hayırlı olsun hayalımdekı motoru almıssın superrr.fazernnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun hayalımdekı motoru almıssın superrr.fazernnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun ılk kuulanımın ancak su konu hakkında bılgı alabılırmıyım.fren ve debryaj konusunu pek begenmıyorlar varmı sıkıntın..bende dusunuyorum ılgıne tesekurler.tekrar hayırlı olsun kardesım..
Arkadaslar 1 gündür internet hattım kesik olduğundan cevap yazamadım. Herkez'e çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu ve sevinçli olduğumu belirtmek istiyorum. Resimleri en yakın zamanda yükleyeceğim.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
allah kaza bela vermesin güzel makina güle güle kulan
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hayırlısı olsun idir ama fayzer
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Güle güle binin. Güzel tercih. Fazla hızlı gitmiyor, ama olsun..
Üç boyoz bir kola
Offfff offf...Yamaha. (bu gece Yamaha gecesi kanımca)
Hayırlı olsun paşam..
A.K.B.Vermesin.
Bol rüzgarlı yollar seninle olsun..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
Güxel bir seçim... Bakalım biz ne zaman...
...Sergerdan...
Harika bir seçim..
Hayırlı olsun..Kazasız belasız sürüşler
benimde çok beğendiğim motorlardan biri hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun fazer iyidir, gülegüle kullan..
arkadaşlar kusura bakmayın demin ben bu konuya bir mesaj yazmıştım.hata bende mi değil mi nasıl oldu anlamadım.başlıkta bir anlık kararım fazer 6 oldu yazıyordu.bir arkadaşımız da başımız sağ olsun deyince ben herhalde başlığı yanlış anladı zannettim.
şimdi bu işin doğrusu tam olarak nedir?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
fazer iyidir eskı makınelerımden 2 adet kullanmıstım ALLAH kaza bela vermesın .......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)