Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2011 Model Kawasaki Z750R

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tam istediğim tip sıfıra yakın krenaj bu model 10 numara
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul/Atakent
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim bende bir en 500 vardı (hiç satmak istemediğim ve hayatımda en çok sürmekten zevk aldığım motosikletim oydu şimdi param olsa yine ondan alırım)
    neyse kullanım hatası yüzünden piston ve sekmanları yaktık üst kapak contası yandı
    adamlar ellerinde hiç bir yedek parça bulundurmuyor ve hiç bir servis izmetleri yok
    550 avro sadece pistona verdim parasını peşin verdiğim parça elime üç aydan uzun sürede ulaştı (bütün sitelerinde en fazla 2 haftada gelmektedir diyor)
    gelen parçalarda eksik malzeme var sordum adamlar takım olarak satılan malzemeleri ayrı ayrı satıyolarmış (diğer bütün parçacılarda tek kutuda piston sekman takım olarak satılır birde perdon olur) siz söylemediniz biz de getirtmedik dediler ve 75 avro daha istediler
    almadım bir 3 ay daha beklemeye niyetim yoktu burda eski vn 750 si olan bir arkadaştan yardım aldım sağolsun topladı motoru bu sefer soğutma suyu yağa karışıyordu üst kapak contası lazım 90 tl peşin verecem 3 ay bekliyecem çıkmalarına bakıyorum adamlar internette çıkmasını 250 tl ye satıyor
    soruyorum yuh arkadaş bu fiyata satılır mı? nasıl bir kazıkçılıktır diye adam kardeş işine gelmiyosa git z moto dan al 3 ay bekle diyor bana
    sırf o yüzden en 500 ümden soğudum ve hyosung aldım arkadaş beni en sevdiğim motosikletimden soğuttular
    Motorunuz güncel olmayan ve parçası zor bulunan bir model 3 ayda gelmesi yinede çok fazla ama güncel modellerde özellikle z750 zxr6...vs modellerde z-motonun hiç bir sıkıntısı yoktur. lütfen şahsi olaylardan dolayı bir firmayı karalamayalım. Ayrıca sizin servisinizin yaptığı bi hata olmadığını nerden biliyorsunuz belkide sizin götürdüğünüz servis bu işle ilgilenmedi niçin bunu ana bayiliğe bildirmediniz lütfen arkadaşlar bir servisin yada kişinin yaptığı hatayı bütün bir markaya mal etmeyelim. Z-moto işini gayet iyi yapan anlayışlı ve güleryüzlü çalışanları olan bir firmadır.
    bu sitede yayınlanan bir öneğide vereyim istersen:

    müşterinin maili;
    12.000 bakımı için Samsun Murat Demircioğlu Servisinize müraacat ettim. Motosikletin buji yağ vediğer gerekli işçiliklerini yaptılarve motorunu teslim aldım. Teslim alırken Yapılan işi ve değişen parçaları sorduğumda bujilerin değiştiğini söylediler.Kawasaki er6f de Irıdyum buji kullanıyor aynısıyla mı değiştiniz dediğimde evet aynı bujilerin yenisini taktık dediler ve benden sadece 2 adet buji 48 YTL aldılar.Irıdyum bujinin pahalı olduğunu forumlardan ve internet araştırmalarımdan biliyorum.Servisten sonra motor daha fazla benzin yakmaya ve ara sıra sıkıştırmalarda patlatmaya başladı..Bunun üzerine güvendiğim ancak servisiniz olmayan başka bir ustaya motorun bujilerini söktürdüğümde piyasada 5 liraya satılan çin malı skuterlerde kullanılan bujiler çıktı motorumdan.
    İşte servis olarak yetki verdiğiniz kişinin yaptıkları. Servis mi hırsız mı siz karar verin.Motorun yağı için de 60 YTL aldılar. Değişilen yağın Castrol GPS olduğunu söyledi. ancak bunu da gerçek olduğunu sanmıyorum.Motorumun yağını değiştirdim hemen.

    Sizden soracağım şu: Yeni çıkan yasa gereği Motora Samsun Honda Servisi KAROT da bakım yaptırsam garanti kapsamı devam eder mi?
    Lütfen Kawasaki isminin gereğini yapınız.Servislik verdiğiniz kişilerin Ticaret ahlakını ölçecek durumda değilsiniz biliyorum ama bu tür yapaılan hırsızlıklara da müsaade etmeyiniz 220 YTL bakım için para verdim ve bunun karşılığını alamadım.
    İlgileneceğinizi umarak iyi günler dilerim...


    gelen cevap;

    yukarıda ki e-mail den sonra z-moto'dan Burak bey aradı ve olayı tekrar sordu. Yetkili servisleri ile de görüşeceklerini ve gerekir se ödediğiniz ücreti iade edebileceklerini yada parasını ödemiş bulunduğum yedek parçaları ücretsiz gönderebileceklerini söylediler..Aynı zamanda bazı servisleri ile bu tür problemler yaşadıklarını ve yenibir yapılanmaya gittiklerini belirttiler..Servisle görüştükten sonra tekrar bana döneceklerini belirterek telefonlarımızı kapattık.
    bir kaç gün bekledikten sonra aşağıya kopyaladığım 2. e-mailimi gönderdim:

    Sn. Yetkili 08.05.2007 günü göndermiş olduğum e-maile istinaden Z-moto yetkililerince aranarak tel. görüşmesi yapıldı. İsmini hatırlayamadığım Servis bölümünden bir yetkili Samsun Servisimiz Murat Demircioğlu ile görüşeceklerini ve sonuçtan beri heberdar edeceklerini gerekirse haksız yere ödemiş olduğum servis parasını iade edebileceklerini veya Samsun servisiniz tarafından karşılanamayan orjinal parçaların ( 2 adet iridyum buji ve orjinal yağ filtresi) gönderebileceklerini belirtmişlerdi..
    Sizlerden isteğim yapılan soruşturmaladan beni haberdar etmeniz ve hangi aşamada olduğunu bildirmeniz.
    Bu konunun takipçisi olduğumu bildirerek işlerinizde başarılar dilerim..


    bu maile gelen cevap;
    İyi günler Mustafa bey,

    Tarafımıza ulaştırmış olduğunuz şikayetiniz Servis bölümümüzden Burak bey tarafından değerlendirilmiş ve Motor hospital Murat Demircioğlu'nun geçen hafta itibariyle Kawasaki yetkili servisliği fesh edilmiştir. Murat Demircioğlu Kawasaki ailesi ile bir ilişkisi kalmamıştır ki web sitemizin haberler kısmında bu bilgiye ulaşabilirsiniz. Servis bölümümüzün yoğunluğundan tarafınıza bu bilgi aktarılamamıştır. Bunun için sizden özür dilemekteyiz. Servise yapmış olduğunuz ödeme konusunda size yardımcı olamayacağız ancak tarafımıza bir adres ulaştırdığınız takdirde sizleer 2 adet yağ filtresi, 2 adet buji ve 1 adet hava filtresini Z-Moto adına göndermek istemekteyiz. Adresinizi en kısa zamanda tarafımıza göndermeniz önemle rica olunur. İyi çalışmalar..


    Sonuç;
    Z-moto bahsettiği parçaları gönderdi ve yeni bir servisle anşlaşmak üzere olduklarını belirttiler.
    Buradan Z-Moto yetkililerine tekrar teşekkür etmek istiyorum.
    Kawasaki alırken biraz tedirgin oldum açıkcası..internetten ve forumlardan Z-Motonun iyi bir distribütör olmadığı izlenimi edinmiştim.
    Bu başıma gelen olaydan sonra yanıldığımı veya en azından Z-Moto nun dolayısıyla Kawasaki isminin piyasada haksız yere lekelendiği görüşündeyim..


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler