Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Range Rover ile Motorlu Grubu Ezdi (1 Ölü)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    24 Ocak 2010
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Konu daha önce açıldı.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mart 2013
    Şehir
    Görükle/Bursa
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    ah kusura bakmayın öyleyse :/

  3. #43

    Üyelik
    24 Ocak 2010
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Ne kusuru hocam. Dükkan senin.

  4. #44

    Üyelik
    18 Ekim 2003
    Şehir
    istanbul
    Motorcuların range roverı takibi


  5. #45
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Ne olursa olsun 100 kişinin 1 kişi sıkıştırması erkeklik değildir.
    Motorculuğu bir kenara bırakın, o kadar kişisiniz adamı zorla arabadan indirmeye çalışıyorsunuz korkuyla kaçmak isteyebilir, pisikopat olsaydı kaç kere ani frene basıp arkasındakileri düşürebilir ezebilirdi, adam belliki korkup kaçmış. o adamı o şekilde korkutan öldüyse sorun yok demektir, ama o motorcu yüzünden başka birisi öldüyse yazık olmuş gerçekten. her kesimde cahil adamlar oluyor buda cehaletin başı
    Sinan Aksu ve ahmetunuver bunu beğendiler.

  6. #46

    Üyelik
    25 Kasım 2005
    Bu toplu gezilerde tüm şeridi ihlal edenlere uyuz oluyorum.. Adam arabasıyla gidecek gidemiyor kalmıs ortada, yaptıgı doğru değil tamam da, en azından bir şerit boş bırakın trafik akması için.. Geçengün Ankara 7.Cadde de bir gurup bisikletli sürücü esir almıs yolu zil çala çala gidiyorlar. Amaç nedir yahu? yolu neden kapatiyorsun çin çin milletin kafasını neden şişiriyorsun..
    ferhatkars bunu beğendi.

  7. #47
    CanKarsiyaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Temmuz 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    FZ8Naked
    yemin ediyorum böyle desteklenmeleri görünce tüylerim diken diken oluyor ve böyle küfür etmeden araba sürücülerini görünce fena oluyorum

  8. #48
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genelleme yapmak aslında gerekli. Range, x5, x6, q7 vb araziye giremeyen, amacının yalnızca trafikte yer kaplamak ve insanlara şekil yapmak olan suv'ların hepsinin sahibi kıro ve bu türden insanlar. Zaten aracı karakterini belli ediyor. O araçlar hızlı gidemez, viraj alamaz, araziye giremez. Hiçbir işi beceremez ve astronomik fiyattalar. Megaloman insanların "bak benimki bu kadar" demek için aldığı amaçsız araçlar. O paraya spor sedan alır veya gerçekten araziye girebilen bir şey alır o zaman eyvallah, ama saydığım araçlar ne lan? Bir kişi bile görmedim bunları kullanıp da kıro olmayan. Bunlardan da taksilerden minibüslerden çekindiği kadar çekinmeli her motorcu.
    Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.Resmen benim aklımı okumuşunuz.Şehir içinde şu dev gibi SUV ları sürenler hakkında hiç çekinmeden genelleme yapabilirim.Çoğu sonradan görme,zevksiz,kıro....Aşırı derecede kendine güvensiz ve korkak oldukları için ancak o kocaman aletlerle yola çıkabiliyorlar.Kompleksliler küçük kişiliklerini büyük aletlerle örtmeye çalışıyorlar.Hatta internette dolaşan bir geyik vardı bilen bilir..;Erkeğin kullandığı dört tekerlikli aracın büyüklüğü,malum organın büyüküğü ile ters oratılıdır.Bunun yanında gerçekten arazi için 4x4 alanlara ve bunu çoğunlukla arazide kullananlara saygı duyarım arazide araç kullanmak ayrı bir zevktir.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

  9. #49
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2010
    Şehir içinde SUV kullananlara bok atıyorsanız SS kullananlara da atın, aynı mantık.
    acayüp bunu beğendi.

  10. #50
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Videonun bittiği yerden sonra o adama ne yaptılar cok merak ediyorum :D

  11. #51
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2010
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şehir içinde SUV kullananlara bok atıyorsanız SS kullananlara da atın, aynı mantık.
    ahaha ya arkadaş nedir sendeki bu kuyruk acısı

    Tamam tamam binmiyoz daha tamam ahahahaha
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

  12. #52
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2010
    Hahah
    Yahu millete laf atıyoruz, bizim içimizde de var aynı tipler onu diyorum işte. İsteyen istediğine binsin.Bu bayan şu şekil giyinir. Şu şekil giyinir...
    acemi çaylak bunu beğendi.

  13. #53
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Başkasını rahatsız etmediği ve güvenliğini tehlikeye sokmadığı sürece isteyen itediğine binsin ona lafımız yok.Ama suv lar şehir içinde hem yayaların hem motosiklerin hem de daha küçük araçların güvenliğini tehlikeye atıyor.Euro-n-cap testinde suv ların yaya güvenlik puanlarına bakarsanız rezaleti ve tehlikeyi görürsünüz.Suvlar diğer araçlarla çarpışmalarda da diğer araçlar sürücülerin güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye atıyor.Avrupa'da bir ara ya suvların tamamen ortadan kaldırılması yada tasarımlarının diğer arçaları daha az tehlikeye atacak şekilde değiştirilmesi konusunda çalışmalar vardı en son hatırladığım kadarıyla.Bunun yanında zaten şehir içinde park edecek yer yok,yollar sıkışık ve kalabalık bir de üstüne bu araçlar boş yere yer kaplıyor diğer araçları sıkıştırıyor gereksiz kalabalık yaratıyor kapladığı yer ile bir kaç kişinin hakkına tecavüz ediyor.O kadar ultra çevreci bir insan sayılmam ama bu araçlar resmen boş yere dünyanın yakıtını tüketiyor.Ne hız var,ne yük taşıyor ne yolcu taşıyor.Teknik olarak bir suv küçük bir arabanın yaptığından daha fazla yada farklı bir iş yapmıyor ama o arabanın tükettiğinin 2-3 katı yakıt tüketiyor.Ortalama bir Porsche bile bunlardan çok daha az yakıt tüketiyor en azından yaktığı benzinin hakkını sonuna kadar veriyor.Son olarak sonradan görme komşum nacizane suvunu normalde insanların araçlarını dik olarak koydukları otoparka çok sevgili suvunun kıçı dışarda kaldığı için yatak olarak park etmek suretiyle tamı tamına 5 araçlık park yeri kaplıyor biraz daha tepem atarsa çok sevgili jipinin üstünde karakalem çalışmalarıma başlayacağım.Özetle suvlardan nefret ediyorum benim güvenliğimi tehlikeye sokuyorlar ve hakkıma tecavüz ediyorlar.SS lerden de çok hoşlanmıyorum ama bana bir zararları yok zararları sadece kendilerine.

  14. #54

    Üyelik
    18 Eylül 2012
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    HONDA CBR250R
    Millet kendinize gelin lütfen.Tüm samimiyetimle lütfen artık.Ben de bir motosiklet sürücüsüyüm. Olayın başlangıcı bilelim ya da bilmeyelim.range rover sürücüsü henüz kimseyi ezmemiş, tartışma yaşanmış.Motorcu mu tahrik etmiş -burası çoook önemli-arabada çocuğu ve eşi olan adamı yoksa adam mı bilinmez.Ama araç durmuş herkes durmuş bekliyor.Daha henüz kimseye bişey olmamış. Range rover'daki adamı tehdit etmeye devam etmiş,hesap sormaya kalkmış bir motorsiklet sürücü ölen varsa ölenin katilidir.Tek başına değilsin ekiplesin,herkes herkesten sorumlu.Adama sağduyu göstermiyosa, sen göster.Çünkü sonucunun ne olabileceğini adama gibi bir motorcunun bilmesi için Einstein olmasına gerek yok. Hangi hesaplaşma birinin canına değer?Küfür ye ne olacak?Değer mi? Böyle bir sorumsuzluk örneği daha yok. Atıp tutmaya ahkam kesmeye gerek yok.Kendim için korkmasam arabada yanımdakiler için korkarım.Arabada eşim ve çocuğum olacak ve bir grup tarafından tehdit edileceğim ha?O kapıyı açmaya elini uzatanın yanımda silah varsa beynini dağıtırım.


    Ayrıca ne olursa olsun.trafikte motorcu olduğunuz için size sataşan,laf atan adamlar bitecek mi? Hepsinin önüne geçip durudurup hesap mı soracaksınız??Bu videoda motorcuları destekleyen her kimlerse ve bu dediğimi yapmazsa, yok adam korktu yok adam salak falan gibi desteksiz atmasın.(En iyisi hiç tartışmamak ama)Tek başına olduğunuzda istediğinizle tartışın.Ekipleysen ekip olduğunu herkesten sorumlu olduğunu bil.Yoksa binme şu motora.

    Yani motorcu kafesçiye sataşmışsa zaten baştan motorcu katil.Adam şeridinde gidiyor çünkü.Yani bir insan hayatını tehlikeye atacak ne hesabın vardı adamla arkadaş? Yok kafesçi sana sataşmışsa, sen motorcusun bir hatan ölüme sebep olur(yaşanan olay kanıtıdır bunun), niye adamın önüne geçip yavaşlayıp, zaten durmak istemezse asla durduramayacağın bir adamı durdurmaya çalışıyosun.Yap elinle uyarını(en iyisi onu da yapma),devam et arkadaş...Hadi adam durmuş, bileceksinsin ki adamın altında potansiyel ölüm makinesi var.Ayağı gazda, önünde ekip arkadaşların.Adam deli olur,psikopat olur,korkar bunu bileceksin tahrik etmeyeceksin daha fazla.Yani bir ölüme sebep olabilecek ne hesabın vardı arkadaş?

  15. #55

    Üyelik
    18 Ekim 2003
    Şehir
    istanbul
    Videonun başında Range rover ilk göründüğünde sanırım aynası kırılmış durumda yani videonun başlangıcından önce bir olaylar olmuş ama video kesilmiş.
    http://www.liveleak.com/view?i=3cd_1380579664 buradaki videolarda da motorcu grub şehri birbirine katıyor.

    Arabanın son hali, kapını arkasındaki aracı kullanan şöförün eşi ve çocuğu.


    Bu da şöför


    Felon bunu beğendi.

  16. #56
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Videonun devami lazim :(

  17. #57
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Suvlara taktım olayla ilgili yorum yapmayı unuttum. Bence olayda motorcularında suçu var gibi.Videonun başı olmadığı için olayı kimin neden başlattığına dair bir kanıt yok.Grupça dağınık kontrolsüz şekilde bütün yolu kaplıyarak yol almaları yanlış.Araç sürücüsü gaza basıp motorları ezip geçmeden önce araç sürücüsünün bu kadar çok üstlerine gitmeleri yanlış.Videonun en başında bir motosikletli aracın önüne geçip kasti olarak arkasına bakarak fren sıkıyor ya aracı durdurmaya çalışıyor yada sataşmak için kasti olarak kendine çarptırmaya çalışıyor.Bu da yanlış ve hatalı bir haraket.Dediğim gibi olayların çıkış noktası bilmiyoruz ama en azından motorcular biraz sağduyulu davranıp biraz sakin olabilirlerdi yada en azından araç sürücüsü daha en başta artık ne yaptıysa özür dileyip olayların bu kadar büyümesini engelleyebilirdi.Motorcuların durup dururken ailesi ile beraber seyahat eden bir adama sataşacaklarını sanmıyorum büyük ihtimalle en başta adam yol vermedi yada jiple farkında olmadan ters bir haraket yaptı.Bunun için de özür dilemedi üstüne olaylar patlak verdi.Baştan adamın aynasını indirdiler sonra sinirlerini alamayıp adamı durdular sonrası malum.Her ne olursa olsun hiç kimse yaptıklarından dolayı ölmeyi yada 3 tonluk bir araç ile ezilmeyi hak etmiyor.Motorcular suçlu ama suv sürücüsünün suçu çok daha da ağır.Motorcular olaydan sonra polise gitmek yerine adama saldırarak kanun önünde haklı konumdayken kendilerini haksız konuma düşürüyorlar orası ayrı mesele.Gerçi birisi benim gözümün önünde kasti olarak benim arkadaşımı ezecek bu durumda ben ne kadar sinirlerime hakim olurum orası tartışılır.
    Progressive bunu beğendi.

  18. #58
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    aracın içindeki bahse konu kadın ve çocuğun yaşadığı travmadan kimsebahsetmiyor....dengesiz şoför ve bok yoluna giden motorcuyu düşünmekten buna fırsat bulamadık...

  19. #59
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Ezmeden önce aralarında laf dalaşı var.Motorlarda pek sağlıklı gitmiyor zaten.Sağdan soldan makas atıp duruyolar,araç ne tarafa gitse kavga sebebi.Motorlar sadece kendine ait sanmış yolu.Hani biz arabalara kızıyoruz ya yol sanki sadece onların.Aynısını bu sefer motorlar yapmış.Arabanın önüne kıran vatandaşında havası sönmüş.Ben olsam bende durmam.Adamı ezmem ama motora hiç acımam.Durup dururken kimse kimseyi ezmez zaten.
    ferhatkars bunu beğendi.

  20. #60
    h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    K.çekmece / IST
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    hareket halindeyken tanımadığın birinin silah doğrultabildiği bir ülkede bence olanlara şaşırılmamalı.

    http://abcnews.go.com/blogs/headline...ught-on-video/


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)