Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ahmet n. sizlere veda ediyor.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Ağustos 2011
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Çok değerli arkadaşlarım,dostlarım,abilerim;

    Öncelikle;
    Birlik, beraberlik ruhu,dostluk,arkadaşlık,sevgi ,sahiplenme,aidiyet,hakkı savunma gibi evrensel değerleri yüreklerinde taşıyan siz dostlarıma teşekkür eder minnetlerimi sunarım.


    Herhangi bir açıklama yapmadan aranızdan ayrılmak,insani değeleri savunma adına göstermiş olduğunuz mücadeleye,birlik beraberlik ruhuna ve siz değerli insanlara saygısızlık ve kayıtsızlık olurdu. .Yaşanılanlar ne kadar tatsız olsada,kalpler kırılsada keşke olmasaydı diyorum.


    Arkadaşlar benim ve şahsım adıma sizlerinde bu mevzuya bakışı; olayın öncesini ve nedenlerini,haklı-haksız,suçlu yada suçsuz arayışı olmadığını herkes bilmekte. Tekrar tekrar süreci anlatmaya,tatsızlığı hatırlamaya,hatırlatmaya gerek yok.Sansür konusunda benim yaptığımın yanlış,yakışıksız,hata kusur adı ne olursa olsun telafisi olabilir bir şeydir.Ama sizlere soruyorum empati yaparak kendinizi o anda benim yerime koyunuz yönetim ve üye olarak kim olursa olsun karşınızdaki insana tahammülünüz-davranış şekliniz nasıl olurdu ?
    Ve sayın yönetim kendinize hiç sordunuzmu? (gerek bile yoktu videolar her şeyi anlatıyordu zaten).Kendinize yada bana sordunuzmu?Bu insan neden bu kadar tahammül sınırlarını zorladı,çekincesi,düşüncesi neydi acaba?Videolar izlendiği halde şark cambazı olarak teşhir edilmekte neyin nesiydi.Bu kabul edilemez bir hakarettir.Halis Demir in davranışı bile bu kadar ağır değildi beklide.

    Olay anındaki;motosiklet.net ailesinin kurumsallığının alnına,imajına kara bir leke gelmemesi için göstermiş olduğum sabırdan,tahammülden,saygıdan,psikolojik baskıya zorlandığım halde edebimi bozmamak için sarfettiğim efordan dolayı sizlerden teşekkür beklemiyorum merak etmeyiniz.
    Geçte olsa dilenmiş,dilettirilmiş 2 satırlık özrünüzüde kilitli bir sandığa saklayıp istediğiniz kadar istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

    Aynı çatı altında 2 insan (bir araya gelme amaçları farklı olabilir) arasında geçen tatsız sürece yönetimin tavrı,yaklaşımı,müdahalesi hiçmi hiç hoş olmadı,yakışmadı.

    Saygıdeğer YÖNETİM; sizler bu oluşumun çatısı olabilirsiniz,fakat sizleri ayakta tutan direkleri,kolonlarıda yıkmamaya,kırmamaya özen gösterebilirseniz bir müddet daha bu forum misyonuna devam edebilir.Aksini düşünmek istemiyorum buradaki her birey her üye çok değerli ve çok önemlidir,lütfen bunun bilincinde olunuz.

    Burada tanımış,tanışmış olduğum,muhabbet ettiğim dostluk kurduğum değerli insanlar,yazdığım,yorum yaptığım konularda kalibinizi kırmış olabilirim,sürçü lisan ve suizanda bulunmuş olabilirim varsa hatalarım kusurlarım affınıza sığınır hakkınızı helal etmenizi ümit ederim.Benim tüm haklarım sizlere helal olsun…Gerçek hayatta siz değerli insanlarla görüşmeye,bulunduğunuz ortamlarda bulunmaya özen göstereceğim.Bundan emin olabilirsiniz.

    Sağlıcakla kalınız…
    ZIPPIRMAN, eren1903, wers ve 14 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Yaşanan olaylar sonucunda siteden ayrılma kararına üzüldüm. Olay sürecini kısaca anlatacağım. Bu konuyu da
    daha fazla uzatmayacağım sitede artık tartışılmasını istemiyorum. İki tarafda hatasını anlamış özür dilemiştir,
    burada MT yönetimi asla taraf olmamıştır.

    Olayların site içinde süreci de şu şekildedir.

    - İlgili başlıkta Halis adlı üyenin fotoğraf paylaşmasından sonra tartışma başladı. (Henüz videolar eklenmemişti.)

    - Konu başlığında sana şark kurnazı yakıştırmasını da ben yaptım bu lafımında hala arkasındayım. (Bu mesajı yazdığımda
    henüz sen konuya özür mesajını yazmamıştın. Henüz videolar eklenmemişti.)

    - Sponsorlu yelekler tükendi, maddi imkanları yetmediği için sponsorlu yelek alamayan üyeler oldu. Eğer sponsor logosundan
    rahatsız oluyorsan, sponsor logosunu kapatmaya gerek olmadan sponsorsuz yelek alabilir, yeleği kullanabilirdin ama kendine göre
    sebeblerinden dolayı bilerek sponsor logosunu kapatıp kullandın benim için bu şark kurnazlığıdır.

    - Konu içerisinde Halis adlı üye videoları paylaştığında, başlık farklı bir boyut kazandı. Tartışmalar alevlendi. Bu noktada tartışmaların
    hakaret düzeyine çıkıp devam etmemesi için konudan birkaç mesaj sildim ama hatalı bir karar aldığımı düşünerek bu mesajları 5dk sonra
    geri aldım kusura bakmayın. Normal eleştiri düzeyindeki mesajları da silmişim. Herkes hata yapar.

    - Ayrıca senin özür mesajından sonrada sana hitaben şark kurnazlığı ile ilgili mesajı da silmiştim.

    - Sponsor firma ile ilgili kararımı anlaşmalar ve hukuki sebeblerden dolayı o gece verme imkanım yoktu.
    Ertesi sabah görüşmeler yapılıp anlaşmalar gözden geçirilerek sponsorluk anlaşması iptal edildi. Site yönetiminin bu konuda
    karar vermesi bu yüzden uzamıştır.


    Tekrar söylüyorum site yönetimi olarak hiçbir zaman taraf olmamıştır. Site yöneticilerin konu içinde yaptığı yorumlar
    senin özür mesajından önce ve yapmış olduğun bir hataya yöneliktir.

    Siteden ayrılma kararına saygı duyuyorum, üyeliğin kapatılmıştır.

    Saygılar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)