Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Ölseydim Yazamayacaktım. Kurtuldum, Paylaşıyorum.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101

    Üyelik
    28 Ekim 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda cbr 125r
    cok cok geçmiş olsun hocam. dilerim tekrarını yaşamazsınız. kazasız sürüşler dileğiyle hoşcakalın.
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102

    Üyelik
    09 Şubat 2009
    Şehir
    Bilecik
    Motosikleti
    yok
    geçmiş olsun

  3. #103

    Üyelik
    08 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul/Anadolu
    Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Çok geçmiş olsuh Allah çocuğunuza bağışlamış sizi

  4. #104
    reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2008
    Şehir
    bithia
    cok cok geçmiş olsn allah kimseye bole bişe yaşatmasın..

  5. #105
    csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2008
    Şehir
    KAYSERİ
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Büyük geçmiş olsun. Allah başka kaza göstermesin inşallah.Sevdiğiniz herşeyle ve herkesle sağlıklı, mutlı ve huzur dolu nice günler geçerirsiniz inşalah

  6. #106
    player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2005
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Geçmiş olsun çok üzüldüm. Bişey olmamasına da çok sevindim. Çok ucuz atlatılmış bir kaza. Ama bende bu derece hasara sebebiyet veren şeyin ancak metal ve kalın bir nesne olacağını tahmin ediyorum.Ama iki tekerinde bu derece hasara uğraması çok ilginç.
    Ayrıca
    Otoyollar çok tehlikeli mecburen ortalama hızdan daha hızlı gitmek zorundayız.Birde yol şartları böyle problemli olunca çok kötü...
    Zaten bir süredir d100 'ü kullanmıyorum istanbulda.Bu gidişle 60 üzeri gideceğim yollarada gitmeyeceğim.!!!
    İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html

  7. #107
    ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2007
    Şehir
    avcılar istanbul
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    çok geçmiş olsun arkadaşım.
    ama bencede bu köpein yapacaı bişey değil orda ya derin bir çukur vardı yada kalın bir demir veyat en çok raslanan ihtimal harfiyat kamyonundan büyükçe bir taş düşmüş.
    aynı olay geçen sene benim başıma geldi bulgaristan gezimde sabaha karşı bende çok sert bişeyden geçtim hemen durdum geri dönünce 20 kg.üstünde ölü bir köpekten geçtiğimi gördüm köpekte sadece derisi sıyrılmıştı ve bazı parçacıklar motorun üstünde kalmıştı ama bukadar bir etki yapmadı jantlarda yamulma bile yoktu ki bende iki kişi vede bir okadar yük vardı motorda.
    yaklaşık 140km.ile geçtim bende.
    jantlara dönecek olursak enduroda tel jant her zaman daha iyi senin durumda tel jant olsaydı kesinlikle kırılmazdı sadece yamulurdu ama şambreli olduğu için patlamazdı bu benim düşüncem tabi ben tenereyle çok defaa çukrdu taştı hızlı geçtim sadece ufak yamulmalar oluyo.
    ama CBF150 ile 100km.bir çukurdan geçtim ve jant kırıldı.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

  8. #108
    osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul /( Katkısız Laz )
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Çok geçmiş olsun. Bence köpek ölüsü değil. Çünkü her iki jantta da vurmanın darbesi ile köşeler oluşmuş. Bence herhangi bir araçtan düşen sert bir cisim (eksoz vs.gibi) buna sebep olmuştur. Eğer ki köpek ölüsü olmuş olsaydı mutlaka motosikletinize bulaşan deri ve kan izleri olurdu. Telli jantlar çelik jantlara göre daha mukavemetsiz olduğundan tellerin akord ayarı kaybolacak veya yamulacağı için tekerleğin kilitlenmesine neden olup daha kötü sonuçlar doğabilirdi.

  9. #109

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    Çanakkale
    allah korumuş doktor bey insanın tüyleri ürperiyor geçmiş olsun

  10. #110

    Üyelik
    14 Kasım 2008
    valla hocam çok geçmiş olsun iiki sag salim kurtulmuşsunuz. bide bu motorsikletin güvenli kaliteli ve saglam oldugundan. onunda olmuşdur. . çokk çokk geçmiş olsun bidaha böyle bi olay inşallah yaşamazsınız hocam......!

  11. #111
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Size ve eşinize geçmiş olsun.Ben de diğer arkadaşlar gibi bir köpek değil de, derin çukur, kaya, demir parçası, kamyon lastiği veya benzeri bir nesnenin bu olaya sebep olduğunu düşünüyorum.Polis'in "iri köpek" teorisi pekte inanılası değil.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  12. #112
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul-Hasanpaşa
    Motosikleti
    R1
    son yaptığım kaza da bende jant ımın nasıl o hale gelbildiğine anlam verememiştim..


    GKN MOTORS

  13. #113
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    yine de 1200 gsnin kullanıcıları tarafından hep vurgulanan o eşsiz dengesi belki de sizi çok daha korkuç bi durumdan kurtardı. büyük geçmiş olsun.
    ya ama şu da bi gerçek motosiklet bineren hiç de akıllıca bişey yapmıyoruz kabul etmek lazım. en ufak bi olasılık dahi filmi koparmaya yetiyor. restart şansı da yok. ne yapmak lazım bilmiyorum bu tür yazıları okuyunca insan soğuyor hakikaten ama sonra o seleye geçip gidonu kavrayınca o kötü ihtimaller hiç gerçekleşmeyecek gibi geliyor.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

  14. #114
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    Şehir
    Edirne / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Çok büyük geçmiş olsun, Umarım bu tedirginliğide üzerinizden biran önce atarsınız, Allah korumuş, gerçi burdan şunuda çıkarmalıyız oakdar dengeli bir motosikletiniz varmış ki bu lastik ve jantlar üziernde size 1dk/1km ye yakın mücadele şansı vermiş, Saygılarımla..

  15. #115
    mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    henüz yok.
    Büyük geçmiş olsun bizede ders olsun.

    Enduro motorlar neden Türkiye motorudur sorusuna en büyük örnek budur bence.Benim başımdan da bi olay geçti gece karanlığında boş yolda arkada arkadaşım ile yolun ortasından enduro tarzı tel jantlı Suzuki yan ürünü bi motor ile ilerlerken arkadaşla fazlaca sohbete dalmışım fark edemedim tek elimi de bırakmıştım sürat 70-80 o sıra kafamı yoldan başka bi yere dopru bakıyordum tam yola çevirdim kafamı bi baktımki çukur yani bi scooter girse dağılıcak şekilde diğer elimi atana kadar girip çıktım çukurdan ki kurtardık orda çok büyük bi kazayı.Tabiki benim yaşadımda %100 ben suçluyum ama yol durumunu da gözden kaçırmamak gerektiğini belirtmek istedim.Şimdi bakıyorum yollara çok başı boş çok Cumhuriyet ilk yıllarındaki gibi raylı sistemlere geçilmesi lazımki yollarımız belli bi kaliteye ulaşsın.

    demem şu ki ; yollar yollar... demekki Enduro+Tel jant+ABS bizim ülkemize şart gibi nedersiniz Bilmiyorum kullandınız BMW de ABS varmı ama sanırım etkili olabilicek bi detay daha Şeytan detaylarda saklı Allahtan artık internetimiz var paylaşımlarda bulunabiliyor tecrübeleri fikirleri çoğaltabiliyoruz.Aliminyum Avrupa Japonya yollarında ve insanına yarar bence bizim daha bazı yaşam değerlerine ulaşmamıza zaman var bence Sizde diyorsunuzya seçim yatırımı olmuş yollar belli bi standart ve kaliteye ulaşmamış.


    Alıntı kevın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun. Allah her türlü kazadan korusun hepimizi.

    Kesinlikle ve kesinlikle köpek ölüsünün olduğuna inanmıyorum ben. Doktor bey yanlış anlamasın, onu kesinlikle tenzih ediyorum. Polisin olayın büyümemesi için söylediği bir bahane olarak düşünüyorum. Öncelikli tahminim açık bırakılmış bir logar kapağı ya da ızgaralık falandır. Arkadaşlar jant yarılmış. Köpeğin hiçbir yeri bu hale getiremez hele yerde yatan bir köpek ölüsü. Motorda amortisör denilen olay var o da olmadı motor havalanır ama bu jant o hale gelmez. Ki iki jant birden olması kesinlikle mümkün değil. Tabi bu benim şahsi fikrimdir.

    Tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum. Saygılar...

    kesinlikle yoldaki bi sorundan kaynaklanmıştır Polisin olayın büyümemesi için attığı bi yalandır.

  16. #116
    ghostriderrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2006
    Şehir
    EDİRNE/TURKEY
    Motosikleti
    MASH 150 BEYAZ
    bencede kesinlikle sert bir cisime yada cukura girdiniz hiçbir hayvanın kemiklerinin gs in jantlarını o hale getircek kadar sağlam olduğunu düşünemiyorum büyük geçmiş olsun..

  17. #117
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    vallaha büyük geçmiş olsun, Allah sevdiklerinize, sevenlerinize bağışlamış ama ben bu yazıyı okumadan önce resimlere baktım ve sizin muhtemelen açık bir kanalizasyon deliğine girdiğinizi düşündüm.. biryerrde okuduğum bir habere göre ayakta duran bir köpeğe çarpan bir araçta meydana gelen hasar, aynı aracın aynı süratle düz duvara carpmasında oluşacak etkiden yüzlerce kat daha fazlaymış.. buda demek oluyorki siz köpeğe köpek ayakta iken carpsaydınız motorun üstünden fırlamış olurdunuz, yok köpek sizden önce ölmüş ve yerde yatıor ise sizinki gibi bir makinenin üstünden hic hissettirmeden gecmiş olması gerekirdi... bence belediye ekipleri açık kanalizasyon yernie size köpek demişler.. aama önemli olan köpek, kanalizasyon, demir cubuk deil, hayatta ve bizimle olmanız... iyi günler tekrar gecmiş olsun..

    böle haberleri okuyunca gercekten motor sürmekten korkuyorum.. zaten alırken akıllıca bir iş yapmadığımı biliordum böle haberler umarım giderek azalır...

  18. #118

    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2008 bordo gsr600abs - 2006 cbr 125 repsol
    çok geçmiş olsun çok büyük bir kaza atlatmışsınız resimlere bakıp o jantların üstünde 120-130 km hızla gitmek ve durmaya çalışmak ve başarmak çok büyük şans veya tecrübe gerektitir. tekrardan geçmiş olsun
    drift bilmem ne :P :queen::queen:

  19. #119
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2006
    Şehir
    Edremit
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Topic'i açan arkadaş nerelerde acaba? Bizler ha babam, de babam yazıp cizip duruyoruz. Ama...!
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

  20. #120
    haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    çok geçmiş olsun allah sizi kızınıza ve birbirinize bağışlamış. çok ilginç bir köpek bir motoru bu hale getirebiliyor demek


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler