Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #981
    HighwayStar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2005
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DADYW Regal Raptor (eskisi: Kawasaki EN 500)
    Öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Altan MESUT. Edirne'de oturuyorum, 30 yaşındayım, öğretim görevlisiyim. Motor kullanmaya 5 sene önce başladım. Başlangıç motoru olarak ikinci el bir Virago 250 aramıştım ama uygun bi motor bulamayınca 93 model Kawasaki EN500 almıştım. Bisikletten bir anda 500'lük motora geçmek başlarda biraz zorladı ama temkinli sürdüğüm için hiç kaza yapmadan 2 sene kullandığım bu motoru 2003'te sattım.

    Son zamanlarda etrafta vızır vızır dolaşan motorların sayısı artınca yine kanımdaki virüse engel olamadım. Pazartesi günü Edirne yellowrock bayisine gidip en pahalı çin motoru olan DADYW Class model motoru beğendim, ertesi gün plakasını taktırıp teslim aldım. Aslında Class için 500 YTL fark vermek fazla diye düşünüyordum ama ucuz olan modelin sadece kırmızı rengi vardı, ben de siyah sevdiğim için ve ötv artışına yakalanmamak istediğim için diğer modelin siyahının gelmesini beklemedim siyah bir class aldım.

    İçinizde hiç daha önce japon motoru kullanmış olan var mı bilmem. 50 HP'lik eski moturumla bu motoru karşılaştıracak değilim, zaten iyi bir performans beklentim yoktu alırken. Çoğunlukla şehiriçi kullanıyorum, uzun yol yapmıyorum, bu nedenle hız da yapmıyorum. 100'le gidebilen bir motor bana yetiyor. Az yaksın, bakımı ve yedek parçası ucuz olsun diye düşündüğüm için çin malı motor almaya karar verdim.

    İlk izlenimlerimden bahsedeyim: 170kg ağırlığına ve 16.5HP motoruna göre performansı gayet iyi . Fakat yüksek devirlerdeki titreşim rahatsızlık verici . Genellikle düşük devir kullanırım ama yokuş yukarı çıkarken yüksek devirli kullanmak zorunda kalıyorsunuz. İnşallah forumda çoğunuzun yazdığı gibi zamanla bu titreşim azalır. Vites geçişleri de biraz sesli gibi geldi bana ama zamanla biraz daha yumuşak hale gelebileceğine inanıyorum. Süspansiyonları ve frenleri beklediğimden daha başarılı çıktı (Class'ta arka süspansiyon kapalı, diğer modelde açık, o da başarılı mı bilmem). Titreşimi azalırsa uzun yıllar kullanabilirim bu motoru.

    Yetkili servis Edirne'de var ama belki motorun bakımını kendim yapabilirim. Bu tip işlerle uğraşmayı severim. İçinizde bu motorun bakımını kendisi yapan var mı? Varsa biraz bilgi verebilir mi? Ne tip yağ kullanıyor, nelere dikkat etmek lazım, .. gibi. Forumun tamamını okuyamadım, Clint'in dediği gibi çok zaman alıyor. Eğer daha önce bu bilgiler yazıldıysa clint'in word dosyasında vardır. Olmasa bile lütfen o word dosyasını gönderebilir misin Clint? Adresim altanmesut@trakya.edu.tr. Şimdiden teşekkürler.

    Bir de not düşeyim: Edirne'deki bayide kırmızı regal raptor var. İstanbul'da bulamayanlar ötv artışı öncesi almak isteyenler biraz yol yapıp Edirne'den alabilirler (Tel: 0 284 255 02 00). Kredi kartı ile alınabiliyor. Ben maksimum ve bonus kartlarımı kullanım alırken. Bonus %2, maksimum da %1 bonus kazandırdı. 60 YTL'nin üstünde de bonus kazanmış oldum yani Plaka işlemleri için de 120 YTL aldılar ve 1 günde hallettiler. Bence makul bir rakam. Satıcı iyi biri. Bana deri çanta sözü de verdi, kargo ile göndereceklerdi, inşallah bugün gelmiştir. Şu anda sert plastik çantalarını kullanıyorum. İki farklı çanta türüne sahip olacağım. Galiba bazı satıcılar hiç çanta olmadan veriyorlarmış. Ucuz versiyonu deri çanta ile veremeyeceğini söyledi ama biraz ısrar edilirse belki ona da böyle bir hediye verebilir.

    Hepinize kazasız sürüşler dilerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #982
    nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    highway

    motorun bi takım bakımlarına ben bakıorum yane ben şahsen kendim.
    motor yağı için mobil 10/40 tam sentetik yağ kullanıorum. litresi:12 YTL
    eğer 4 lt alırsan fiyat daha cüzi oluyor. değişeli 1000 kmden fazla oldu ve bu yolu 2 hafta içinde yaptım. yağ hala süper. servisteki yağlar tartışmasız kalitesiz. çünkü servis bedeli 30 YTL. bi yandan onlar da haklı. yıkama yağlama işlemleri basit. bir zincir spreyi ve balata spreyi edinirsen açıkta kalan yerlerin bakımını yapmış olursun. ben şu ana kadar suyu ile ilgili bi eksilme görmedim. çok az farketmiş o da önemli deil. çok bakım gerektirecek bişeyi yok. sağlam bir motor tek sorun vibrasyon 120-130 da vibratör haline gelio. ama 80-100 km aralığında çok iyi. ben motorumdan memnunum gelen bazı zıngırtılar hariç. ama şu varki motordan gelen çirkin sesler kesildi. gür bir seda oldu artık. saygılarımla.
    msn: recepsetrek@mynet.com
    live to ride, ride to live

  3. #983
    onrbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    eskiden di yok artık
    yaw nightwatcher hani eksozu yaptıracaktık
    yalan oldu bak unuttum sanma ona göre
    ben de yaptırayımda birlikte öttürelim Çukurova üni. de hehhe
    [B]RR gençliği[/B]

  4. #984
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı nightwatcher adlı üyeden alıntı
    highway

    motorun bi takım bakımlarına ben bakıorum yane ben şahsen kendim.
    motor yağı için mobil 10/40 tam sentetik yağ kullanıorum. litresi:12 YTL
    eğer 4 lt alırsan fiyat daha cüzi oluyor. değişeli 1000 kmden fazla oldu ve bu yolu 2 hafta içinde yaptım. yağ hala süper. servisteki yağlar tartışmasız kalitesiz.
    işte bunu dedinmi ben hemen müdahale ederim arkadaşım..
    her yağ mümkün olan en yüksek performansı vermek üzere formüle edilir.ve bu yağ markaları her yıl satışlarını arttırmak için ürünlerini geliştirip dururlar.şhell mi kalitesiz.. bp mi castrolmü acdelcomu hangisi kalitesiz olan.hepside kaliteli.bakın arkadaşlar..yağlardaki dereceler W harfi ile ayrılan iki rakamdan oluşur. W winter yani kış anlamındadır ve yağın düşük sıcaklıktaki viskozitesini gösterir.mesela 10W-40 taki 10W gibi. bu aynı zamanda yağın baz viskozitesidir. bu rakam ne kadar düşük olursa yağ o kadar ince olacağından bu bize aynı zamanda yağın düşük ısılarda ne kadar akıcı olacağını ve motorun ne kadar kolaylıkla çalışacağını da gösterir.İkinci rakam yağın yüksek ısı viskozitesini verir. 10W-40 taki 40 gibi. bu rakam ne kadar yüksekse, yağ sıcakken o kadar viskoziteli, yani kalın demektir.
    kalın bir yağ soğuk hava koşullarında jelleşecek ve görevini tam olarak yerine getiremeyecektir. İnce bir yağ ise soğukta rahat akacak, ancak yüksek sıcaklıklarda motor ile silindir arasındaki film tabakası incelecek, ya da kopacaktır. motor yağları bulunduğunuz şehirlerin iklimine göre seçilmelidir arkadaşlar.sonuç olarak bizim motorumuz performans motoru değildir.10W -40 değilde 15W-40 bizim için en uygunudur. budur...haaaa yağ kapağında 10W-40 yazıyor demesin kimse oradaki yazı iklim şartları göz önünde bulundurularak bu aralığa kadar yağ seçimi yapılabilir demek istiyor..viskozite aralıklarını çok açmayalım arkadaşlar

  5. #985

    Üyelik
    27 Mart 2006
    Motosikleti
    Regal Raptor Class
    Arkadaşlar ben motorumu dün akşama doğru aldım.
    Hayatımda sadece 5 dakika kurye motoru kullanmıştım çok basit gelmişti. Dün Mecidiyeköy'de 10-15 dakika turladım baktım çok rahat. Harbiden bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Sanki motor ağırlaştıkça sürmesi kolay gibi görünüyor.
    Neyse bir cesaret "ben giderim eve" dedim. Ama ikinci köprünün çok tehlikeli olduğunu söyledikleri için birinciyi seçtim, ve yola çıktım Aykon'dan. Daha Ali Sami Yen'e gelmeden motor su kaynattı. Montaj hatası olduğunu düşündüm. Zaten benim makine fuarda sergilenen gümüş Class. Fuar öncesi ve sonrası ÖTV nedeniyle Aykon çok meşgul. Ali Usta saatbaşı bir motor teslim ediyor. Olacak o kadar dedim döndüm geri, bıraktım makineyi.
    Neyse sağolsunlar bugün halletmişler. Dünkü olay köprü ortasında başıma gelir korkusuyla köprüyü geçmesi için birini bulmasını istedim Murat Bey'den. Kendisine teşekkür ederim. Ali usta geldi Kavacık'a kadar aç susuz teslim etti bana, akşam akşam üşenmedi. 1 Saat kadar dolaştım bizim bölgede, sahile falan indim çıktım. Makine çok keyifli valla. Gerçi daha önce başka bir motora binmemiştim ama hakkikaten kullanımı çok kolay geldi bana. Sanırım rodajdan sonra yüksek devirdeki titreşim de azalır.
    Yarın yatacak ama haftasonu en az 50 km yaparım her halde.

    Bendeki motor hevesini gazlayan, hatta RR'ı söyleyen arkadaşıma verdiği gazdan dolayı saygılar sunarım. Ancak sanırım bana fazla gaz verdi kendinde kalmadı, hala yaya dolaşıyor zavallı.

    Bu arada siz motorunuza isim koyar mısınız?
    Ben koydum, "Haydar" diyorum kendilerine.

  6. #986
    johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Sevgili Dinof1, o arkadaş ben oluyorum galiba, hele az biraz sabır, seni mahçup etmeyecegim merak etme, eeee bekleyen derviş..........
    bu arada sorun neymiş ? yani haydarın su kaynatma sebebi ? sahibi ile ilişkili olmasın sakın ?
    unutmadan da tüm RR cı arkadaşlara selam,

  7. #987
    duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Honca CBF 150

    izmir de pazar sabahı kahvaltı resimleri









    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

  8. #988

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Alıntı DinoF1 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar ben motorumu dün akşama doğru aldım.
    Hayatımda sadece 5 dakika kurye motoru kullanmıştım çok basit gelmişti. Dün Mecidiyeköy'de 10-15 dakika turladım baktım çok rahat. Harbiden bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Sanki motor ağırlaştıkça sürmesi kolay gibi görünüyor.
    .
    sana soylemiştim muratlar bir şekilde yardımcı olurlar diye....

    hareret olayına gelince ilk gün aldıktan sonra eve karşıya geçecektim ve senin durumundaydım( ben 5 saat bir ders almıstım) neyse allahtan trafik çok sıkısıktı ve hararet ısıgı 500 mt ileride yandı tabii bişeyden anlamadığım için tornistan geri makineyi bir gün sonra almıstım ama o gun bu gundur tek bir sorun yaşamadım
    Makinenin keyfini cıkar.

  9. #989
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    DinoF1 kardeşim nerede oturuyorsun?Kavacık falan dedin ya Hisar'a yakınsan haftasonu turlayalım.Bu arada A.Kavağı gezisi planlamada mı Ağır Bataryalar
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11323
    Arkadaşlar hiç değilse İstanbul'daki Regal Raptor'cular olarak demir atlarımızı şöyle şanlı bayraklarımızla donatıp biz de katılsak fena olmaz değil mi?
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

  10. #990
    Kalleş Papaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2006
    Şehir
    Kozyatağı/İstanbul
    bu arada ustalara bir sorum var
    class için 500 YTL fark ödemeye değer mi?
    ÖTV farkı ödemek istemiyorum.
    bana mecidiyeköyden belki kırmızısını bulabiliriz dediler. yoksa ellerinde class var. yardımlarınızı bekliyorum.

  11. #991
    turlabo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2006
    Şehir
    İZMİR-BORNOVA
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    yanlışlılla aynı yazı ikikere açıldı.bende cepten pazar gezisi resimleri yollayayım dedim
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]

  12. #992
    chaos106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    yamaha xmax
    YA arkadaşlar bu R&R ları sürekli bornova küçükpark civarlarında görüyorum baya şekilli makinalar ve sahipleride sanırım egzosları açtırmış ve sesler oldukça güzel.Geçenlerdede bayisine gidip motorları yakından görme fırsatım oldu baya heybetli makinalardı fakat vites ve en önemlisi benzin göstergesi yoktu,hoş diğer marklara baktığımda benzin göstergesi olanlarında sağlıklı çalışmadığını yada buğulanma yaptığını okumuştum oda ayrı bir mevzu.Herkes memnuniyetinden bahsetmiş iyi güzel de hiç memnun olmayan şikayet eden kimse yokmu aranızda ?

  13. #993
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı chaos106 adlı üyeden alıntı
    Herkes memnuniyetinden bahsetmiş iyi güzel de hiç memnun olmayan şikayet eden kimse yokmu aranızda ?
    var tabi olmaz mı?
    ben bi şikayetimi söyleyeyim mesela
    ilgi:
    bi kere ortalık yere parketmeye gelmiyo, geri döndüğümde başında illaki birileri oluyo ve işin asıl kötü tarafı ben gelene kadar birsürü de soru biriktirmiş oluyorlar. hepsini cevaplayana kadar minimum 15 dakka harcıyorum.
    hele bi de toplu bi RR gezisi söz konusuysa durum daha vahim oluyor. gecikiyoruz!... benim hep acelem var diyenler almasın.. (hatta kimse almasın.. yeterince RR oldu. özelliğimiz kalmadı be )

  14. #994
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    kaldera; yağ kalınlığı seçiminin iklime göre değişeceğini ancak 15W-40 tercihinin bizim için yeterli olacağını belirtiyorsunuz. bu tercih Türkiye'nin her yeri için geçerli mi acaba? mesela, Türkiye'de soğuk yer olarak bilinen Erzurum için de yeterli olur mu? gerçi, kışın çok soğuk olduğunda ve kar zamanında erzurum da kimse motora binmiyordur herhalde. diğer zamanlarda yeterli olur mu?

    DinoF1; motora "Haydar" adını vermişsiniz. motora isim vermek güzel. ama niye haydar? acaba bu haydar'ın orta öğretim yıllarında gördüğümüz haydar ile ilgisi var mı? hani öğretmenlerin elinde bir sopa olur ve o sopanın üzerinde haydar yazar ya. o haydar'ın anlamı.. rahat durun, yoksa canınızı yakabilirim anlamına gelir. bu bakımdan, senin motor olan haydar da: diğer motorlara, rahat durun.. yoksa karışmam mesajı mı vermek istiyor? söz haydar dan açıldığı için; tanıdığım bir öğretmenin elinde çok ince bir çubuk vardı. bu çubuğu tahtada çözüm yaptığı problemleri göstermek için kullanırdı. ama bu çubuğun adı ona göre "mutluluk çubuğu" idi. haşarı öğrencilerin ellerini açtırıp, bu çubuk ile ellerine vurup "şimdi mutlu oldun mu" diye sorardı. hayır cevabını veren öğrenci.. "evet hocam, mutlu oldum" diyene kadar, bu çubuk eline şaklardı. sonunda da bu öğretmen "sevgili öğrencilerim, görüyorsunuz ya.. sizi aslında dövmüyorum, mutlu ediyorum" diyerek espri yapardı ve tüm öğrenciler buna çok gülerdi. canı birazcık yanan öğrenciler ise.. bir daha mutlu olmak istemezlerdi, çünkü sınıfa madara olurlardı. neyse.. bu bir hatıra idi ve sizler ile paylaşmak istedim.

    gelelim motor isimlerine;
    ben siyah renk RR sevdiğim için; karakaçan ismini takarak, nostalji yaşamak isterdim. bunun yanında öneriler de sunabilirim:
    kırmızı motorlar; kızılkan
    gri motorlar ; gümüşeyer
    bunlar da hep binek hayvanlarından oldu. şuna ne dersiniz;
    iki tekerli oturgaçlı götürgeç (eskilerden bir alıntı)

    geçen, show tv de yayınlanmaya başlanan ve çok reklamı yapılan Hacı isimli dizinin ilk bölümüne biraz baktım. ordaki kız.. motoruna "mavi peri" diyordu. motor herhalde racing tarzı idi ve rengi mavi beyaz karışımlı idi. aslında güzel bir isim. ama motor racing olunca, bana göre bu isim motora pek yakışmadı. şimdi, bizim motorlar cruiser tarzı klasik motor olduğu için, bu tarza uyan güzel bir isim bulmak gerekir.

    arkadaşlar, şaka bir yana; motorunuza ne diyorsanız deyin de bizim minübüs sürücülerinin aracın her yerine yazı yazmaları gibi, sakın üzerine bu dediğiniz isimleri yazarak motorun class görüntüsünü bozmayın.

    şimdi bazıları diyecek ki; "ulen.. her şeyi bitirdik te motora isim mi kaldı".. sıkmayın canınızı arkadaşlar, burda muhabbet ediyoruz işte. aslında bir oylama yapıp, motoruna en güzel ismi koyan 3 arkadaşı ödüllendirebiliriz de. neden olmasın? hadi ötv tatsızlığını, bu şekilde üzerimizden atalım.
    aslında, daha önce de motor için bir amblem-logo tasarlayalım diye çağrıda bulunmuştum ama.. o da gümbürtüye gitti. kimse bir tasarım vermedi forumda.

    görüyorsunuz ya.. boş işlerin boş sözcüsüyüm burda. moderatör bile bana fırça atıyor ki, niye ortalığı karıştırıyorsun diye. laf aramızda kalsın.. kimseye demeyin.. en son yaptığım karıştırmacı araştırmacılık; ötv lerin forum üzerinden protesto edilmesi idi. sonuç, bana göre bir fiyasko oldu. onun için, boş verin böyle işleri.. "oturun oturduğunuz yerde. yoksa, o polis copları, sizin kafanıza da iner" mantığı hakim. canım ülkemde pkk yandaşları ortalığı yakıp yıkarken.. ben internette "nooolu" yor bile diyemeden coplanacam ha. işte bana göre.. bu mantık artık bitmeli. hani sivil toplumcular, nerde tüketici dernekleri, hani motosiklet camiası.. koca bir foooooosss olacak bu gidişle. motosiklet federasyonu bile bu siteden eleştirildi ki, ciddi anlamda bir girişimde bulunmayacaklar.. çünkü anormal bir durum olmasın diye. onun için, biz burda boşuna yazıp çiziyoruz. bu bir tepki idi. hiç bir şey yapamasam bile, tepkimi söyleyerek, yazarak dile getiririm.

  15. #995
    cynt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2005
    ya arkadaşlar motoru aldım ,yolda giderken ilk yavaşlamamda stop etti vurdurmak zorunda kaldım .bişi anlaadım sonra da gazı keser kesmez tekrar tekrar stoıp etti ne olabilir acba
    Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.

  16. #996
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Bugün Bağlarbaşı Yopaş'taydım arkadaşlar. Class modeli almak isteyen varsa orada var, ancak diğeri yok ay sonuna doğru gelecekmiş. Kapının önünde bir tane gri Class duruyordu tekrar inceledim, açıkçası iyice alıcı gözle bakınca işçilik epeyce dandikmiş yav. Bir de kaynak yerleri özellikle gümüş-grilerde acaip sırıtıyo. İlgili arkadaşla biraz sohbet de ettik. Çin malları içinde en iyisi sayılır dedi o da. Ama ben E modeli istediğim için bana onun görünümü daha kalite geliyo dedim, o da katıldı. Bakalım, ehliyeti bi alalım hayırlısı artık. Açıkçası bugünkü incelemelrim sonrası biraz daha düşüneceğim. Nasılsa vaktim de var. Ama Regal şimdilik hala 1.sırada.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

  17. #997
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı Topuz adlı üyeden alıntı
    kaldera; yağ kalınlığı seçiminin iklime göre değişeceğini ancak 15W-40 tercihinin bizim için yeterli olacağını belirtiyorsunuz. bu tercih Türkiye'nin her yeri için geçerli mi acaba? mesela, Türkiye'de soğuk yer olarak bilinen Erzurum için de yeterli olur mu? gerçi, kışın çok soğuk olduğunda ve kar zamanında erzurum da kimse motora binmiyordur herhalde. diğer zamanlarda yeterli olur mu?
    arkadaşım 10W-40 moto yağı günümüzün yüksek performanslı ve zorlu koşullarda çalışan motosikletleri için idealdir.özellikle racing ve enduro tarzındaki motorlar için mükemmel koruma sağlar ve km aralığı diğer yağlara göre daha uzundur. ben şunu demek istiyorum açıkcası adanada gereksizdir.soğuk iklimde çok iyidir ama aşırı sıcakta değildir.sebebini daha önce yazmıştım.adanalı arkadaş 15W-50 kullanıyorum deseydi bunları yazmazdım hiç.10W-40 ile 15W-50 arasında çok fark var..biz istanbuldayız burası için ve motorlarımız için 15W-40 uygundur

    Alıntı cynt adlı üyeden alıntı
    ya arkadaşlar motoru aldım ,yolda giderken ilk yavaşlamamda stop etti vurdurmak zorunda kaldım .bişi anlaadım sonra da gazı keser kesmez tekrar tekrar stoıp etti ne olabilir acba
    yakıt musluklarına dikkat ettinmi doğru konumdalarmı..
    birde depona bak bakalım benzinin varmı..muhtemelen yoktur

  18. #998
    cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2005
    Şehir
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    Alıntı cynt adlı üyeden alıntı
    ya arkadaşlar motoru aldım ,yolda giderken ilk yavaşlamamda stop etti vurdurmak zorunda kaldım .bişi anlaadım sonra da gazı keser kesmez tekrar tekrar stoıp etti ne olabilir acba

    jiklen çekili kalmış olabilir yada rolanti ayarın düşüktür sağ tarafta gaz telinin altında musluğa benzeyen siyah bir vida oradan biraz rolantiyi açabilirsin eğer sorunun çözülmesse ali ustaya bi uğra
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

  19. #999
    ertem55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2006
    Şehir
    SAMSUN / MERKEZ
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Şimdi arkadaşlar benim anlamadığım kafamın almadığı nokta bu motorun kafa kağıdında yani faturasında 22 beygir olduğu yazıyo sitede de 16.5 beygir diyo hangisi doğru sizce bence kafa kağıdındaki ve ruhsatındaki olması lazım öle ya kafa kağıdı malı üreten firmaya aittir yalan konuşmuyolar ya adamlar,

    ha bu arada bu motorun 125 cc liği 11 beygirse 250 cc liği nasıl 16 beygir oluyo buyurun onunda kanıtı aşağıda en alta bakın orda maksimum power net yazan yerde 11 hp olduğu açık açık yazıyor demek ki onun 11 beygir olduğu yerde buda 22 beygirdir )

    linke tıklayın ve görün 150 cc liği ve beygir gücünü

    http://www.ajsmotorcycles.co.uk/docs...eb)%5B1%5D.pdf

    azami net güç veya azami sürekli beyan edilen güç 8000 dev/dakikada 11.7 kw



    REGAL RAPTOR DADYW 250 DD250E-9 --- 55 SZ 659 KIRMIZI ŞEYTAN

  20. #1000
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Benim ruhsatta 16.5 beygir görünüyor.Sana torpil yapmışlar anlaşılan Sana gezilerde de yetişemem şimdi


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler