Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM 1290 Super Duke Tourer ortaya çıktı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    KTM 1290 Super Duke R‘ın yeni tur versiyonu İspanya’da test sırasında görüntülendi.

    Kamufle edilmiş şekilde görüntülenen motosiklet yeni ve daha büyük bir şase, oturma ünitesi ve ayak peg bağlantıları ile desteklenmiş büyük boy taşıma çantaları ile dikkat çekti.

    Yeni ve daha yukarı konumlandırılmış farlar ile daha yüksek oturma pozisyonunda kontrol amacı ile yükseltilmiş ve genişletilmiş gidon göze çarpan diğer detaylar.

    Diğer taraftan 1290 Super Duke R‘ın karakteristik görüntüsüne sahip olan model ayrıca 1301 cc V-twin motor ile 180 beygir ve 144 Nm tork üretiyor.

    Model KTM tarafından "The Beast" (Canavar) olarak lanse edilse de birçok otoriteye göre Bosch tarafından geliştirilen çekiş kontrol ve anti-patinaj sistemi ile gelen 1290 Super Duke R hala en kullanışlı yol motosikleti durumunda.

    Bu durum da bize KTM‘nin 2016 da yol motosikleti üretimi için çok fazla ekstra çaba göstermesine gerek kalmayacağını gösteriyor.
    Üretimine devam edilmeyen Supermoto 990 modelinin yol versiyonu olan 990 SMT nin halefi, 1290 Super Duke Tourer olacak gibi duruyor.

    Spy fotoğraflarda gördüğümüz kadarıyla KTM ‘nin yapması gereken son bir ayarlama kalmış, o da süspansiyonlar. Çantaların ektra yüklenmesi durumunda egzozun konumu sorun çıkartacak gibi duruyor.






    Duke 125 ve 390 modellerininde güncellenmiş görüntüleri yayınlandı, değişen özelliklerin başında plaka askısı, göstergeler ve şasi gelirken, 390 modelinde altta bulunan egzoz yerini yan egzoza bırakmış.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    eski 390 lara gün doğdu. gövde altı egzozla?

  3. #3
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    obaaa efsane yapmışlar. ktm yıne kalıtesını konusturmuş. superduke dusunuyodum 2016 yazmıslar ama bu ne zaman satışa cıkar ne kadar fıyatı olur beklemekte fayda var...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)