim öğrenmek istediğim mesela 1. vitesten 2 ye 20 km hızda 2 den 3 e 50 km falan 5 viteside yazarsanız sevinirim. bu soruda bir arkadaşımız yazmış 4 vites 120 diye. ben bu hızı ancak 5 viteste görüyorum motor 90 dediğinde atıyorum beşe. saygı ve sevgilerimle...

  17. #1857

    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Ama arkadaşlar ben yılmıyacağım eşime ve bütün motor karşıtlarına rağmen bu keyfi sürdüreceğim, bu arada eşimde beni bu motor sevdası yüzünden terkedeceğini söyledi.

    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı
    1 tamamda 2 ile 3 tamamen trafiksel şeyler birazda şans kader kısmet işi her zaman olucak diye bir şey yok

    bende beşiktaşda başımdan geçen bir oalyı söyliyim motoru çarşının içine sinanpaşa pasajının önüne koydum vel hasıl gittim 45 dakka sonra bir geldim motorun selesinde pasta gibi bir şey adam bandırmış seleye resmen yandaki işportacıya soruyorum abi bilmiyorum diyor ben yeni geldim arkada dükkan sahiplerine soruyorum görmedik diyorlar yaw dakkada binlerce insanın geçdiği bri yerde kimsemi kardeşim sen ne yapıyorsun demez yada bir eşy gögrmez böyle ilginç olaylar her zaman olabiliyor



    Logaritma seninkide çok enteresan, demekki böylede oluyor, bu motor işini biraz zor kabulettireceğiz galiba.

  18. #1858

    Üyelik
    05 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Regal-Raptor
    Maşukiye sapağında Kartepeye tırmanışa başlarken (şelaleden hemen önce belediyenin önünde) size ısrarla korna çalan gri bir Megane vardıya o bendim. O hafta sonunu eşim ve çocuğuma ayırmak zorunda hissettiğim için aranızda olamadım.
    Polemik konusunda RR grubuna yakışır bir olgunlukla meseleye yaklaşan tüm dostlara teşekkürler. Biz iyi bir grubuz ve bu grup Snob yaklaşımlar sergilemeye başladığı gün ben Mobilet (nasıl yazılıyorsa) grubuna geçerim emin olun.
    Acı yoksa kazançta yok.

  19. #1859
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı Mr.Wish adlı üyeden alıntı
    Kardeş eminmisin? buji problemi çıkmıştı benim sorunumda ama ben tanesine 10 ytl x2= 20ytl ödedim aldım Aykondan, pahalı geldiğini beyan ettim ama normal bunlar japon dediler. Senin söylediğin rakam çin işi için olmasın?.. Buji değiştirecek arkadaşları bi uyandırsak sayende..
    ilaveten benzin göstergesi takılması konusunda bir gelişme yok galiba
    yok hayır orijinal ngk aldıklarım.ancak bizde otomotiv sektöründe olduğumuz için fiatlar bize özeldi.ama piyasada tanesi 5 ytl bunların.kısaca kalem buji derler bizimkilere.
    ilave benzin göstergesine gelince ben ek tesisat işine karşıyım.gerekte yok zaten..bende bujilerin anlattıkları diye bir döküman var faydala olabilir belki sizlerede..





    Alıntı EMREUZESEN adlı üyeden alıntı
    BU SORUYU FORMDA 4 KEZ SORDUM VE CEVAP ALAMADIM. ACABA FORMUN AMACI İNSANLARA TAKILDIKLARI KONULARDA YARDIM ETMEKMİ YOKSA ŞAHSİ KAVGALARINIZI BURADA SÜRDÜRMEKMİ??? AYRI BİR FORM AÇALIM ARKADAŞLAR SİZE DADYW KAVGA BÖLÜMÜ DİYE... AYIP...


    1.) benim motorumun fan olayında problem yok. açıyor fanı kaç derecede açtığını bilmiyorum tabi. ama motoru istop ettikten sonra çıt çıt çıt çıt soğuma sesi geliyor. bu herkezde oluyormu?
    2.) daha önce racing kullanıcısıydım bu motorda devir saati olmadığı için uzun süreli kullanıcı arkadaşlardan göz kararıda olsa vites değiştirme hızlarını öğrenmek istiyorum. tabi bu her motorda farklıdır. diyeceksiniz motorun devri yükseldiğinde vites değiştir bunu biliyorum. benim öğrenmek istediğim mesela 1. vitesten 2 ye 20 km hızda 2 den 3 e 50 km falan 5 viteside yazarsanız sevinirim. bu soruda bir arkadaşımız yazmış 4 vites 120 diye. ben bu hızı ancak 5 viteste görüyorum motor 90 dediğinde atıyorum beşe. saygı ve sevgilerimle...
    arkadaşım kavga falan yok burada kavga olmaz.şahsen tanıdığım tanıştığım motorcular arasında dediğin özelliğe uygun yok kimse..
    soruna gelince
    1)o duyduğun ses genleşme sesi..normaldir.bende duyarım bazen
    2)burda ben motorun inlemesinden yanayım.devirli kullanım yani rodajdan sonra .

  20. #1860

    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı EMREUZESEN adlı üyeden alıntı
    BU SORUYU FORMDA 4 KEZ SORDUM VE CEVAP ALAMADIM. ACABA FORMUN AMACI İNSANLARA TAKILDIKLARI KONULARDA YARDIM ETMEKMİ YOKSA ŞAHSİ KAVGALARINIZI BURADA SÜRDÜRMEKMİ??? AYRI BİR FORM AÇALIM ARKADAŞLAR SİZE DADYW KAVGA BÖLÜMÜ DİYE... AYIP...


    1.) benim motorumun fan olayında problem yok. açıyor fanı kaç derecede açtığını bilmiyorum tabi. ama motoru istop ettikten sonra çıt çıt çıt çıt soğuma sesi geliyor. bu herkezde oluyormu?
    2.) daha önce racing kullanıcısıydım bu motorda devir saati olmadığı için uzun süreli kullanıcı arkadaşlardan göz kararıda olsa vites değiştirme hızlarını öğrenmek istiyorum. tabi bu her motorda farklıdır. diyeceksiniz motorun devri yükseldiğinde vites değiştir bunu biliyorum. benim öğrenmek istediğim mesela 1. vitesten 2 ye 20 km hızda 2 den 3 e 50 km falan 5 viteside yazarsanız sevinirim. bu soruda bir arkadaşımız yazmış 4 vites 120 diye. ben bu hızı ancak 5 viteste görüyorum motor 90 dediğinde atıyorum beşe. saygı ve sevgilerimle..
    .


    Arkadaşım senin bahsettiğin devir meselesini kimsenin bilmediğini sanıyorum, ben profosyonel bie motorcu olarak, motorda devir saatinin eksikliğini hissediyorum ama yapacak bişey olmadığından bende herkes gibi motorun sesine göre vites değiştiriyorum, zaten motor vites istediğini sesinden anlatıyor, çekmezsse vites düşür bağırırsa vites büyült, başka söylenecek birşey yok, ama sana şunu söyiyeyim km lerle ilgili, 1.viteste 20-30 2.vitesde 30-50 3.viteste 50-70 4.viteste 70-90 5. viteste ise ne varsa bas, yaklaşık kmler böyledir.KAZASIZ SÜRÜŞLER


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler