Bajaj'dan 2 yeni model 400SS ve 400CS (Foto Galeri + Video)
-
400SS yi gördükten sonra;
Reklamlar
-
bu model bu ötv oranıyla ülkemize uzun süre gelmez.
-
emrcbk adlı üyeden alıntı
sport olan transformerstaki bumblebee'nin motor versiyonu kalite malite valla tasarım çok hoşuma gitti bi tek o stop olmamış insan böle kafa tasarımı yaparda öle stop koyarmı ?
Valla lafı ağzımdan aldın.. Bumblebee değil mi o dedim ilk görüşte.. ama yakılıklı makineymiş ikiside..
-
dizaynlar harika olmuş.. anime çizimi gibi.. yalnız bu ss400 ün ön tarafına plaka takcak bunlar Hindistan da , yazık valla güzelim motora
-
Tasarım gerçekten başarılı.
Bajaj Türkiye Facebook sayfasında sorup durdum ''gelecek mi?'' diye ama cevap gelmedi
-
SS olan buna benzemiyormu yahu http://www.hdwallpapers.in/walls/transformers_3_bumblebee-wide.jpg
-
valla naked i çok güzelmiş. Ktm 390 motoru varsa üzerinde, tr fiyatı ktm den ucuz olacağı kesin. Marka fiyatını çok koymaz. Ancak 250 500 € cuk daha ucuz olur. daha fazlasını beklemek mantıksız. Yani kısaca bana göre alınması gene zor makinelerden biri olacak. Bajaj olmasına rağmen. Ama güzel alet param olsa alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Benim fikrim bajaj 2 3 sene ürettiği çoğu modeli getirir. bunlar da dahil. 125 cc lere çok karışmaz ama 200 cc ve üstü bütün motorlarını tr ye getirir diye düşünüyorum. Çünkü yeni bir pazara giriyor ve talep bu tarz motorlara çok. Akıllı olurlarsa burada güzel iş yaparlar. Motorları da güzele benziyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
Transformers serisi otomotiv sektöründe yeni akımı ortaya çıkarttığına eminim. tasarımlar hep bu yöne kaydı son 5 6 senedir. bana görede gayet güzel tasarımlar geliyor bu sektöre...
-
endurosu eksik. ktm yapıyo olm önce siz yapsanıza
-
Facebook resmi sayfasından cevap geldi 2014de gelmiyormuş bunlar,dağılabiliriz
-
Felon adlı üyeden alıntı
Facebook resmi sayfasından cevap geldi 2014de gelmiyormuş bunlar,dağılabiliriz
dağıldık...nereye baksak hüsran
-
Gelse ne olacak.Motorun fiyatlandırma politikası keyfi fiyatlandırma.Emsali şu model şu kadarsa bizimkide şu kadar olur diye fiyat atıyor Türk milletimin distribütörü.
-
cs400 bayaa çekici duruyo, ss ise bildiğin sport touring gibi one biçim gidon la öle....
-
Arka lambasının dizaynıda mantıklı 400 SS de . Bii ye benzeten arkadaşlar renk ve keskin çizgilerinden dolayı benzetmiş olabilirler ama DİZAYN dikkat çekiçi EŞŞEK ARASI kafası on konsepte cukk oturmus arka Konsepti de Dikkatli İncelerlerse İGNE kısmı oldugu açık net ;) Her açıdan hoş.Alınabilitesi yüksek ama gelmeyecegi acık. ŞEkil güzel dayanıklılıkda iyidr sanırım
-
yabancı forumlar da dolaşan bajaj pulsar 400 cs nin tahmini hindistan fiyatı 246.000 rupi.yani 8.831,40 lira.türkiye ye gelir mi bilemeyiz lakin gelirse heralde 15bin den aşağıya olmaz.(örn.pulsar 200ns)
-
Bence 14 bin olursa bu sik tasarim e 400 cc icin naked modelini alabiliriz. Sonucta bi kore mali olan sym nin 400 luk scooteri bile 18 19 bin TL. Bence 14 hakki olabilir malzeme kalitesi iyi ise tabi. Gostergelere bittim mercedesin gostergeleri gibi vallaha :D
-
Yamaha'nın 18bin papele MT-07 verdiği dünyada Bajaj cs400'e 14-15 isterse avucunu yalar gibime geliyor. O yüzden fiyat daha aşağıda olur ya da motoru hiç getirmezler. (Diye tahmin ediyorum)
-
Gel 2015 gel...Transformers dan çıkmış gibiler...
Acele etmenize gerek yok,altınızdaki motor istemeseniz de sizi gideceğiniz yere en hızlı şekilde götürecek ulaşım aracı
.Sakin olun,sakin kalın
,acele giden ecele gider..!
-
Tasarımları çok güzel hepsinden önemlisi kimseden çalma değil kendilerinin tasarladığı modeller yani bu bile o üreticinin bu işe emek verdiğini ciddiye aldığını gösterir bu yüzden kalitelerinden benim şüphem yok bir fiyatlarından şüphem var işte bakalım 2015 te gelirse süper olur
-
Denildiği gibi mt 07 bu fiyata olduğu için 15 in üzerinde bir fiyat olacağını sanmıyorum. 12 - 13 olursa alınabilir düşünmeden 200 ns in kalitesi ortada bunlarında kaliteli oldukları video ve resimlerden belli.
SabıR
-
03 Haziran 2014, 15:59
Arkadaşlar, 400 CS nezaman geleceği belli oldu mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler