Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yaralanmalı kaza tutanağı ile ilgili yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Nisan 2016
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Merhabalar,

    Geçen haftalarda düşük hızda bir kaza geçirdim, kafa garenajında kırıklar, tahmin ediyorum disk ya da jantta da yamulma var. Ön lastik aynı noktada rotasyonunu tamamladıkça frenleme yapıyor. Ekipmanım tam olduğu için ufak ezilme burkulma dışında bir problem yaşamadım çok şükür.

    İlk kazam olması dolayısıyla şoktan birkaç saat çıkamadım. Kaza düşük hızda, duran trafikte filtreleme yaptığım sırada benzinlik girişinden yolu dik bir şekilde keserek 2 şeridi de 90 derece delmesiyle benim aynı anda o noktada bulunmamdan mütevellit gerçekleşti.

    Çevredekilerin yardımıyla ambulans çağırıldı ve hastaneye kaldırıldım. Karşı taraf da hastaneye intikal etmişti. Tedavi süreci sonunda kendime geldiğimde önce ifade vermek için karakola gitmem söylendi. Karakola gittiğimde ifadem alındı ve tutanağı trafik polisinin tutacağı, benim şahsi olarak tutmamam gerektiğini söyledi. 3 4 gün dinlendikten sonra ki bu sırada da e-devletten kontrolü sağlıyordum, trafik şube müdürlüğünü aradım ve tutanağın neden hala iletilmediğini sordum. Kontrol ettikten sonra tutanağı göremediğini söyledi. Şahsi olarak trafik şubeye gittiğimde görüştüğüm trafik polisi bana taraflardan ikisi de olay yerinde bulunmadığı için tutanak tutulmadığını söyledi. Peki ben ne yapacağım dediğimde mahkemeye gidebilirsin cevabını aldım.

    Kazanın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili çizmiş olduğum bir taslak da bulunmakta.

    Bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirebilirse çok sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2019
    Şehir
    Sydney, Australia
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Kalıcı bir sakatlığın/kırığını/acik yaran yoksa karsi tarafla bulusun ve anlasarak normal bi tutanak tutun. Sigortaya verin hayırlı olsun


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)