Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1361
    dogma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2005
    Şehir
    Kadıköy-Suadiye
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD 250E-9
    Alıntı GÖZTEPELİ RAPTOR adlı üyeden alıntı
    ...bu arada benden daha tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak....hangi viteslerle kaç km ye çıkıyorlar....bu arada benim raptor 453 km de ve ben daha seyir halinde 60 km yi geçmedim.... acaba iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü? bir de acemiliğimizden olsa gerek motor bazen stop ediyor...bunun bir zararı olur mu?
    GÖZTEPELİ RAPTOR; doğru yapıyorsun. 500 km bakımını yaptıktan sonra beşinci vitesteyken 8-10 saniye süre ile 70-80 km gör sonra 60 lara düş.
    1000 bakımdan sonra yavaş yavaş arttırırsın hızı.
    500 (1000)bakım sonrası 1 viteste 20-25(30km) 2 viteste 30-35 (40-45km)3 viteste 50 (60-65km) 4viteste 60-70km (80-90 km)ve 5 vites ...sanırım uygun.
    koyu yazılı hızlar manzara seyrederken değil hız kazanırken yapılacak. Yoksa 5viteste 60 km hızla güzel güzel gezilir.
    Not: motor ısınmışken stop ediyorsa "usta" ile konuş. Rölanti ayarın mı düşük acaba?

    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    SORU 1: Bostancı'ya nasıl gidilir?
    SORU 2: Hadi gittik, Beers denen yer nasıl bulunur?
    SORU 3: (Bonus Soru) "İlk iki soruyu boşver, madem avrupa'dan geliyorsun gel seninle Şişli'de, Mecidiyeköy'de ya da 1.Levent BP'de buluşalım" diyecek bir insanevladı var mı?
    SORU 4: (iç hesaplaşma) Ben nasıl İstanbul'luyum yaa?
    dreamsdemonic "desem uyar mı"? Hani "Selçuk" isimli arkadaşı "ektiğiniz" yol var ya, sahil yolu? Hani sarı sarı Taksim/Bostancı dolmuşlarının doluştuğu yer; Hani "ada vapuru yandan çarklı"ların yanaştığı, İDO otobüslerinin kalktığı iskeleler...
    Sen en iyisi köprüden geç, FB stadyumunun önünden takıl bir Kadıköy - Bostancı minibüsünün arkasına; kendini Beer's önünde buluverirsin.
    dogma .


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1362
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı dogma adlı üyeden alıntı
    dreamsdemonic "desem uyar mı"? Hani "Selçuk" isimli arkadaşı "ektiğiniz" yol var ya, sahil yolu?
    Abi dövseydin bi de! Ya walla yanlış anlama oldu, ben eker miyim abi, hem niye ekeyim. Ama işin aslını öğrendiğimde iş işten baya bi geçmişti (buraya ağlamalı bi smiyle koydum sayın). Mahçubum işte

    (Buluşmanın fikir babasısın abi, yarın gelmiyorum demiysen di mi? olcan'ın verdiği linke bir bak istersen)

  3. #1363

    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Alıntı Sesuvanda adlı üyeden alıntı
    Gazcılar petrol diye bir kuruluş var tam adresini ve telefonunu sarıkayaların sitesinden bulabilirsin
    Bluenipper ve Sesuvanda, arkadaşlar bilgi için çok teşekkürler.
    Mesajı atmadan Sarıkayalar (Denizli)'ye telefon etmiş ve Bursa'da yetkili satıcı/servis olup olmadığını sormuş, maalesef vardı ama şu an için yok cevabını almıştım. Gazcılar petrol'e en yakın zamanda uğrayacağım.

    Tüm Reptor'cü arkadaşlara selamlar, sevgiler.

  4. #1364
    dogma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2005
    Şehir
    Kadıköy-Suadiye
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD 250E-9
    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı


    (Buluşmanın fikir babasısın abi, yarın gelmiyorum demiysen di mi? olcan'ın verdiği linke bir bak istersen)
    Siz varsınız da Ben olmaz mıyım oralarda? Anca beraber kanca beraber..
    Linki okudum tabii ki.
    dogma .

  5. #1365
    bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ekim 2005
    Şehir
    BALIKESİR
    Motosikleti
    SUZUKİ VZ 800 MARADUER
    Göztepeli raptor merhaba.Hemşerim geçen hafta oradaydım.Eğer sağlık sorunları için gelmemiş olsaydım seninle görüşüp tanışmak isterdim.Benzin açma kapama anahtarı hangi konumda idi?Dikkar ettinmi?Eğer yukarı konumdaysa motorun hiç öksürmez.Çünki sen yedek tankıda bitirmişsin.Sana bir abi tavsiyesi:Anaktarı motora bindiğin süre içinde aşağıda tut.Yakıt bittiği zaman motor öksürür ve yukarı alıp en yakın yerden 95 oktan benzinini alır yeşildere yollarında kalmazsın.Canım kardeşim.Sağlıcakla kal.
    BOZKURT
    KUBA 150-25

  6. #1366
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(

    Kesinlikle benimde basıma gelmiş olan şey bu..Debrijaj diil gibi..

    Alıntı GÖZTEPELİ RAPTOR adlı üyeden alıntı
    beyler...hakikaten bugün " Allahın sopası yok..." denen laf var ya...aynen ondan o geldi başıma yani.. .simurg un ahı mı tuttu ne...uzatmayayım...arkadaşlar ben bugün rator efendiyi doyurmayı unuttum...o da aç ayı oynamaz der misali beni...YEŞİLDERE ÇEVRE YOLUNDA...ortada bıraktı....yani BENZİNİNİMİZ BİTTİİİİİ.... .adam haklı aç ayı oynar mı...bu arada hesaplama fırsatı da buldum....bugüne dek aldığım 50 YTL lik benzin ile tam 453 km yol yapmışım şehir içinde...bu da aletin km de yaklaşık 11 kuruş yaktığını gösterir ki bunu yazan arkadaşlar haklı çıktı.Abi yeşildere de kalmak da bir ölüm beee....bu arada benden daha tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak....hangi viteslerle kaç km ye çıkıyorlar....bu arada benim raptor 453 km de ve ben daha seyir halinde 60 km yi geçmedim.... acaba iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü? bir de acemiliğimizden olsa gerek motor bazen stop ediyor...bunun bir zararı olur mu? (ARKADAŞLAR SAKIN HA YEDEK DEPO VAR...BEZİN BİTİNCE MOTOR ÖKSÜRÜR HEMEN YEDEĞE GEÇERİZ DİYE ALDANMAYIN...BENİMKİSİ HİÇ SİLKELEMEDİ...ALETİNİZİ BENZİNSİZ BIRAKMAYIN....KEYİFLİ SÜRÜŞLER HERKESE....)

    Motor çalışıyor ama gaz verince stop ediyordu, derken Bp den 11 lt kadar mamayı alınca tek marşta kükremeye başladı Temzilik sonrası görünce benzinci abi pompa çıkmıyor depodan muameleside yaptı gördük benzinciyide çıktı pompa.
    Tez zamanda Aykondan kullanma klavuzunu almalıyım.Bu arada eğer klavuz yeterli değilse resimli bi klavuzu oluşturmayı düşünüyorum teknolojim buna uygun; parçalarının resimli olarak kullanımın tarifini içeren bi klavuz düşünüyorum.
    Ama bereketsiz bi gündü mahallede kullanma çalışmalarımı yaparken bi arabayla kafa kafaya geldim ve haliyle yattım bi secdeye geldik, yurdum topraklarını öpenler var bende bi asfaltta aynı muameleyi yapayım dedim. Gönlü olsun diye yanii Sadece eldivenimin başparmağında bi delik oluştu. Sonra bir buçuk kere daha yatar gibi oldum.
    Anladımki yorgunken motor kullanmak daha bir zor. Daha önce hiç yıkanmamış olan motorumu (3-4 saat sürünce her yerim ağrıdı ve uyuştu) yıkadım ama altına ve ön cephesine yapışmış pislikleri temizlemekte çok zorlandım zaten bayaa bi kısmı kaldı:( Bunu yaparken sabunlu su dışında bilgisayar da kullandığım bi temizlik sıvısını kullandım kesinlikle tavsiye ederim başarılı buldum. Bunun dışında temizlik ve kurulama sonrasında Prontonun bi mavi kutuda olan yüzey parlatıcısı var ki onu kullandım yandı makine yandı..(Sonrada göze geldik tabii öptük yeri) Hem toz tutmuyor hemde su üzerinden akıp gidiyor. Bilginize arkidişler.. Uzun oldu kusura bakmayın..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  7. #1367
    BABAADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2006
    Şehir
    9.KÖY İSYANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor
    bişey yazmiyim diyorum....ama olmuyor yav.
    hevesle sizlerin yazdıklarını okuyorum...hatırlarsanız bende tıpkı sizler gibi araştırıp sonunda R R almaya karar verdim( bu arada yardıncı olan butun arkadaşlara tekrara teşekkütlerimi sunarım)
    ama şansa bak arkadaş ortalıkta motor yok. geçen hafta teslim edilecek dedikleri motor sanırım 10 mayıstan once gelmeyecek.bekliyoruz bakalım ve sizlerin yazılarınızı okuyoruz.hayırlısı ile bide binebilirsek motora
    ozaman bizide aranıza alırsınız sanırım.
    hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum

  8. #1368
    AloneWolf07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    Antalya/Merkez
    Motosikleti
    REGAL_RAPTOR DADYW DD250E-9
    Babaadam arkadaşım aynısorunu bende yaşıyorum bende iki haftadır bekliyorum motorumu ama daha teslim alamadım bir türlü ne yapalım hergün burada arkadaşların yazdıklarını okuyup yetiniyoruz

  9. #1369
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Raptor'la bugün tam 270 km yol yaptık.Resimde Bodrum'dan Aydın'a giderken mola verdiğimiz İnşaatı süren Çine barajı bölgesi...

  10. #1370
    TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM

    raptorculara tesekkur:)

    Bugun cadde cıvarında aylak aylak gezerken raptorcu arkadasları gordum. saolsunlar benı de aralarına kabul ettıler. Aytek abının buldugu bır bahcede cay ıctık muhabbet ettık.. dostlara tesekkur edıyorum.. (umarım dogru konu baslıgına yazmısımdır)

    Bu arada Taner arkadas resımlerı yukler ve ben de bulabılırsem cok sevınırım..

    Selamlar
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

  11. #1371

    Üyelik
    03 Mayıs 2006
    herkese merhaba...
    b,ir süredir bende de motor merakı başladı . merakın asıl kaynağı yaşadığım yer olan fethiye deki park sorunu.. nasıl bir motor alacağıma karar verebilmek için epey zamandır internetteki tüm forum sitelerini takip ettim. sonuçta regal raptor da karar kıldım.Ancak ilerlemiş yaşıma rağmen daha önceleri hiç motor, motorsiklet tarzı bir şeye binmediğim için ve birde acemilik korkumu yenmek amacı ile geçenlerde vitesli bir motorsiklet aldım. amacım sadece motor hadisesine alışabilmek idi.. ve umduğumdan daha kısa zamanda adapte olacağımı hatta olduğumu düşünmeye başladım gidip ehliyete başvurdum vs.vs.
    arkadaşlar regal raptor class fiyatları hakkında küöükde olsa farklı rakamlarla karşılaşıyorum
    1. sizce en ideal rakam nedir?
    2. son gelen ürünlerde daha önce ithal edilmişler ile arada farklılıklar var mı?
    3. siyah renkli olmak kaydı ile elindeki regal ı satmak isteyeniniz var mı ?
    özel olarak irtibat kurmak isteyen olur ise e-mail adresim yigitgoktug@gmail.com
    herkese sağlık başarı ve mutluluk diliyorum..

  12. #1372
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı TRADER adlı üyeden alıntı
    Bugun cadde cıvarında aylak aylak gezerken raptorcu arkadasları gordum. saolsunlar benı de aralarına kabul ettıler. Selamlar
    katılımınıza ve tanıştığımıza memnun olduk.sizde bu çoşku olduktan sonra çok birlikteliğimiz olur..
    selamlar bizden...

  13. #1373
    talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2006
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    mes sanırım motorun class serisi ben de bu seriden almayı düşünüyorum ancak bayinin elinde sadece grisi var.Ben siyah istiyorum ama henuz göremedim.Resimlerini yayınlarsan veya mailime gönderebilirsen sevinirim.Fikir edinmemde cok faydalı olacak...(talkie77@hotmail.com)
    Satılık Asya125t-Spidi mont

  14. #1374
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı talkie adlı üyeden alıntı
    mes sanırım motorun class serisi ben de bu seriden almayı düşünüyorum ancak bayinin elinde sadece grisi var.Ben siyah istiyorum ama henuz göremedim.Resimlerini yayınlarsan veya mailime gönderebilirsen sevinirim.Fikir edinmemde cok faydalı olacak...(talkie77@hotmail.com)
    Dostum bildiğim kadarıyla class serisinin siyah rengi yok. Yani bayilerde kalmamış değil, zaten yok, hiç olmadı. Ama yine de emin olan birine sormak lazım.

  15. #1375
    Rüzgarınoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Aytek abi ve kaldera abicim bu hafta sonu organizasyonuna şimdiden başlayalım ancak toparlanırız.

    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı
    katılımınıza ve tanıştığımıza memnun olduk.sizde bu çoşku olduktan sonra çok birlikteliğimiz olur..
    selamlar bizden...
    [I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

  16. #1376
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    Dostum bildiğim kadarıyla class serisinin siyah rengi yok. Yani bayilerde kalmamış değil, zaten yok, hiç olmadı. Ama yine de emin olan birine sormak lazım.
    Sevgili dostlarıma içten selamlar.Sevgili Dominic;Classserisinin siyahı var.Hatta Antakya bayisinde Class'ın gidonu değiştirilmişi var.(E serisinin gidonu ile gelmiş.)Dün sabah yerinde duruyordu son bir taneydi.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

  17. #1377

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Herkese merhaba,
    kusura bakmayın yogun bir aya girdim ve hafta sonları programlı gecıyor bu yuzden sizlere katılamadım.
    Talkie class serisinin siyahının fotolarını MES bütün kış (nazire ederceesine) yayınladı forummun önceki sayfalarında her acıdan çekilmiş resimleri bulursun.
    Kaldera tekrar kusura bakma musait olduğum bir hafta sonu görüşürüz..

  18. #1378
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    İstanbul Regal'ci arkadaşlar bugün aranızda olmayı çok isterdim ama Cumartesi nöbetçiydim ve bu sabah 11.00 gibi eve gelip yattım.Kalktığımda saat 15.00 olmuştu.Akşam 18.00'den sonra biraz turladım.Eve döndüğümde sol taraftaki nikelajlı yuvarlağın göbeğindeki büyük vidanın yolda düştüğünü gördüm . Arabayla resmen geri dönüp dolaştığım yerlerde aradım.Tabii bulamadım canım sıkıldı .Aykon bi güzellik yapar artık . Uğur Abi bu arada avatarın güzel olmuş .
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

  19. #1379
    cynt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Sevgili ,değerli ,duyarsız Ankaralı arkadaşlar nerdesiiz ,iymisiiz bilmiyorum ama varlığınızdan şuphe etmeye başladım .Bırakın toplanmayı mesajlara cevap bile gelmiyor valla hepinize helal olsun
    Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.

  20. #1380
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    arkadaşlar ,
    cumartesi bende cam sigortalardan kurtulup bahsedilen soketli sigortalardan taktırabildim .
    bu işlemi pendikte ki regal bayi ve servisi sanal oto da yaptırdım.
    orada ki süleyman bey ve ekrem bey bayağı ilgili davrandılar.gitmeyi düşünen arkadaşlar olursa telefonla önceden görüşmelerini tavsiye ederim,kendileri aynı zamanda hyundai servisi.haftaya o çok ses yapan yan kapaklarada fitil koyduracağım .çok zırıltı yapıyorlar.
    güzel bakan , güzel görür.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler