Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba ATV 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer



    Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.



    Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Eylül 2008

    ATV

    Çok güzel makine yedek parçasıda mevcut ve ucuz ama iş yakıta gelince 70 TL ye dolup yaklaşık olarak 150 km yol gidiyor. Burda kullanıcıları var ben kullandım çok eğlenceli aletler özellikle yolda bırakmaması ve parçasının olması büyük avantaj. Türkiye şartlarında eğer dağlık bir alanda veya deniz kenarında yaşıyorsanız kullanıma uygun güzel bir alet. Ama şehir içinde bineceğim diyorsanız bence daha küçük cc li atv bakın derim. 4X4 her zaman iyidir aslında her evde böyle bir makinenin olması büyük bir kurtarıcısı olur.Yarın bir gün kar yağarsa bu aletler yolda bırakmıyor bilginize.Bir nevi kurtarıcı. Hatta yarın bir gün ormanlık bir alana gittiğinizde başınıza bir iş geldiğinde kurtarıcı bir makine olma özelliğine sahip. Ben dilerimki az yakan modeli çıksın. Yada bir makine mühendisi bulup tüp taktırcam Ayrıca benzin göstergesi yok. Hangi devirde yaşıyoruz kardeşim neden benzin göstergesi koymuyorsun demi.

  3. #3

    Üyelik
    29 Nisan 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    sym gts 250
    özeliikle yolda bırakmaması? yukarıda ki markanın atv si için söylüyorsun dimi yanlış anlamadım.

  4. #4

    Üyelik
    30 Mart 2013
    arkadaslar benim de atv300 var cekişi permormansı cok iyi kuvvetli bi arac güzel makina yedek parcası ucuz ve her yerde mevcut ben daglık arazide kullanıyorum şuana kadar beni hiç yolda bırakmadı duz yolda kullanmakla dağlık ve engebeli arazıde kullanmak arasında yakıt farkı muhakkak olacaktır. bana göre yakıtı daglık bölge için normal alacak arkadaslar için tavsiye ederim ..

  5. #5

    Üyelik
    29 Nisan 2013
    selam arkadaşlar bende atv kullanıcısı ve kendi çapında safari tutkusu olan biriyim, markayı övmek için söylemiyorum ama bence kendi sınıfında harika bir model çekiş konusunda ve rahatlıkta gayet iyi güçlü bir model bana sorun yaratmadı alacak olan arkadaşlar tavsiye ederim.

  6. #6

    Üyelik
    29 Mart 2013
    granajı güzel motor etli yani kaporta aksamı sağlam motor hacmi olsun çekiş olsun gayet kuvvetli güçlü ve kullanışlı bir motor ben şu anda memnunum ve herhangi bi sorun yaşamadım 4 aydır atv nin havası başkadır gençler

  7. #7

    Üyelik
    17 Haziran 2013
    ılk deneyımım olucak bu motoru tavsıye edıyomusunuz normal yolda sürücegım ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler