Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

yine felaket!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    Motosikleti
    Fazer
    23.01.2009 Taner Yener / Hürriyet

    İstanbul’da minibüsüyle dün sabah Topkapı istikametine giden Tuğberk Tuncay (26), 0-1 Karayolu’nun İncirli mevkiinde direksiyonu birden sola kırdı.

    Minibüs, motosikletiyle yanından geçen Kanuni Motosikletleri Avcılar Bayii Onur Sual’e (26) çarptı.
    26 Ocak 2009 Erhan Tekten / Hürriyet

    BU İKİNCİ KAZA

    22 Ocak günü D-100 karayolunun Bakırköy mevkiinde meydana gelen motosiklet kazasında, Topkapı istikametine giden Onur Sual idaresinde 34 AF 4401 plakalı motorsiklet, bir anda önünde duran minibüse çarparak bariyerlere savrulmuştu. Bariyerlere sıkışan motosiklet sürücüsü Onur Sual'in de kafası kopmuştu.
    Neyse, yorumsuz sunayım..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    plur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2008
    Şehir
    iSTANBUL
    Hürriyetten
    "Uğur Ezer (26) idaresindeki 34 BH 8087 palakalı motosiklet, iddialara göre aşırı hız nedeniyle, D-100 ve yanyolu ayıran bariyerlere çarptı. Kazanın etkisiyle motosikletten fırlayan ve bariyerlere çarpan sürücü Uğur Ezer'in kafası koptu. Kafası vücudundan yaklaşık 10 metre uzağa fırlayen Ezer'in, çarpma sırasında kaskının çıktığı öğrenildi."
    Motosiklet kırmızı 600rr veya 1000rr.

    Onurun kazası ile ilgili hürriyete yorum yapan birisinin söyledikleri
    "ANLAYANA BİR 23/01/2009 - 10:2

    MOT0RUN SOL ŞERİTTE İŞİ NE VE HIZI NE KADAR AYNI TEHLİKEYİ BENDE YAŞADIM SOLUMDA ANİDEN BELİREN MOTORA ÇARPMAMAK ADINA ARABANIN SAĞINI ÇİZDİRDİM."

    Bu ülkede böyle hayvanlar yaşadığı sürece motosikletlerin bir taşıt olduğunu nasıl anlatacağız bilemiyorum. Eğer aramızda avukat arkadaşlarımız varsa bizi yönlendirsinler gereken yerlere dava açalım. Bu pazar onur kardeşimizi ziyarete gideceğiz katılım olsun ve ziyaretten sonra e-5 te eylem yapalım duyuralım artık sesimizi. Birşeyler yapmamız gerekiyor yoksa birgün kendimiz çıkacağız gazetelere.

  3. #83
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    İzmir-Bornova
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Ben motorla seyahat ettiğim de bu bariyerlerle karşılaşırsam, kesinlikle o şeritten gitmemeye çalışacağım. Şimdilik sadece İstanbul'da var galiba, İzmir'de görmedim henüz.

  4. #84
    İlker&Burçin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ocak 2009
    Şehir
    Ümraniye / İstanbul
    Arkadaşlar öncelikle kaybettiğimiz arkadaşımıza Allahtan rahmet geride kalan ailesi ve sevenlerine sabır ve bizler gibi motor sürücülerinede başsağlığı diliyoruz. Belirtmek isterimki motor plakasız değilmiş verilen bilgilerde "Uğur Ezer (26) idaresindeki 34 BH 8087 palakalı motosiklet" olarak belirtilmiş. Herne olursa olsun motosiklet aykırı bir yaşam tarzını yansıtan bir araç değildir ancak ülkemizde nedense motosiklete binen kişiler yargısız bir şekilde muhtemel suçlu olarak görülmekte. Sadece dikkat çekebilmek amaçlı hani nasıl taksiciler toplanıp prtotestolarını yapıyorlar ve bunu basın vasıtasıyla tüm yurda ulaştırabiliyorlarsa belki bizde böyle bir uygulama yapabiliriz ama Skullhunter' ında belirtmiş olduğu gibi bu eylem ters tepkiler almamızada sebep olabilir iyi düşünmek gerekir.(Çünkü bizler zaten 1-0 yenik başlıyoruz ya oyuna ) Birde sevgili Skullhunter Motosikletlileri Fark Edin projesine istinaden diğer araçların camlarına yapıştırılabilecek bir sticker bulunurmu acaba ve bulunursa nereden temin edebiliriz. Ben aracımın camına yapıştırmak istiyorum En azından motor üzerinde olmadığım zamanlarda sıkışık trafikte araba ile olup o stickeri arkadaki arabaların okumasını sağlamak kendimi birazda olsun iyi hissetmemi sağlayabilir ve bunu inanın eşimiz dostumuz arkadaşımız vs bir şekilde yayabiliriz.

  5. #85
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    07 Haziran 2007
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birazda diğer sürücülerin bizler ve bu kazalar hakkında düşüncelerini okumanızı öneririm, ne kadar fark ediliyoruz siz hesaplayın...
    http://haberyorumlari.hurriyet.com.t...54621&PageNo=2
    Yazdıklarında da tamamen haklısın ancka verdiğin linkteki hayvanları, habere çok iyi notu vermeleri, yorumları neredeyse sevinçten ölcekmiş gibi olmaları beni insanlığımdan utandırdı.

    Hatta bunların içinde bayanların bile olması hayvanın cinsiyetinin önemi olmadığını da gösteriyor, hayvan hayvandır...

    Çok başarılı, özellikle mevcut bariyerin alt kısmına ekleme yapmak gayet ekonomik ve sorunu çözecek bir çözüm gibi gözüküyor.

    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metrobüs gereklidir - gereksizdir, avantajları çoktur - yoktur, bizim ilgilendiğimiz konu metrobüs 'ten ziyade bu sisteme bağlı olarak;

    Emniyet şeritlerinin kalkması,
    Mevcut şeritlerin daralması,
    Beyaz şerit çizgilerinden hariç bazı noktalarda fazladan sarı şerit çizgileri gelmesi, insanların hangisini baz alıp o şeridin içerisinde duracağını bilmemesi,
    Çalışma yapılan yollarda ışıklandırmanın kalkması,
    Çalışma yapılan bölgelerde ki ikaz ve uyarıların yetersizliği,
    Eski bariyerlerin kesilmesi, şeritlerin değişmesi sebebiyle şerit ortasında kalan bariyer çıkıntıları,
    Kazınan şerit çizgilerinin asfaltta yaptığı kot farkı,,
    Örnekler harika, kapanmasını bilene kapak olacak türden, metrobüs konusundaki yorumunda öyle...

    Metrobüse değil, bu metrobüse karşıyız, yol yetmiyorsa istimlak yapacaksın, olmadı e5'i tek şeride indireceksin, ama emniyet şeritlerini kaldırarak, 2 araç yan yana giderken aynaları birbirine değecek kadar boşluk bırakarak ben yaptım oldu nasıl sığdırdık size diye ortaya çıkmayacaksın.

    Herşey haramda bu ölenlerin kanımı helal size?

    Otomobil sürücülerinin o başlıktaki ohh iyi olmuş tadındaki yorumları da zamanla değişir, sanıyorlarki bu hatalı yol sadece motorcuları öldürecek, malesef bu yolun öldürürken araç konusunda seçici davranmadığını er yada geç anlayacaklar...
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

  6. #86
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Allah rahmet eylesin.

    Böyle feci bir ölümü de hepimizden ırak eylesin.


    Bir haber sitesinden alıntı :


    Murat Yaman :

    daha bu hafta başı ellerine geçen yüklü miktar para ile bu motosikleti yeni aldı.. Gelen para hayırsız oldu. Allah rahmet eylesin..
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

  7. #87

    Üyelik
    29 Temmuz 2008
    Şehir
    istambul şirinevler
    Motosikleti
    honda,yamaha, kymco,mondial,tvs
    tepkimizi biraz daha ses getiren eylemlerle yapmamız gerekiyor galiba. geçen gün ki kalabalık sesimizi duyurmaya yetmedi.anarşist yapacaklar bizi. sonunda olacagı bu. allah ölümün bile hayırlısını nasip etsin.

  8. #88
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2007
    Şehir
    TEkirdağ Muratlı DA
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Skull haklısın.. iyi diyon güzel diyon da...

    Standardı olması gerekmiyor..! Belediyem oy alsın maksat.. bak metrobüs yaptılar iyi olmadı mı? hee sen, ben, o, bu, şu hayatını kaybediyormuş ne önemi var!!? Yeterki çıkıp meydanlara yaptıkları işleri övsünler...!!!

    verdiğin linkte bu yorumu yapan Gerizekalılarıda... neyse, alkışlıyorum diyim bari...

    "Tayfun Kaplan ('tayfunk76' tüm yorumları) 26.01.2009 11:09:47
    Metrobüs ile kazanın alakası ne. Aşırı hız yapıp bariyere vurduktan sonra ölen kişiyle metrobüsü bağlayan arkadaşı tebrik etmek gerek.Metrobüs ne kadar çağdışıysa Avrupada kullanan ülkelerde o kadar çağdışıdır."

    "İbrahim KURT ('halk-ozani' tüm yorumları) 26.01.2009 11:04:47
    Bu mevsimde motosiklet ile trafiğe çıkılması ne kadar doğru ? İnsanlar kendi kendilerine yazık ediyor allah rahmet etsin."

    Bak şu yorum cok dikkatimi çekti.. mahkemenin seyrini etkiler bu yorum .. !

    ilhan taş ('vitaminikabugunda' tüm yorumları) 26.01.2009 11:04:49
    Onur sual kazasında motosiklet arkadan çarpmamıştı.minibüs motosikleti çelik bariyerle ön tamponu arasında sıkıştırmıştı.ben o minibüsün iki arkasındaydım.
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

  9. #89

    Üyelik
    08 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul/Anadolu
    Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    SOYKIRIM!!!
    Bizim soyumuz öyle tükenmez !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. #90
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Evet bahsettiğim bariyerler bunlardı teşekkürler...
    Şimdi, olması gereken örnek önümüzde, olmaması gereken de zaten gözümüze sokuluyor her gün... Bugünkü savaskayan'ın açtığı topicte konu ile ilgili belli başlı STK'ları gördük okuduk. Bu STK'ların sürece yeteri kadar müdahil olmamasının ya da olamamasının nedeni de mali gücün olmaması şeklinde açıklanıyor. Yalnız benim bildiğim kadarıyla oradaki bir çok STK'nın mali gücü yerindedir en azından bazı işlemleri yaparken tahsil ettikleri harçları var.
    Olması gereken elbette bu tip kuruluşların güçlerinin bir kısmını trafik güvenliği gibi konulara ayırmaları. Ayırıyorlarsa bile içinde olduğumuz trafik şartları herkesin bildiği üzere oldukça vahim.

    En azından bu motosiklet kullanan topluluğun canını korumak için bu bariyerlerin altına yapılacak ekleri nasıl koydurabileceğimizi ve şu birgün hepimizi kesmesi muhtemel çelik halatları nasıl ortadan kaldırabileceğimizi tartışmaya açalım. Sözde kalır diye düşünmeyin arkadaşlar.
    Sözler birikir taraftar bulur fikre ve gerçeğe dönüşür...

  11. #91
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    26 Ocak 2009 Erhan Tekten / Hürriyet

    BU İKİNCİ KAZA

    22 Ocak günü D-100 karayolunun Bakırköy mevkiinde meydana gelen motosiklet kazasında, Topkapı istikametine giden Onur Sual idaresinde 34 AF 4401 plakalı motorsiklet, bir anda önünde duran minibüse çarparak bariyerlere savrulmuştu. Bariyerlere sıkışan motosiklet sürücüsü Onur Sual'in de kafası kopmuştu.
    Neyse, yorumsuz sunayım..
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak şu yorum cok dikkatimi çekti.. mahkemenin seyrini etkiler bu yorum .. !

    ilhan taş ('vitaminikabugunda' tüm yorumları) 26.01.2009 11:04:49
    Onur sual kazasında motosiklet arkadan çarpmamıştı.minibüs motosikleti çelik bariyerle ön tamponu arasında sıkıştırmıştı.ben o minibüsün iki arkasındaydım.
    Bilinçli olarak kazanın suçlusunu motosikletli arkadaşımız gibi göstermeye çalıştıkları ortada fakat yukardaki görgü tanıgınında söyledigi gibi olay farklı.Umarım olayı inceleyen kolluk kuvvetleri ve savcılıktan saglıklı bir karar çıkar!!!

  12. #92
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Aralık 2007
    Şehir
    -------- i Z M i R --- İsim:£.я.h.α.η
    bu nedir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

  13. #93
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2007
    Şehir
    TEkirdağ Muratlı DA
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Tamer Tayfun ('ttayfun1980' tüm yorumları) 26.01.2009 11:04:21
    Öncelikle Allah rahmet eylesin. Arkadaşlar şimdi suçu bariyere atmışsınız ne yapacaklar bariyerlere airbag mi koyacaklar motor zaten tehlikeli bir araç birde istanbul trafiğinde motorların makas yaparak gittiğini düşünürsek adeta kazaya davetiye çıkartıyorlar

    Armağan ATEŞ ('armaganates' tüm yorumları) 26.01.2009 11:02:12
    İnsanlar kendilerini göz göre göre ölüme sürüklüyorlar. Kendimizde suçu arıyalım , bırakın ona buna kusur bulmaya.
    Gerçekçi olun biraz

    bu ne biçim yorumdur.. motosiklet ölüme sürüklemek mi?

    bu yorumlarda haber turkten..

    Misafir 26.01.2009 09:21
    çok üzücü, allah rahmet eylesin. burada suçlu aranacaksa önce üzgünüm ama sürürcüye bakmak gerek. etrafınıza bir bakın, yolda giderken motorsiklet kullananların ne kadar delice şeyler yaptığını görmüyormusunuz. onları fırsat buldukça uyaralım.

    Misafir 26.01.2009 08:33
    aynı motorsiklette ki kişi olması sizce yanlış değil mi...motorsikletin plakasız olması sizce yanlış değil mi...bahsi geçen teller en sol şeridin yanında...bir motorsikletin en sol şeritte ne işi var acaba? allah geride kalanlara sabır ve kuvvet versin

    Bilmiyorum Araç Yanlılarıda başka konuşuyor.. Motosikletlerin imajını Hala Serserilikten öte götüremedik şu memleketim insanlarının gözünde...
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

  14. #94

    Üyelik
    19 Ocak 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Allah rahmet eylesin... ailesinin,yakınlarının ve hepimizin başı sagolsun...
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

  15. #95

    Üyelik
    09 Nisan 2008
    Bir ölür ....
    Bin doğarız.............
    Öldür öldür bitmeyiz ............

  16. #96
    Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul/Esenyurt
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Allah rahmet eylesin... Yakınlarına baş sağlığı diliyorum

    Trafikte ne oluyor anlamış değilim...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

  17. #97
    karubila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Hyosung Gv 650
    Tesadüfmüdür bilinmez, hemen hemen aynı noktada, yine bir kaza ve maalesef yine aynı sonuç, sürücünün kafası koptu.. Ne kadar basit.

    İki saat önce, aynı yolda, aynı yönde bende seyrediyordum.. O kadar kötü hissettim ki kendimi haberi okuduğumda, orada yatan ben de olabilrdim duygusu bir anda kapladı tüm bedenimi.. Arkamda bıraktıklarım ne düşünürdü kimbilir..? Hayatında kıçı motora değmemiş bi kaç dalkavuk, "motor da çok tehlikeli iş canım, can güvenliği hiç yok" der, iki gün gazetelerde yer alır, unutulurdum bende heralde..

    O kadar plansız ve denetimsiz yol inşaatları yapılıyor ki, buna bir şekilde bir dur demek gerek.. 3 günde 2 kişinin ayrı ayrı kazalarda, kafaları vücutlarından ayrılarak, son derece vahşi bir şekilde can vermeleri bile, bir takım yetkilileri birşeyler yapmaya sevk etmiyorsa, bir daha da etmez zaten.. Bilinçli kullanıcılar olarak bizler birşeyler yapmazsak, başka birşey de olacağı yok..

    Bilmiyorum, bu önerim forum kurallarına uygunmudur ama merak da ediyorum, söyle 1 hafta boyunca, tam iş çıkış saatinde 500-600 motor trafiği durdursak, her türlü göz altına alınmayı göze alarak, (Eminim gözü kara bir sürü motorcu bulunabilr, sonuçta canımız sözkonusu), Çekici denen adamlar, karşılarında motor görünce apışıp kalıyorlar nasıl olsa, bizi zorla hareket ettirene kadar bile 2-3 saat rahat rahat dayanırız; sesimizi tüm televizyonlara duyursak, biraz huzur kaçırsak gelecekte daha büyük üzüntüler yaşamamak adına, nasıl olur??!?

  18. #98

    Üyelik
    01 Aralık 2008
    Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin....

  19. #99
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2007
    Şehir
    TEkirdağ Muratlı DA
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ölür ....
    Bin doğarız.............
    Öldür öldür bitmeyiz ............
    NE demek istedin anlayamadım ?
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

  20. #100

    Üyelik
    31 Aralık 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    harley davidson iron 883 2015 model
    Bizim Yöneticiler ki belediyecilikde buna ekli bir yerel yönetimdir. hic bir işi önceden kalite kontrol kurallarina uyugn yapmaz tamamen köylü işi.yaptik oldu haa.eksigimiz varmis deyip olduktan sonra görürler.Maalesef ülkemizde böyle görürler diyorum coğu zaman görüp görmüş olmakla yetinirler. kesinlikle düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. iş bize düşüyorsa yola çıkaım meclise yazılar yazalım.motosiklet bisiklet ne yolu gerekiyorsa birseyler yaptıralım ....onlarım görüp geçtigi gibi bizde görüp geçersek bu hic bir zaman düzelmez.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)