vala bende de şimdi cbf150 var çok şükür ayağımızı yerden kesiyor
vala bende de şimdi cbf150 var çok şükür ayağımızı yerden kesiyor
Cidden sonuna kadar katılıyorum 1 haftadır yağmurda hatta karda (Ankaranın yüksek yerleirne kar yağdı) motora binmem sonucu üşüttüm ve bu gün sabah yine yağmur sebebiyle kız arkadaş baskısı ile motorsuz ulaşım şeklini kullandım ve otobüse bindim açıkçası gidene gelene kadar çatacak adam gezdim.Motorumu seviyorum ben....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
henüz 90 km. yaptım. yazacak fazla birşey yok.
çok ağır. gaz çok hassas. ön fren aniden kapıyor. 80 km.'den sonra ön cam rüzgarı doğruca kaska gönderiyor, şamar yiyerek yol alıyorsun. açı veya yüksekliği mutlaka değişecek.
bastınmı kopuyor. 1-2-3. viteste şaha kalkıyor. mest ediyor.
şimdilik titreşimi bile hoş geliyor
bugün ybr'yi de kullandım, sinek gibi geldi, buna bindim, oha oldum.
şimdi iki motora da acemiyim. şapşal bir vaziyet
alışma evrelerindeyiz.... cicim ayları... anla işte
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlı uğurlu olsun.. güle güle kullanın
ben anlatımın akıcılığına bittim ..
Yavv Metehandrom, senin kadan daş düşe başına e mi
Bu kıltekin dediğin zaatı-ı muhteremide dut kanadından getir, piknik üzerine piknik yapalım
Ne güsel hikaye olmuş yaav. EE ne demiş atalar: Tabak sevdiği deriyi vururmuş yerden yere Senin deyişinle Kıltekin süpper bir astragan edinmiş sonunda Sebep olana, yardımcı olana, konuşmayıp bıdı bıdı etmeden yol gösterene, buraya aktarana, pinip de sevinene helal olsun
Bu lafım sana eyy Kıltekin: Çin çon a benzemez buuu Adamı 50 adet beygir ile salavatlar gönderir vallh. o yüzden tikkat!! Mete' den uzak tut, bu da ikinci tavsiyem Kanka beraber almadıkmı, ortak değilmiyiz diye girişebilir mevzuya, şu andan itibaren sadece Topik arkadaşı olarak kalsın
Helal size arkadaşlar, çok sevindim gerçekten. Herkesin gönlüne göre versin Kazasız belasız pinersin işallah Ben olsam egzostu ile oynanmamış olanı alırdım ama sen de haklısın, nerede kaldı orjinalleride biz bulalım değil mi
Poturdak
hocam hayırlı olsun güle güle kullan
metehan sende böyle reklam kokan hareketlerle beni kandıramazsın gel bana sponsor ol gururla sunayım taziye tebrik topikimde senin o gül cemalini ,
ver parayı bana da alalım okeymi leynn
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlı olsun Gültekin. Kazasız sürüşler dilerim..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
attan inipde artık eşşeğe binme sende...arada bir aydınlat bizi...
Muzo reis geçen buluşmada AYE 1000 RR ı teklif etti...istemem dedim...Kıltekde aynı şeyi dedi indiği gibi ahlaksız teklifde bulundu...ne işim var abi yüksek cc makinada...sonra elimde kalıcak toslıcam bi yere...bunların şakası yok...
senide bu yaz sılverwıng sahabı yapacaktık ama hesapta olmayan şeyler oldu hayatında yattı galiba...artık hiç olmazda...
Fransadan yokmu foto şipşak falan paşam...
ulan Ziyan halen ağlıyorsun...aç köpek...
tahrik vardı cevapladım...şimdi bizi niye sallamadın diyecekler müridler ..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Yaav Handrosum
Ne yapalım ki allahtan geleni reddedemeyiz Değil mi...
Sen yinede kelepir bi dene bak benim için olurmu Gıllı ya cevap bile yazmasan olur Gıllı ama motorsuz
sağol-varol e mi
Poturdak
neco buraya bakıyorsan haberin olsun. bak metehan beye de sordum. o paraya bi halt alınmaz diyor.. aldıktan sonra tee istanbuldan getirtilmez diyor.. ankaradan bakıyorum hala..
Güle güle kullan Gültekin, makina güzelmiş gerçekten.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
kazasız belasız binmek nasip olsun.mete-han seni de bu güzel anlatımından dolayı tebrik ederim çok cici anlatmışın
sevgili Gültekinim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel makine tekerin hep düz bassın yolun ve farın daima açık olsun,mete kankam sana prodüksiyonluk yapımcılık hatta yönetmenlik teklifi gelirse kabul et sen bu işi kıvırırsın kal sağlıcakla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hayırlı uğurlu olsun. o motor sahibinden.com da satlık olan değil miydi?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
allah güle güle pinmek nasip eder inşaallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)