Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İstanbul parktaki apaçiler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2015
    Bugün hava güzel olunca arkadaşlarla istanbul parka gidelim dedik. Sıfır ekipmanla trafiğe açık yolda teker yapan,stopie yapan, lastik yakan,drift atan mı dersin ne ararsan vardı. Bunu çıta ile yapanda vardı 1000rr ile yapanda. Envai çeşit manifotlu şahinler, eski model bmwler drift atıyor, acayip güvensiz bir ortam var her an birinin ölme riski var. Doğru düzgün ekipmanla sürenlerin sayısı çok çok az Zx10r'ı kasksız tişörtle sürenler falan of of leş gibi bir ortam var. Zorla çiğköfte satmaya kalkan dallamalar, her an kavga çıkarmaya yatkın lüpmenler falan leş leş
    bulut59, gursus, Shrieker ve 1 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Yenikapı miting alanında da vardı onlardan.biz eğitim aldığımız sırada gelip akillarinca hava attılar.polis geldi şikayet üzerine. Zaten kacmislardi
    kukuleta, YouSuffer, Ali1903 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Hayat tarzlarina bisey dicem ama igrenc be kardesim, yani hoslanan var mi bu islerden anlayamiyorum. Hem goruntu kirliligi hem de rahatsiz edici her haliyle..

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    GB
    Sali günü İstanbul parka gitmeyi düşünüyordum şimdi kararsız kaldim? Bu apacilerden kurtulma sansi varmı?

  5. #5
    balamir01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2016
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    Suzuki VanVan
    Eğitim şart!

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2015
    Alıntı Zsrvc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sali günü İstanbul parka gitmeyi düşünüyordum şimdi kararsız kaldim? Bu apacilerden kurtulma sansi varmı?
    Dağlara falan çıkarsan oraya gelemiyorlar. Şaka bir yana istanbul parkın giriş yolunda 10-15 motor durmadan teker yapıyor zaten. Biz kenardan kenarda yavaş yavaş girdik bu seferde drift yapan bir bmw arkadaşı eziyordu. Ters yönde neden teker yapıyosunuz diye el kol yapan ekipmanlı bir r1'i 5-6 çıta kovalamaya falan başladı aıjdaısojdas. Çok değişik kafalar var git gör derim, dönebilirsen anlatırsın.

    Gerçi dağa çıksanda fayda etmiyor, dağda cross yapan 2 arkadaşı hayatlarının mücadelesini verip cupları dağa çıkarmayı başarabilen 4 denyo taciz etmeye başladı. Adamlar da rahat bırakın diyince dövmeye kalktılar, biz kalabalıktık gittik sittir ettik döl ısraflarını.
    gursus, Peder, shruikan ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #7

    Üyelik
    28 Aralık 2014
    Şehir
    Malatya
    Motosikleti
    600F
    bu dangalaklar arkanızda bayan artcı varsa daha tehlikeli oluyorlar.

    gecen cg'li dingilin teki arkamda esim varken sekillere girdi. seytan dedi ki tekmeyi bas,pekmezi aksın ama basım belaya girecek,hangisine guc yetecek diye diye vazgectim. (bu arada cg derken malum apacilerden bahsediyorum,adam gibi kullanana saygım sonsuz)

    bu arada konuyu acan arkadas sana gecmis olsun mu desem,Allah kurtarsın mı desem bilemedim.

    kokleri kurusun bu amkocilerin.

    dipnot:amkoci
    gursus bunu beğendi.

  8. #8
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    rc390 varken(arkadaşın motoruydu) birkaç tane geldi yanıma ben 80le gidiyom. apaçiler de 80le ama tam gaz onlar (motoru ufacık görünce alacaklarını zannettiler) gazı kökleyip yanlarından bi uçtum, yavaşladım sonra bir daha yanıma gelmediler.

  9. #9
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Kasım 2015
    Şehir
    Istanbul
    Meshur pendik garaj,aydos garaj adi altinda toplanan sahinci tayfa kendince yanlamaya calisiyo orda. Birde arabalarda kilitte yok,teki donuyo teki donmuyo. Egzozlar falan o bicim. El freni ceken hondalar bilem var. Resmen dunya karmasi olmus :D o apaci motosiklet kullanicilarida orayi mesken tutmus durumda. Hangi birine ne diyceksin? Yani kimse yanlis anlamasin,lafim adam gibi adam olanlara degil,genellemede yapmiyorum ama bu apacilerin neredeyse %99 u kürt. Cok fazla kürt arkadasim oldu,halada var. Ama bu apaci tayfasi nerden cikiyo nasil oluyo anlayabilmis degilim. Kiz arkadasimla yuruyorum,bu apaciler en az 4 kisi geziyo zaten. 6 kisilerdi laf attilar,ulan simdi donup bisey diyceksin 6 kisiler,demiyeceksin yanindaki kiza laf atmislar. Sesimi cikartamadim ama durumu cokta icerledim. Ulan bu nasil bir karaktersizliktir? Nasil bir haysiyetsizliktir? Nasil bir simdi burda yazamayacagim kisinin cocuklugudur? Hicmi ahlak almiyolar? Hicmi insanlik gormuyolar anlamadimki. Bu insanlar neyse,ordaki stopie yapan,teker yapanlarda ayni. Nerden turuyolarsa kezzap atalim oraya.
    kursaa, gursus, MotorKafa ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  10. #10
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    İzmirde de sürüyle onlardan.Beyinleri nasıl çalışıyor anlamadım.

  11. #11

    Üyelik
    18 Ağustos 2014
    O apacilerin yaninda murat hocadan egitim almıştım. Minibüsle yanlamaya çalışan bile var. Sıfatları gör harbi döl israfi doğru tespit ☺

  12. #12
    bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yine msx 125
    Bugum ben de ilk defa gittim oraya 125 cc ile full ekipman saat 4-5 gibi. İyi ki bu tiplerle karsilasmamisim. Benim gordugumde donus yolunda kaza yapmis bi arac vardi. Bi sahini orda gordum sadece.

    Bu arada pek bilmedigmden oralari ist.parkin girisinde saga ayrilan yolda tepeorene kadar gittim geldim bi kac km. Baska yol tavsiyesi olan surasi guzel suraya git diyen var mi?

  13. #13
    vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul - Kağıthane
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Tiyniyeti, milliyeti umurumda değil. 3 çocuk yap deyip, geleceğini kurmayınca böyle oluyor. İnsanlık öğretmeden, sokakta çocuk büyütünce, sonucun bundan farklı olması mümkün değil. Kişilikler gelişmiyor, sürü psikolojisi içerisinde kendini ispatlayabilen bir nesil yetişiyor. Kız arkadaşa laf atılması çok acı olmuş. Geçmiş olsun.
    Memento-Mori, gursus, Mengu16 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  14. #14

    Üyelik
    15 Şubat 2016
    Geçmiş olsun cümleten kanun kalmamış ülkede

  15. #15
    kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    Kız arkadaşına laf atılan arkadaş geçmiş olsun, böyle insanların yaptıklarını gördükçe hayvanları daha çok seviyorum ALLAH sonumuzu hayr etsin

  16. #16
    hakan nkd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2014
    Şehir
    kocaeli gebze
    Motosikleti
    cb125e- pulsar 200
    Yaz aylarında sık sık izlemeye giderim. Hem gözüm gönlüm açılıyor hem kulaklarımın pası siliniyor. Her çeşit motorcu var. Bazen toplantılar oluyor. Ben hiç kötü bişeyle karşılaşmadım. Eşini, çocuklarını alıp gelen çok insan var.

  17. #17
    Yanagisawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul/ Bostancı
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC gitti Hayabusa Alma Arifesinde
    Bende Murat hocadan 2 sene önce falan GS 2 egitimi alirken adamlar sabah 9 da arabalarla Drift yapmaya basladlar aksam 6 dan sonraya kadarda devam etmislerdi gürultuden durulacak gibi degildi ama belli bir sure sonra bizde alistik o sese,gazliyanlar icinde bizim egitim alanina merakla gelip bakan tayfada vard.Egitim gunu bizi ziyarete gelen 1200 GS li biri gaza gelip o dirift yapilan alana girip fena düsmustu Murat hoca gidip düsurdugu motorinu alip gelmisti adamin,esas motorcu tayfasida saat 4 gibi gelmeye baslamisti mubarek herkes Kenan Sofuoglu edasinda bakip bakip gazlayip duruyorlardi teker yapanimi arasin,lastik yakaninimi arasin orasi pazar günleri ayri bir dünya olmus isin enteresani eline cekirdek alip onlari seyretmeye gelen bir tonda adam var

  18. #18
    sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2015
    Motosikleti
    yamaha tracer
    Bugün, teke köyü - darlık arasındaki yolda gazladım, hatta gazımı alamayım iki tur git gel yaptım, asfalt kaymak gibi, yol tenha, virajlar o biçim, kesinlikle tavsiye ederim... pişman olmazsınız.
    toseabul bunu beğendi.

  19. #19
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Bi bize denk gelmedi heralde bunlar. Yazin her pazar ordaydik eyvallah teker yapan stoppie yapan cok oluyorda biz oturur cay sigara icer izler muhabbet eder kimsede bisey demezdi, anlayamadim pek

  20. #20
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2015
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi bize denk gelmedi heralde bunlar. Yazin her pazar ordaydik eyvallah teker yapan stoppie yapan cok oluyorda biz oturur cay sigara icer izler muhabbet eder kimsede bisey demezdi, anlayamadim pek
    Bugun orda olan varsa bizi illaki görmüştür aynı şeyleri onlarda gördü. Çogu insanlada muhabbet ettik oradaki büyük abi diye tabir edilen sağlam motorcularda gelip tebrik etti, sürüşümüzden örnek motorcular oldugumuzdan vs bahsettiler. 15 motorduk 883, daytona, shadow, vn800, gv250 vs vs. Gerçek motorcuların bu apaciler yüzünden artık buraya gelmediğini, piyasanın bunlara kaldığını daha geçen hafta teker yaparken birinin öldügünü, birinin ayağının koptugunu anlattılar.
    ardacik bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)