Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #861
    sonyakuza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    arkadaşlar herkeze slm sizleri fuarda armızda görmekten mutluluk duyduk sizlerden verdiğiniz yakınlık ve anlayıştan dolayı teşekürü borç bilirim ama baya zor işmiş ayakta durmaktan ayaklar ağrıyor devamlı konuşmaktan boğazımız ağrıyor yinede büyük zevk veriyor yaptığımız iş haberiniz olsun ailemiz gitgide büyüyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #862
    hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Aralık 2005
    Şehir
    İSTANBUL/ATAKÖY
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    selamlar bende cuma günü öglenden sonra fuara gittim.ve standımıza uğrayıp tanıtım kartımı aldım. fuar o kadarda kötü degilmiş be.kaliteli markalarda var ama çin istilası olduğu doğru.baktıgım modeller içinde aklıma takılan 4 tane marka oldu.çullas ın yeni getirdiği 200cc lik olan,dorado v5,jinlun 250cc ve regal reptor e-9 bunların içinde en cok aklıma yatan regal oldu.tek problemi aküsünün sulu olması ve hergün calıştırıması gerektigi onuda 50-60 ytl vererek geçiştirilebilinir kuru akü alarak gibime geliyor sizce bu motorlar içinde hangisini tercih etmeliyim.%90 gönlümden regal geciyor benim bilmediğim bir sorunu varsa özellikle kullanıcı arkadaşlar cevaplarsa coookk sevinirim.sizin görüşleriniz benim alıp almama kararımı kesinlikle etkileyecektir.regalın 36 ay taksitide var ve cok makul ve esnek tabiiki servisleride önemli beni bu konularda aydınlatırsanız iyi olur. herkes sevdiği motoru alsınnnn!!!!!!!
    motociklet

  3. #863
    Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Alıntı yellowrock adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar selam, 690 km deyim ve akü problemm başladı. Geçen gün takviye yaptım çalıştırdım. Dolaştım biraz ertesi gün gayet güzel çalıştı 2 gün bıraktım şun akü boş, bir yerden akım çekiyor sanırım. herneye bir çresine bakacağım.
    yellowrock, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Yapacak birşeyin yok. Çin aküler böyle, bazen şansa böyle zayıf aküler düşebiliyor. Ya böyle 2 günde bir bitecek, katlanacaksın ya da yeni akü alacaksın (ki en iyi yolu). Ben 12/9 Yuasa sulu akü aldım. 12/12 alacaktım ama akü yuvasına uymuyor ebatları. Aykon'dan Ali Usta Yuasa'nın bayiiliğini alacağını söylemişti, son durum nedir bilmiyorum. Tavsiyen hiç uğraşma, en iyisinden Yuasa Akü al ve rahat et.
    [COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]

  4. #864
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    arkadaşlar,

    motor fuarı epeydir bekleniyordu. uzaklık nedeni ile fuara gitme imkanım yok. bu nedenle haberlerde izleriz diye ümit ediyordum. bu hafta itibariyle tv kanallarında haberleri çıkmaya başladı. ancak, haberlerden öğrendiklerimi size yazayım :
    - motor fuarı başladı
    - motorların üzerlerinde bayan mankenler var
    - 500 beygirlik ve 80 milyarlık bir motor var.

    tv kanalları sağolsunlar, mankenleri görüntülemekten motorları görüntüleyemediler. habere bak diyorum, motor fuarında motor göstermeleri gerekirken.. mankenleri çekmiş durmuşlar. her halde habercilik bu olsa gerek diyorum. çünkü elbette ki, bu işi yapanlar "BİLİMSEL KRİTERLERE" göre yapıyordurlar. şimdi ben kendi kendime HALT ediyorum burda.

    hadi bunu geçtik.. ntv de her hafta cumartesi günü 11:10 da yayınlanan motokeyf programını bekledim. 20 dakika içinde.. 3-4 dakika fuardan bahsedildi. bu programda bile, anlaşılabilir motor görüntüleri yoktu. 1-2 saniyelik motor görüntüleri gelip gidiyordu ekrana. ne gördüğümü bile anlayamadım. belki de fuar tam anlamıyla açılmadığı için (30 mart - 2 nisan) onlar da bol görüntü vermemiştir. umarım, haftaya bol görüntüler yayınlarlar. gerçi bir bilgi olarak, fuar hakkında http://www.motoshow06.com/ adresini verdiler. sağolsunlar.

    gelelim, arkadaşlardan fuar yerine gidenler ile ilgili olan kısımlara. burada yazıyorlar gittiklerini. özellikle sarıkayalar standına uğradıklarını belirtiyorlar. benim bir istirhamım olacak, bu stand yetkilisi her kim ise lütfen bu forumdaki sarıkayalar hakkında yazılan olumsuz görüşleri aktarsınlar. ben merak ediyorum ki, acaba onlar bu forumu okumuyorlar mı? bazı sorunlar.. motor satışa çıktığından beri devam ediyor. insanların aklında hala.. acaba bu motorun servis yönü ile ilgili gelecekte bir sıkıntısı olur mu? diye sorular var. sarıkayalar bu soruların cevabını hala ciddi anlamda vermiş değildir. müşteri memnuniyeti deyip duruyorlar, ancak bunu neden gerçek anlamda ve hızlı hareket ederek temin etmiyorlar. bazı regal kullanıcılarını küstürdüler. bazı maillere cevap bile vermediler. internet siteleri berbat. bunu hepimiz biliyoruz.

    çok mu zor.. bu konuda 1 kişiye görev verip, "sen motor hakkında her türlü müşteri ve halkla ilişkileri takip edeceksin.. bize ayrıntılı bilgi vereceksin, sorun var ise derhal çözülecek" demek.

    koskoca sarıkayalar bunu yapamıyor mu yani? bana göre yapamıyor. yapsa idi, bu forumda sarıkayalar ile ilgili bu kadar yazı yazılmazdı. lütfen siz de bu soruları stand yetkililerine aktarınız.

  5. #865
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı fes71 adlı üyeden alıntı
    Sevgili Kaldera sanırım İstanbul'a geldin.Hoşgeldin!Eee artık bahar da geldiğine göre artık buluşma ve gezi planları yapabiliriz değil mi?Topic'in ağır bataryalarını planlamaya davet ediyorum
    evet dostum iki gün önce geldim.bir yorucu seyahati daha bitirdim.aslında ben bu hafta sonu için umutlu idim ama fuar varmış.çokda bilgim yoktu bu konuda.biz otomotiv sektöründe ithalatçı firma olduğumuz için çok iyi bilirim,fuar işlerini.üç yıl üstüste katılımcı idik cnr de.fuar hazırlıklarında anamız ağlardı.ziyaretçi olarak bile gitmek istemiyorum aslında. sanırım bizim topıcde bir hantallık var.sanki gezginci yok gibi.herkez bir şeyler diyo ama ilk hareket yok gibi.kendi adıma ben yapamıyorum nedeni basit.dört gün sonra nerde olacağım çok şüpheli.o bakımdan işte hafta sonu şunu şunu yapalım desem belkide ilk gelemeyen ben olacağım.buda şık olmaz zaten. kendi adıma çözümü buldum zaten.imzamıda değiştirdim bu yüzden. asfalt kovboyu idim.yalnız kovboy oldum.bugun havada güzeldi bir depo yakıtı nerdeyse bitirdim diyebilirim.aklıma neresi estiyse ver gazı yansın misali.
    ama kalabalık olsak,nebiiilim bir yerlerde yemek mesala.eminim paylaşacak çok şey olacaktır.batista şile ye balık yemeye gidelim dediydi ama uygun olmadı sanırım..sözün kısası dostum,istanbula geldiğimde ilk işim motora atlamak oluyo işte..ama yalnız da hiç çekilmiyo bea..

  6. #866
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter

    Raptor & Harley

    sizler ist. da fuarlarda gezerken biz de burada havayı güzel bulduk bi yarımada turu yaptık...Nasıl güzel miyiz...herkese selamlar

  7. #867
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    ah kaldera ah. insan bi depo benzini yemeden önce bi telefon eder, millet nerdesiniz napıyosunuz der. ben öyle yaptım. fuara gidip GWS'yi aradım. boğazda foto çekerken yoldan geçen bi RR'ye rastlayıp (Edit: cuk_o) onu da aldık, 3 RR hatırı sayılır bi tur yaptık. keşke arasaydın GWS'yi.
    bugün RR'mle en uzun gezimi yaptım. herşeyiyle tam not veriyorum. almak isteyen herkese bir kez daha tavsiye ediyorum. cekuu'nun artçısı da olmasına rağmen rampaları falan kedi tırmandı maşallah. motor bana mısın demiyor. mayıs sonu çanakkale düşünüyorum, hiç bir endişem yok motorla ilgili.

    kimse uzun yolu, ağırlığını, boyunu endişe etmesin. bu motor hepsini kaldırıyor.
    (fes71, RaptorSS ve ben.. gezelim diye yırtınıyoruz. GWS fotoları koyacak bugün ya da yarın sabah... daha kapsamlı bir gezi için iştah kabartması dileğiyle)

    Allah hepimizi her türlü kazadan korusun!

  8. #868
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı
    fuarda motor fiatları kendi satış listelerinden dahamı uygun.tesbit edebilen varmı acaba?
    Mesela motosiklet.net yaka kartı olanlara direkt %5 indirim yapıyorlar(dı).İndirimi daha fazla artırmak kendi pazarlığına bağlı(ydı) tabii.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  9. #869
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    ah kaldera ah. insan bi depo benzini yemeden önce bi telefon eder, millet nerdesiniz napıyosunuz der
    .
    arkadaşım haklısın ama ..ben sabah foruma baktım önce sizlerin programını fuar istikametinde olduğunu biliyordum.fuar aktiviteleri ile ilgili düşüncem çok belli.bu bakımdan proğramınızı engellemek istemedim.

    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı
    Mesela motosiklet.net yaka kartı olanlara direkt %5 indirim yapıyorlar(dı).İndirimi daha fazla artırmak kendi pazarlığına bağlı(ydı) tabii.
    ya benim asıl merak ettiğim toplu alımcılar vardı bunlar fuarda daha uygun alabiliriz diyorlardı.onu sorduydum..

    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    (fes71, RaptorSS ve ben.. gezelim diye yırtınıyoruz. GWS fotoları koyacak bugün ya da yarın sabah... daha kapsamlı bir gezi için iştah kabartması dileğiyle)

    Allah hepimizi her türlü kazadan korusun!
    arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu (eğer ansızın biryerlere gitmez isem) pazar gunu yapalım bir operasyon,takılalım bir yerlere..gws yi ve kim gelmek isterse herkezi çağıralım.. bence uyar

  10. #870
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Bodrum tayfasından selamlar sevgiler[IMG] [/IMG]

  11. #871
    nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    arkadaşlar sağanak yağmurda yaklaşık 50-60 km yol aldım. ne denge kaybı ne de başka birşey oldu. motoruma aşığım onunla heryere gidebilrim. bir de botların tabanı ıslanmasa...
    live to ride, ride to live

  12. #872
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9

    Fotolarrrrr

    İşte size R & R standından bir kare...


    Murat Bey ve güzel elemanı...

    sonyakuza ve güzel elemanı tabii ki

    Motosiklet.net standımızdan kareler... Zühtüpaşa poz bilem vermiş.




    Biraz da Boğaz turumuzdan kareler tabii

    cuk_o, GreatWhiteShark, demonicdreams

    Bir de bar yapalım dedik...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  13. #873
    sturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Aralık 2005
    Arkadaşlar bu raptoru alınca bilmillah buji ve akümü değiştiricez tecrübeli arkadaşlardan nelere dikkat etmek gerekiyor tarzında bilgiler alabilirmiyim

    Selamlar
    Serkan Turhan
    Bilişim Adamı

  14. #874
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı sturhan adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bu raptoru alınca bilmillah buji ve akümü değiştiricez tecrübeli arkadaşlardan nelere dikkat etmek gerekiyor tarzında bilgiler alabilirmiyim

    Selamlar
    ben ne buji ne de akü değiştirdim. şimdilik sorunsuz maşallah. benden başka da hiçbir şeyine dokunmayanlar var.

    bu motoru aldıktan sonra dikkat etmen gereken şeyler:
    *her zaman tam koruma gezeceksin (her motorda olduğu gibi)
    *trafik kurallarına uyacaksın (her araçta olduğu gibi)
    *otobanda benzinin bitmesin diye depon dolu gezeceksin (her motorda olduğu gibi)

    yani ekstra birşeye gerek yok.
    sorun çıkarsa hemen servise gidersin, hallolur.
    bu fiyata aklından sakın ola başka bir motoru geçirme.. demişlerdi dersin sonra

  15. #875
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(

    çaresiz durumdayım

    Selam arkadaşlar ve sayın moderatorum,
    Biliyorum burası karşılaştırma yapmak için açılan bi topic diil ama acil sonuca ulaşmam gerektiği için buraya yazdım. Bide gerçekten RR kullanıcılarının fikirlerine ihtiyacım var... Makinesini kullananmaktan zevk alan beğenerek almış olan ancak benim neden tereddüt ettiğimi anlayacaktır. Yoksa forumda klasik bir tepki ile illede japon olmazsa capon şeklinde tavsiye alacağım ki isteğim bu değil.. RR yi gerçekten beğeniyorum bi japona da tercih edebilirim gibi geliyor. 2. fuarada gideceğim ama şu an bi Suzuki İntruder 250 ile RR arasında kalmış durumdayım. 6000 YTL 2004 suzuki 5-6 bin kilometrede aksesuar olarak sadece koruma demiri var sizce bunumu tercih etmeliyim yoksa Aykondan yada en yakın RR bayisinden sıfır bi tanemi almalıyım... Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum. Burada sıkıntı olur diyen mesajda atabilir.. Bİde olurda Suzuki sahibi olursam yine bir yerlere giderken sizlere katılabilrim değil mi? Şimdiden herkese teşekkürler..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  16. #876
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    sözünü ettiğin motor modeli bu olsa gerek


    bunun teknik özellikleri raptorla kısmen eşit.tek önemli farkı bunun hava soğutmalı oluşu.şahsen ben bunu tercih etmezdim.
    yinede son karar senın.

  17. #877
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(
    Sağolasın Kaldera,
    Bahsettiğim modelde çantalar yok dediğin gibi pek bi fark yok bir kaç -8- beygir daha fazlası var suzukinin, arka lastiklerinde biraz fark var. Dingil mesafesi ve bazı ölçülerinde ise RR 5-10 cm daha büyük... Sürekli artçım olacağı için güce ihtiyacım olur sanıyorum ama diğer yönlerden pek bi sıkıntım olmaz...
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  18. #878

    Üyelik
    23 Mart 2006
    Arkadaslar yurtdisindan kesin donusu bu yaz yapiyorum... Gelir gelmez bir Regal almak farz oldu. Daytona Bikeweek ten birkac resim yolluyorum.Eklenti 700

    Eklenti 701

    Eklenti 702

    Eklenti 703

  19. #879
    bu-rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2006
    Şehir
    Adana
    Alıntı bilenbilen adlı üyeden alıntı
    saatlerdir yazdıklarınızı okuyırum arkadaşlar söylediğinize göre iyi makina. çin malı tüm makinalara baktım sanırım içlerinde en iyisi bu bide hyusung var onunda fiyatı pahalı geldi. fuarı gezmek için ankaradan geldik. açıkçası beklediğimi bulamadım.
    ankarada civarında regal raptor alabileceğimiz bir bayi falan varmı bunu öğrenmek istiyrum cevap verirseniz sevinirim
    slm arkadaşım öncelikle hyusung çin deil kore malı sonralıkla çin mallarının içinde en iyisi die bişe yoktur bence regalde bişe eksiktir keeway da tamdır keeway de bişe eksiktir regalde kanuni de tamdır bende motora yeni başlicam regalin başta olmak üzere tüm formu okudum edindiğim ufak tecrube bu oldu... önce regale karar verdim ilk okuduğum da senin gibi düşünüyordum.. ama şuan kararım değişti.. motoru alırken nerden aldığın deil aldıktan sonra gidebileceğin servisin olması önemli olan
    herkese kazasız belasız günler...

  20. #880
    yellowrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2006
    Alıntı Gencadam adlı üyeden alıntı
    yellowrock, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Yapacak birşeyin yok. Çin aküler böyle, bazen şansa böyle zayıf aküler düşebiliyor. Ya böyle 2 günde bir bitecek, katlanacaksın ya da yeni akü alacaksın (ki en iyi yolu). Ben 12/9 Yuasa sulu akü aldım. 12/12 alacaktım ama akü yuvasına uymuyor ebatları. Aykon'dan Ali Usta Yuasa'nın bayiiliğini alacağını söylemişti, son durum nedir bilmiyorum. Tavsiyen hiç uğraşma, en iyisinden Yuasa Akü al ve rahat et.
    Ben zaten bayiden çıkartıken yen sıfır çinli olmayan br akü taktırdım, çalışmadı lk aküsü, akü problemm yok gibi şu sıralar, düzeld sanırım, 958 km oldu şuan motor. Aküyü sanırım kırmızı düğmeden kapatmamam bitirdi.
    Birde sğ sinyalim dit dit dit şeklinde öterken sol sinyal diit diit şeklinde daha kısa biraz daha uzun aralıklı olarak ötüyor ve yanıyor..
    bu tip problemi olan var mı?
    Hasan "Dark_Prince" KORKMAZ
    REGAL RAPTOR 250 CC - 45 YN 003


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler