Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Izmir Gezginlerinden Ortak Duyuru

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    BU İZMİR GEZGİNLERİ GRUBUNUN ORTAK FİKİRLERİYLE YAZILIŞTIR!

    Arkadaşlar size değer verdiğimiz ve zekanıza saygı gösterdiğimiz için size doğru bilgileri sunmak istiyoruz. Birliğimiz için güzel çabalar harcadığınızın farkındayız. Çok öz ve dallandırmadan söylemek gerekirse şuan artık
    2 farklı grup var. izmir tayfası ve izmir gezginleri. İzmir tayfası aynen devam etmiyor. oradan ayrılan arkadaşlarımızın listesi
    One_way
    Lancelot35
    Katja
    Piyade
    Redpepper
    Osdabar
    Tiryakim

    amacımız laf kalabalıklığı yapıp listemiz şu kadar oldu falan gibi boş triplere girmek değil, bizimle olan arkadaşlarımızla gezi ve toplantılarda hep aynı sıkıcı şeyler değil, motorlarla daha fazla gezmeye dayalı ve hep aynı yerlerde değil
    değişik yerlerde toplanmak ve monotonluğu önlemek. Grubumuzun çok kalabalık olması değil aynı frekanslarda olan kişilerle daha çok şey paylaşmak en büyük isteğimiz. Diğer gruptan gerek zevk anlayışı gerekse arkadaş dost
    anlayışlarımızdaki farklılıktan dolayı ayrılarak İzmir Gezginleri adı altında toplanıyoruz. Bu farklılıkları gruptaki tüm kişilerden hissetmedik ama izmir tayfasının 2 kurucusu ile tamamen zıt olmamız bizi artık bu gruptan
    kopmaya itti.

    Grubumuza şu da katıldı bu da katıldı 20 olduk 30 olduk diye skor saymayı marifet olarak bilmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Bizim için marifet grubumuzdaki her fertin memnuniyetini sağlamak, ona karşı sadece grup içinde prim yapmak için sahte yakınlık değil herzaman samimi olmak. Herkesin zevkine ve tercihine saygı duyarız ama artık lütfen bize dağılmayın, izmir tayfası eskisi gibi kalsın mesajlarına son verin. Ben ve diğer arkadaşlarım seçimimizi yaptık, sizleri seviyoruz ama istemediğimiz tarzda sürüklenen, farklı zevk anlayışlarımızın olduğu bir ortamda da zorla vakit geçirmenin birgereği yok. Herkes gönlüne ve zevklerine uygun yerlerde olsun ve mutlu olsun. En büyük temennimiz budur..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    06 Aralık 2005
    8

  3. #3
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul / Çekmeköy
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Millet olarak bunu asla beceremeyecek miyiz, birlik olmayı bir arada hareket etmeyi neden beceremiyoruz. 2 ye bölünün, sonra bu 2 bidaha 2 ye bölünsün etti 4. Böyle bölye çoğalalım di mi ne güzel.
    Zaten ülkemizde aynı halde değil mi? Ülkemdeki siyasi parti sayısı 50 küsür, ama seçimde meclise giren parti sayısı 2 (şu an 4) ne güzel di mi???

    Ayrıca bu tür gruplaşmalara ne gerek var, çete mi kuruyoruz? Zİncirli sopalı kavgalarda yapacak mıyız? Hepimizin tek derdi var = motosiklet , ve doğal olarak gezmek tozmak istiyoruz. Bu tür buluşmaları ve düşünceleri paylaşacakda bir iletişim yoluna ihtiyacımız var, motosiklet.net veya X site veya telefon veya messenger artık her neyse. Ne istiyoruz peki birbirimizden???
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

  4. #4
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Grubumuzun çok kalabalık olması değil aynı frekanslarda olan kişilerle daha çok şey paylaşmak en büyük isteğimiz. Diğer gruptan gerek zevk anlayışı gerekse arkadaş dost anlayışlarımızdaki farklılıktan dolayı ayrılarak İzmir Gezginleri adı altında toplanıyoruz.
    Unutmayalım ki burası motosiklet severlerin buluşma noktası, anlaşamadığınız kişilerden ayrı bir grup oluşturma kararı almakta özgürsünüz ama motosiklet.net sitesinin en önemli özelliği acemisi, tecrübelisi, motoru olan olmayan her türlü motorcuya kapısının açık olmasıdır. Grubunuzda "biz çok kişi değil ör:5-6 kişi olarak gezeceğiz" düşüncesinin olmamasını dilerim. Yeri geldiğinde kalabalıktı olabilirsiniz önemli olan düzeni sağlayarak herkesin hoşuna gidecek etkinlikler düzenlemek.
    Kısacası sitemiz içerisinde biz şu kişilerle bir grup kurduk aramıza kimseyi almacağız diyemezsiniz hiç kimseye kapıları kapatmayınız. Böyle birşey söylemediğinizi biliyorum sadece yeni grubunuzun gelişimi sitemizin vizyonundan uzaklaşmaması gerektiğini belirtmek istedim.
    Umarım herkes için hayırlısı olur ülkemizde kaç motor tutkunu var ki !

  5. #5
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    biz halimiz den memnunuz.

  6. #6
    lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    evet erhan dostum bizde zaten farklı düşünmüyoruz.ama birbirimizden aldığımız tatlar farklı.amaç,aynı bu grubun tek sebebi daha fazla motorla vakit geçirmek ve içimizde daha düzgün insanları tutmak.yani insanın yüzüne başka arkasına başka konuşan insanlarla bizler bu grubun içinde olmak istemedik.
    ama ısrarla şunu söylemek istiyorum bizim kapımız kimseye kapalı değil ve biz yanımıza yandaş çekmek içinde olayları sapıtmıyoruz.inan ben birtek kişi hariç kimseye ne kızgın nede dargınım.aramızda sözü bir kendi bir insanları istiyoruz.

  7. #7
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Ok
    Sonuç olarak böyle bir karar alınmış iki tarafada saygı duyuyorum.
    Her grub sitemiz üzerinden yaptığı org. etkilik vb. olaylarda bu ortamin seviyesinin dışına çıkmamalıdır.
    Konu hakkında sitede başka tartışmalar yapılmasını istemiyorum. konuyla ilgili kişisel tartışmalar silinecektir.

    Konu ile ilgili duyuruyu yeni tartışmalar olması için kilitliyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler