Emniyetgucleri yok mudur orada?
Emniyetgucleri yok mudur orada?
her hafta sonu var o arkadaşlar dün bende 2 3 gibi oradaydım genelde güzel ortam oluyor bi tarafda geniş arazide araba sürmeyi öğrenenler bir tarafda yukarıda 2 zamanlı krosların sesi otobanda makinaların kapışması cay sohbet güzel ortam var kasksız on kaldıran apaciler hariç
3000 yıllık şerefli kürt halkına böyle demeni yakıştıramadım.
şaka lan şaka, dağdan gelen insan böyle oluyor. ayrıca sadece dağ ile alakası da yok. yaşadığı topraklarda sevgi saygı kural örf adet bilmeyen insan şehire gelince böyle oluyor. batıdaki suç oranlarının tamamına yakını bunlara ait. afedersin aile içi ensestin en büyüğü onlarda. sorsan en namuslusu onlar. gerçi devlet millet sevgisi olmayan da bu anlattıklarım neden olsun ki.
ankarada da hurdacılar sanayinde böyle bir ortam olur her hafta sonu. bi grup drag yapar başka bi grup dragcıların güzergahında sıfır çizmeye çalışır, yarışanlar bunların arasından geçmeye uğraşır felan değişik görüntüler olur. acayip de kalabalık olur köfteci,sucu,çekirdekçi,çaycı felan da var millet izlemeye gider. değişik kafalar
Her halükarda işin sonunda anne-baba faktörü var. Ağaç yaşken eğilir. Eğitim şart gerçekten.
Bizi gören oldu mu? 2 cbr250 siyah beyaz turladık biraz Göçbeyli ballıca yolu sakindi ama tepeörene giden büyük yolda kan gövdeyi götürüyordu
İstanbul Park'ın adını Serengeti Milli Parkı yapalım.
Anlaşılan pek bir farkı kalmamış.
İstanbul Parkta da vahşi hayat hüküm sürmeye başlamış.
Video kaydı olan yok mu, sadece ben mi merak ediyorum
Merhaba ben 1 kez şahit oldum kişi scooter ile ön kaldııryordu çarptı birine düştüler kalktılar kask eldiven hakgetire dizlerini kollarını dakikalarca ovuşturdu keko bir yeri kırılsa çizilse ne yapacaktı merak ediyorum
Hyr bu isi bi duzene sokmak gerekir, tamam drift yapmakta keyifli bisi, yada stunt tarzi motor surmeyi de ogrenebilir kişi.. ama herkesin hurra şekilde bu isi yapması inanilmaz tehlikeli, saat alirsin yer kiralarsin, hoca eşliğinde vs neyse yapılmali bisiklet surmuolar, arabadan motordan bahsediyoruz..
şu çinli motorları türkiyeden bi alirsak cogunluk gidecek. kurunun yanında yaşta gidecek biraz.. adamlar bin liraya 100cc motosiklet sahibi oluyorlar. lastikler öyle bi inceltiliyor dişliler felan. makina 100 cc ama 150km ye kadar cikabiliyor.. işte bunlari silip süpürmek lazım.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)