Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #281
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    Gebze\Kocaeli
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan


    ben hem kocaeli mt de hem de istanbul mt de gözüküyom walla nasıl yapcam bilemiyom
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #282
    frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster


    ben hem kocaeli mt de hem de istanbul mt de gözüküyom walla nasıl yapcam bilemiyom

    Kocaeliden başka gelen yoksa siliyorum kocaeliyi ben.
    ThE LaSt SaMuRaİ

  3. #283
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    hmm madem kamp olayı yalan oldu
    ozaman bı gun daha ızın verın bana
    cunku arkla anca yarın gorusebılırm..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  4. #284
    frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm madem kamp olayı yalan oldu
    ozaman bı gun daha ızın verın bana
    cunku arkla anca yarın gorusebılırm..


    Kamp yapmak isteyenlere kamp yeri de ayarlarız. sorun değil Alçıtepe köyünde arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sanıyorum fakat dfediğim gibi havaya bağlı herşey.soğuk olursa çadırda kalınmaz çanakkale soğuğunda .
    ThE LaSt SaMuRaİ

  5. #285

    Üyelik
    22 Ocak 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu an 2 otel 1 yurdumuz var ama yurt olayından vazcaydık gibi fiyat olaylarını ayarlamaya çalışıyoruz ama 2 seçenek var şu an biri 35 ytl biri 40 ytl biri Çanakkale merkez birisi Güzelyalı Sabah kahvaltısı sıcaksu akşam yemeği televizyon zart zurt herşey dahil ayrıca denizkenarı ve kocaman bir kumsalı var
    güzelyalı'yı tavsiye ederim yılın bu zamanı çok sakin ve huzurlu oluyor, merkeze de 10 dakika

    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kamp yapmak isteyenlere kamp yeri de ayarlarız. sorun değil Alçıtepe köyünde arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sanıyorum fakat dfediğim gibi havaya bağlı herşey.soğuk olursa çadırda kalınmaz çanakkale soğuğunda .
    çadırınız dört mevsimse tulumunuzun da konfor derecesi en azından -10'sa kuytu bir yer bulduğunuz takdirde (malum çanakkale rüzgarı) rahatlıkla çadırda kalabilirsiniz. hatta fazla bile gelir biz bunlarla kışın ortasında 2000 m'de kamp yapıyorduk da üşümüyorduk
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

  6. #286
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    frosen sen gezecegimiz yerlerin bir haritasını yada google earth tan bi fotografını koyarsan be arkadaslara nerede kamp yapacagımızı belirtiyim kafalarına yatarsa orada kamp olayını gercekleştiririz

    en su anda tekirdaga geldim duruma göre burdan canakkaleye gidip yer konusuna bi bakrım ama kesin giderim demiyorum birazda pınarhisara gecicem ordan vakit olurssa gecicem

  7. #287
    toni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2004
    Şehir
    Balikesir
    Motosikleti
    Yamaha X City 2013
    Frosen öncelikle bu çalışmaların için teşekkürler,Gerçekten iyi işler yaptınız.Benim ismim zaten listede var tercihim tabiiki çoğunluğa uyarım ama şehirdışındaki kumsal olan yer.Ben Cumartesi günü yola çıkmayı planlıyorum Balıkesirden geçecek arkadaşlar varsa bekleyip beraber yola çıkabiliriz.Balıkesir merkezde bi buluşa yeri ayarlarım.Selam ve Saygılar

  8. #288
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İST.MECİDİYEKÖY/VE ÖĞÜMCE
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    yeğenim subay olarak çanakkaleye düşmüş şimdi gitmek için bir sebep daha oldu

  9. #289
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2006
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba
    “18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA” hareketine gönül veren arkadaşlar. Çanakkale MT gurubu sizin için bilgiler topladı. Gezi alanlarını bizzat giderek kontroller yaptık.
    Kalınabilecek otelleri araştırdık. O günkü trafik hareketlerini, resmi törende alınacak tedbirleri, izlenecek yol güzergahını, karşılaşılabilecek olası aksaklıkları gözden geçirip size bir rapor halinde sunmak istedik

    İZLENİMLER
    1-) 17 mart akşamı için merkezdeki kalınabilecek Oteller şimdiden rezervasyonları dolmuş durumda.
    2-) Merkeze uzak yerlerde bazı oteller hala rezervasyona açık ancak ilgili telefonlarla görüşülüp rezervasyon için ön ödeme yapılması gerekiyor. Sizin içi bizim seçtiğimiz otel http://www.askingroup.com.tr.tc/ adresinde otel ADELYA (GÜZELYALI beldesinde). Sizin rezervasyonlarınızı en kısa zamanda almak istiyorlar. Çünkü diğer taleplere göre seçim yapmak durumunda kalabilirler.
    3-) Kamp yapmak isteyenler için GÜZELYALI beldesinde ve HAVUZLAR bölgesinde kamping alanları mevcut
    4-) Diğer otelleri görüp konuşmak isterseniz onların WEB adreslerine buradan ulaşabilirsiniz
    http://www.canakkaleotelleri.com/digeroteller.htm buradan yıldızına göre otelleri bulabilirsiniz. İlgili bağlantılar ve telefonlar mevcuttur.
    5-) Gezi güzergâhında bazı bölgelerde inşaat ve yol genişletme çalışmaları var. Görüştüğümüz çalışanlar 18 Mart törenlerine yetiştirmeye çalıştıklarını ancak bizim gözlemimizle yetişmeyeceğini gözlemledik.
    Ancak 24 nisan ANZAC DAY (Anzak Günü) törenlerine yetişeceğini belirttiler.

    kilitbahir tabyaları


    kilitbahir tabyaları ve maketleri

    Özellikle ANIT ve çevresini düzenlemede hummalı bir çalışma var. Yeni bir çehre kazandırılmaya çalışılıyor. Alan Resmi ziyaret için o gün araç geçişine izin verilmeyeceği tören alanına sivil araç geçişi yasaklanacağını öğrendik.


    Jandarma asayiş gerekli önlemleri alacak. Tören bittikten sonra serbest olacağı ancak bu sefer gezi tur şirketlerinin araçları yollarda park yeri olmadığı için sıra oluşturabileceğini öğrendik. Bu konuda ALÇITEPE köyü ve SEDDÜLBAHİR köyü sakinleriyle görüştük.
    Motosikletlerin serbest hareket edebilecekleri söylendi. Ayrıca ehliyet ve evrak kontrolünün zaman alması nedeniyle bakılamayacağı belirtildi.
    ALÇITEPE köyünde yiyecek içecek ihtiyacının karşılanabileceğini gözlemledik. Ayrıca Yine köyde ve anıt çevresinde tuvalet ihtiyacı giderilebilinecek. Teknik bir arıza olasılığına karşı tamirci ve lastikçi benzin ikmali için petrol istasyonu ne yazık ki YOK.
    Teknik hizmet ECEABAT içinde bulunabilir ancak o gün Pazar günü olacağından olumsuzlukla karşılana bilir. Tedbirli olmanızı tavsiye ederiz.

    6-) Gezi güzergahı KİLİTBAHİR den başlanıp saat yönünde hareket edilecek CONKBAYIRINDA sona erecek.

    7-) Gezi güzergahı KİLİTBAHİR NAMAZGAH TABYALARI + YAHYA ÇAVUŞ VE TABYALARI + HAVUZLAR MEVKİİNDEN + ALÇITEPE KÖYÜ + ŞEHİTLER ABİDESİ ( anıt) + ERTUĞRUL KOYU + YAHYA ÇAVUŞ VE ŞEHİTLERİMİZ + buradan gelinen yöne dönüş yapılarak ALÇITEPE KÖYÜNDEN + KABATEPE ve 57. ALAY ŞEHİTLİĞİNE ( giden yol ayrımından girilerek saat yönüne doğru tabelalar bizi yönlendirecek)

    KABATEPE TANITIM MERKEZİNE ÇIKILACAK + Burada yol iki seçenekli (TURİZİM TANITMA MERKEZİNDEN sonra burada jandarma görev yapacak. Zaten tüm kavşaklarda jandarma görevlileri ile karşılaşacaksınız.)
    A-) Anzak koyu ve ARIBURNU yarlarını ve de yabancılara ait mezarlıkları görmek için gidiş geliş yapılacak.
    B-)Tekrar Gelinen noktadan bu sefer 57. ALAY ŞEHİTLİĞİ+ CONK BAYIRI + KEMAL YERİ SEHİTLİKLERİNE GİDİLEREK gezi sona erecek. ( bu güzergah tek yöndür. En son KEMALYERİNDEN tek yön iniş başlayacak yol KABATEPE TANITIM MERKEZİNE ÇIKACAK oradan ECEABAT Yönüne gidilerek dönüş için tanzim olunacak.


    8-) Kabatepe tanıtım merkezi, 57.Alay şehitliğinde tuvalet ihtiyacı giderilebilinir tesis var. Ancak yiyecek için dükkan yok ve mangal için ateş yakılması yasaklanmış. Araçlar için park yeri var ancak sınırlı. Yollar oldukça dar eğim ve kasisler var. Yollarda yer yer MICIR atıldığı için dikkatli olunmalı.

    9-) Gezi boyunca tarihi gelişmeleri ve ziyaret yerlerini tanıtıcı motosiklet ile dolaşabilecek bir rehber bulmak oldukça zor. Zaten lisanslı rehberler görev yapıyor. Onların tutulması halinde 50 ytl ve üstünde para talep ederler. Zaten buna gerek kalmaz çünkü anıtlardaki KİTABELERİ okumanız size doyurucu bilgiyi verecektir. O gün ben ve diğer arkadaşlar sizlere basit bilgileri verebiliriz. “Rehberiniz var mı?” diye soran olursa rehberimiz yok cevabını vereceksiniz. Çünkü kaçak rehber avı olacak o zamanlar. “Bizler sadece ziyaretçiyiz” denilecek. Atalarımızın ruhunu şad etmeye geldik diyeceğiz.
    Ertuğrul Koyu ve Ezineli Yahya Çavuş siperleri

    Ertuğrul koyu çıkartması Maketi ve camekanın arkasında Yahya Çavuş Anıtı. buradaki her kitabeyi satır satır okuyun



    Anzak koyunun Conkbayırndan görünüşü Ayrıca Atatürkün Saatinin Parçalandığı yer.


    ÖNERİLERİMİZ
    1-) Motosiklet sayısı 100 ün üzerinde olursa 20 şerli guruplar halinde sürüş yapılmasında fayda var. Yollar dar ve kavisli olduğundan karşıdan gelen araçlar olacak. Bunlar için gereken önlemi almalısınız.
    2-) Yol boyunca birçok şehitlik ve ziyaret alanıyla karşılaşacaksınız. UFAK yerlerde durup oraları ziyaret etmeniz size zaman kaybettirecek. Onun için yukarıdaki belirtilen noktaları ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
    Çünkü Ziyaretin can alıcı, büyüleyici ve olmazsa olmaz yerleridir buralar. Biz geçen Tolga ile kontrollerde 10:00 da başladık Akşam 17:30 da bitirdik. Çanakkale de limandan indiğimizde karanlık oldu.

    3-) Kilitbahir motorlarıyla karşıya geçmek için otomobil için 13 ytl Motosiklet için 5 ytl ödeyeceksiniz. Birde dönüşte ödenecek. Eğer Feribotla ECEABAT tan geçilirse bu fiyat 3-5 ytl daha fazla olacak. Neticede KİLİTBAHİR kale önünde toplanılacak. Geçiş için En mantıklısı kilitbahir motorlarını kullanmak.

    4-) Trakya yönünden gelecek arkadaşlarımız direk olarak KİLİTBAHİR kalesine gelecekler ve kafileye burada katılacaklar. Tertip olunacak.

    5-) Burada 20 li guruplar yapılırken gurup liderleri belirlenmesi lazım. Ve gurup liderleri aynı haraket planını uygulamalı. İletişim için cihaz kullanmalılar. (Cep telefonu, telsiz flama bayrak,v.b.)

    6-) Bu arada olası bir kaza için köylerde sağlık ocakları var. Yetkililer bu gezi için AMBULANS + ESKORT hizmeti verebilecekleri muallaktadır.

    7-) Gezi bittiğinde mutlaka dinlenmelidir. Çünkü dönüş yolunda yorgun olacaksınız. Gezi sizi baya bir etkileyecek ve yoracak.

    8-) 17 mart 2007 tarihinde Çanakkale de olacak arkadaşlarımız burada ÇİMENLİK kalesi ve NUSRAT MAYIN gemisi ve ASKERİ MÜZE ziyaretini gerçekleştire bilir. Giriş ücretlidir. Öğrenci ve öğretmen indirimi var. Normal sivil giriş 3 ytl fotoğraf ve çekim yasaklanmış.
    Geçen ben burayı da gezdim. Ziyaretçilere animasyon gösteri (Tiyatral animasyon) hazırlamış yetkililer. Ben izledim çok etkileyici ve görülmeye değer buldum. Süre olarak Yarım gününüzü alır.
    Duygulanacağınızdan eminim çünkü ben çok duygulandım. Yanınızda mendil bulundurun. Gurupları rehber askeri yetkililer gezdiriyor ve bilgi veriyor. Kurallar var. Uymak zorunlu ( sessiz olmak, sigara içmemek çekim yapmamak)

    9-) Akşam eğlenmek için Eğlenceli kafeler ve Barlar var. Kordon boyunda TAKIL CAFE, ORA PUB, KAFE BY, iskele meydanında BENZİN, birkaç kafe daha var ismini hatırlayamadığım, barlar sokağı ve büyük otellerin “roof” larında eğlenceler düzenlenir. Katılmak isteyenler buralara gidebilir.

    10-) Kamp malzemesi satan OUTDOOR adında eski balıkhane mevkiinde mağaza var. Keza balık lokantaları ayaküstü fast foot lar mevcut. Lokanta “Boğaz 2000” saat kulesi yanında makul fiyatlarda yemek yenilebilir.

    11-) Şehir içinde çalışan irili ufaklı özel oto parklar var. Bir tanede kapalı (DOĞAN) otoparkı var.

    12-) Hatıra için gezilen güzergahlarda birçok ürün bulabilirsiniz. Bir şeyler almak için aceleci davranmayın. Pazarlık yapın. Seçici olun.

    13-) Bizce en iyi ziyaret tarihleri 20 Mart – 20 Mayıs tarih aralığı en uygun olanıdır. Çünkü bu tarihlerde yoğunluk yaşanmıyor. Birde haziran ayı sonundan Ekim ayı sonuna kadar rahat ve sorunsuz ziyaret yapılabilir. Ziyaretiniz için mümkünse en az 3 gününüzü ayırmanız yeterlidir. Daha fazla zaman ayırabilirseniz BOZCAADA ve GÖKÇEADA da tatil yapmanıza olanak olur. Keza KADIRGA ve ASSOS dolaylarına gitmeniz mümkün.

    14-) Gelelim en önemli meseleye. Hava muhalefeti yaşanması durumunda bu planların hiç anlamı kalmayacaktır. Umarız hava iyi olur ve sizler güzel bir gezi yapmış olursunuz. Güzel anılarla buradan ayrılırsınız.

    Buradan sonra Harekete geçmek için artık top sizlerde.

    Değerli arkadaşlar biz elimizden geldiğince sizlere bu şekilde bir araştırma yaparak sonuçlarını burada sunarak yardımcı olmaya çalıştık. Gönlümüz sizleri her birinizi burada bir aile bir dostluk ortamında ağırlamak, misafir etmek, sizlerle beraber olmak isterdi. Takdir edersiniz ki bu mümkün değil. Ama inanın sizlerin buraya gelmeniz kutsal toprakları ziyaret etmek istemeniz bizleri onurlandırdı.
    İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Daha önce bunu yapmadık. Ama bu olay bizi, kendimizi bu onurlu düşünceye karşı sorumlu hissetmemizi sağladı. Arkadaşlarla hop oturup hop kalkarak nasıl yapalım? Nasıl edelim? demeye başladık. Yine Taktir ederseniz ki bizler çalışan ve öğrenci kişileriz. Profesyonel anlamda bu işleri organize edecek kişiler değiliz. Ama elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Belki eksiklerimiz hatalarımız vardır. Bunun içinde affınıza sığınırız.

    18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anmak ve Şehitlikleri ziyaret etme düşüncesi , Tüm MOTOSİKLET NET İnternet Paylaşım formu iştirakçilerinin bu konuda katılım ve ziyarete icazet etme isteği, gerçekten bizleri ve herkesi duygulandırdı. Bu olay Asil Türk Milletinin Geçmişteki değerlerine ve Bu günleri bizlere sağlayanların Şehitlerimizin ebediyete intikal etmiş büyüklerimizin unutulmadığının Onların ruhlarının bizim kalplerimizde yaşadığının bir göstergesidir.
    Atalarımız nasıl bu günleri bize emanet ettiyse, yetişmekte olan nesillere ve gelecek nesillere bu değerleri korumak ve yaşatmak için emanet edeceğiz. Aktaracağız.

    Çanakkale savaşlarında TÜRK’ÜN TÜRK’ TEN BAŞKA DOSTU OLMADIĞI GİBİ BU GÜNDE DE TÜRK’ ÜN TÜRK’ TEN BAŞKA DOSTU YOK. Bunu zaten Çanakkale Savaşlarında ATATÜRK de görmüştü. “Liman Fon Sanders” Paşa ( Müttefik Alman generali) Çanakkale savaşlarında kötü bir komutayla Türk ordusu dağılma noktasındayken Mustafa Kemal ATATÜRK duruma el koyarak savaşın gidişatını CONKBAYIRINDA Türk Orduları Lehine çevirmişti. Zaten dünyaca ünlü emrini bu sırada vermişti.
    “SİZE TAARUZU EMRETMİYORUM, ÖLMEYİ EMREDİYORUM…”

    Onun için kutsal değerlerimize bu VATAN toprağına MİLLETİMİZE, CUMHURİYETİMİZE ATAMIZA sahip çıkan kişiler olarak, Bu düşünceyi bu duyguyu HAYKIRMAKTAN da gurur duyuyoruz. Çanakkale Savaşlarında ve Tüm savaşlarda yer almış Bütün Şehitlerimizi Minnetle anıyoruz. Kalbimizde yaşatıyoruz.
    Hepsinin Ruhları Şad olsun. Mekanları cennet olsun. Onlar için Ettiğimiz tüm dualarımızı Allah Kabûl Eylesin

    Hepinize Çanakkale MT olarak saygı,sevgi ve selâmlarımızı sunuyoruz.
    Bizlere ulaşmak isterseniz.
    Telefonlarımız
    Sebahattin YANAR Teknik öğretmen (yanar17) 0 505 5751589
    H.Tolga ÖZENÇ serbest işletmeci (frosen) 0 542 5403071
    Serhan İNMEZ Serbest işletmeci (cubanamen) 0 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

    İlgilenenler için Araştırmacı Uzman Rehber Hocam Cemalettin YILDIZ’ın “Seddülbahir Kahramanları” (MEB. Talim Terbiye Kurulu Tarfından Onaylı) kitabını buradan temin edebilir Çanakkale Tarihi gerçeklerine Yaşanan Hikayelere ve olaylara vakıf olabilirsiniz.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

  10. #290
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    Gebze\Kocaeli
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kocaeliden başka gelen yoksa siliyorum kocaeliyi ben.
    Sil kardeş sil ben de İstanbul MT ye takılırım
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

  11. #291
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Yanar17 çok guzel bi çalışma olmuş eline sağlık

  12. #292

    Üyelik
    19 Kasım 2006
    Şehir
    İstanbul - Kozyatağı
    Motosikleti
    Mondial 250 Mct
    Frosen.. Seddülbahir de evimiz war.. çanakkale merkezde ananemde kalıcam benim için otele ihtiyaç yok. Anlıyacağınız üzre bende bi parça çanakkaleliyim umarım iyi bi gezi olur..
    Live To Ride, Ride To Die

  13. #293
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    yanar17 ellerınıze saglık..
    mukemmel bır acıklama olmus
    bence admınım yada modlarımız bunu ılk sayfaya tasımalılar..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  14. #294

    Üyelik
    11 Ocak 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    arkadasalar yaf istanbul dan gelcekler ne yapcak yani istanbullular hala bi program yapmadımı güzargah hareket saati cumartesidenmi pazardanmı cıkılcak yola bunu heralde bi mod arkadasımız ayarlar dimi ama biraz erken haber etse çalışan insanlarız ona göre ayarlıyalım kendimizi plsss

  15. #295

    Üyelik
    22 Ocak 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    yanar17 eline sağlık

    Alıntı Motorize_deli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasalar yaf istanbul dan gelcekler ne yapcak yani istanbullular hala bi program yapmadımı güzargah hareket saati cumartesidenmi pazardanmı cıkılcak yola bunu heralde bi mod arkadasımız ayarlar dimi ama biraz erken haber etse çalışan insanlarız ona göre ayarlıyalım kendimizi plsss
    şimdi motorize_deli ben istanbullular için şöyle dahiyane bir plan yaptım: herkes kafasına göre, Allah'a emanet bir şekilde yola koyulacak, son adam çıktıktan sonra ben arkadan damperli bi kamyonla çıkacam, yoldakileri tek tek toplayıp eceabat'ta arabalı vapura yanaşıp damperi çalıştıracam böylece istanbul grubu birlik ve beraberlik içerisinde çanakkale'ye ulaşacak, hem de yakıttan da tasarruf etmiş olacaklar. nasıl?
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

  16. #296

    Üyelik
    11 Ocak 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    Alıntı pseudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanar17 eline sağlık



    şimdi motorize_deli ben istanbullular için şöyle dahiyane bir plan yaptım: herkes kafasına göre, Allah'a emanet bir şekilde yola koyulacak, son adam çıktıktan sonra ben arkadan damperli bi kamyonla çıkacam, yoldakileri tek tek toplayıp eceabat'ta arabalı vapura yanaşıp damperi çalıştıracam böylece istanbul grubu birlik ve beraberlik içerisinde çanakkale'ye ulaşacak, hem de yakıttan da tasarruf etmiş olacaklar. nasıl?
    İşteee Buu süper bi fikir karşı tarafta başka bir kamyon ve kepçe beklesin vapurdan kepçe ile kamyona doldursun ordan dewam buluşma noktasına kadar kardeşim senle biz kafa kafaya versek memleketi bile kurtarırız

  17. #297

    Üyelik
    22 Ocak 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    Alıntı Motorize_deli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşteee Buu süper bi fikir karşı tarafta başka bir kamyon ve kepçe beklesin vapurdan kepçe ile kamyona doldursun ordan dewam buluşma noktasına kadar kardeşim senle biz kafa kafaya versek memleketi bile kurtarırız
    şaka bir yana organizasyonda dökülüyoruz hakkaten. benim tuzum kuru olduğu halde buradan fikir vermeye çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla kimsenin umurunda değil. dur bakalım hala umudum var toparlanacak inşallah istanbul...
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

  18. #298

    Üyelik
    11 Ocak 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    yaf toparlansın biran önce şubat bitti yaf istli mod arkadaslar nirde yafff bi el atın şu olaya plsplspls kalcaz yoksa burda gerçi ben özgürün peşine takılır gelirimde bi kalabalık gelmek var bide cılız bi grup gelmek var

  19. #299
    eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Alıntı pseudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka bir yana organizasyonda dökülüyoruz hakkaten. benim tuzum kuru olduğu halde buradan fikir vermeye çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla kimsenin umurunda değil. dur bakalım hala umudum var toparlanacak inşallah istanbul...
    Benide kamyona atarmısın
    The Winner Takes It All

  20. #300

    Üyelik
    11 Ocak 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    ooo ayıpsıın tabiki senide alırız


    REKLAM ALANI
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)