bu çok doğal gençlerde inanılmaz bir racing tutkusu var.. sanki yollar monte carlo F1 pisti.. acemilik ve racing makinanın sürüş zorluğu yanında çok kazalarıda getiriyor doğal olarak.. aileler bunlara karşı..

sen güzel bir scooter alsan ailenin çok karşı olucağını sanmıyorum racing makine istediğiniz için aileleriniz genelde karşı geliyor.. anlıyorumda çünkü direk racing isteyen biri kadranı devirmek için can atar.. eğitimsiz korumasız kadranı devirmeye çalışırken kendini hayatını devirenlerde azımsanmıycak kadar çok.. ailelerde bunu evladını en azından biliyor karşı çıkıyor..

Yıllar önce bir arkadaşa motor alıcakdık ailesi istemiyordu arkadaşda vespa alıcakdı .. ailesine motor alıcam demiş ama ne alıcağını söylememiş ailede kafada hep motor deyince yarış motoruyla özleştirmiş olayı bir gün yazlıkda oturuyorlardı gittim vespayla anası babasıda kapıdaydı bundan alıcaz dedim haa bundanmı alıcaksınız alın o zaman dedi ailesi izin verdi .. şimdi hem vespası var hemde yanında tracer900 var..

şahsen kendi evladım olsa bile racing makine istese gidip almam.. önce bir scooter alırım bunda gazla kökle düş kalk iyi bir sürmeyi ve trafiği öğren sonra alırım derim 250 lik bir racing...
en azından o scooterda gazının,ateşinin en yoğun olduğu vakitleri atar... birazınıda 250 lik makinede atar ..

ortalama bir 600 lük racinge geçdimi gençlik ateşi söner, hevesi kırılır gider çoğu daha uslu daha efendi daha biliçli sürer..