çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın,bir hafta düşmeye bağlı ağrıların olacak ama oda geçer,çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın,bir hafta düşmeye bağlı ağrıların olacak ama oda geçer,çok çok geçmiş olsun
Verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun. ALLH bir daha yaşatmasın.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Geçmiş olsun
Elronds.
Aman dikkat .
Allah beterini yaşatmasın diyim . Bir kez daha korumanın önemi ortada...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 ----------
Polisin 500 lira yazması ne kadar önemlidir bilmiyorum.
Asıl olan servisin kazaya bağlı oluşan hasarı gidermek için yapacağı maliyet önemli.
Eksper muhtemelen şöyle diyecektir
"700-750 liraya kadar yap ,üstüne çıkarsa perte ayıralım"
Servis iki şey yapabilir.750-800 liraya kadar yapar sonrasını bırakır (kendisi de para kazanma amaçlı.)
Yada 1000 lira masraf var perte ayıralım der (Bu onun için kolay ve az kazançlıdır) diyebilir.
Ancak K.D.V.sine dikkat et .
Servise öderken kdv de içinde ödüyorsun .
ama sigortadan parayı sana ödeme yaparlarken KDV yi düşebilirler bu konuda dikkatli ol derim .
Ama dediğim gibi özellikle KDV olayına dikkat et ...
Tekrar geçmiş olsun .
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun toparlandım ağrılar iyice azaldı. çok şükür kırık çıkık olmadı yoksa mahvolurdum.
bu arada dün eksper servise gelmiş bakmış motora kask ve dizlik haricinde her şeyi karşılayacağını söylemiş. gerçi eksperle bende konuşmak istiyorum.kask ve dizlik çıktıktan sonra ufak bir pazarlıkla 600 e anlaşmış servisle. akşamları gelip geçerken kaza yaptığım yere bakıyorum da hayret ettim iyiki bi araba beni ezmedi :(
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
geçmiş olsun................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok geçmiş olsun dostum bendee yaptığım kazayı paylaşıyım sizinle...Ben 2sene öncee yazın tatildee bayırdan aşşağı inerken duramadım aşşağıdan ise kamyon geliyodu duramadım oyüzden yanyatıım ve kamyonun altından geçmeyi denedim ve başardım ama sonucu kötü oldum gözümn alt kapağından yanağıma kadar yarıldı yaklaşık 45dikiş atıldı(içli,dışlıİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ))1hafta 2gözümddde kapalıydı çok acizdim ne yemek yiyebiliodum ne su içebiliodum nede tuvalete gidebiliodum...ama allahtan ş,imdi hiçbir problemmim kalmadı...bu araaadaa gözümün kesilmesine sebeb olan kamyon şöförühızla uzaklaştı..
Çok geçmiş olsun. Koruma aksesuarları taşıması zahmetli, görünüşü kötü olsa da ne kadar önemli oldugunu boyle acı tecrübelerle anlıyoruz.
Tekrardan geçmiş olsun
allah korumuş dostum. çok şükür sende birşey yok, çok şükür ki insanlık ölmemiş.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
kardeşim geçmiş olsun
cok gecmiş olsun kardeşim, burda yine tam korumanın önemini anldık...cok sanslımıssın ki yardımına gelenler -ki bu cok az rastlanır- ve tam koruman varmıs... tekrar gecmiş olsun saglıcakla
Öncelikle çok geçmiş olsun...
Başkaları ne düşünür bilmiyorum ama ben motosiklete karşı yakın zamanda başlamış olan ilgimden kurtulmayı isterdim. Şu anda riskler ve motosiklet sevgisi arasında kalmak çok yıpratıcı benim için. Kararınız umarım sizi mutlu eder, umarım içiniz rahat bir şekilde motosikletten uzaklaşırsınız. Tekrar motosiklete binerseniz de kazasız belasız bir ömür kullanmanızı diliyorum.
çok geçmiş olsun batu...
allah sevdiklerine bağışlamış.....
bişey olmaması sevindirici...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Cok gecmiş olsun.
Allah beterinden ve tekrarından esirgesin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gevheri arkadaşım bende saadece dizlik eldiven ve kask vardı ama...ben kaskı havaa sıcak olduğu için çıkarıp arka bagaj kısmına koymuştum...zaten ondan sonra oldu ne olduysa ama ben arkadaş gibi motosiklet hayatıma son vermedim hala suruorum ve yaşımda 16şimdi böle gözümü dört açtım kask dizlik dirseklik bellik gibi şeyler kullanmaya başladım
geçmiş olsun
AT, AVRAT, MOTOR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)