Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bir Test Sürüşünün Ardından…

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Şenol Denizci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    GV 250
    Sevgili dostlar,

    Ankara’lı motor dostlarını bir araya getiren bir etkinliği daha, hiçbir aksilik ve üzücü olay yaşanmadan geride bıraktık. Test alanının şehir merkezine uzak olmasına rağmen katılım, düşündüğümüzün aksine yaklaşık yüz kişiyi buldu. Yaklaşık yüz kişi, GV 650, GV 250 ve GT 250R modellerimizin üçünü de test etme imkanı buldular. 30 derecenin üzerindeki sıcaklığa rağmen motorlar, hemen hiç dinlenmeden ve sorunsuzca 9 saat boyunca koştular. Test sürüşünün ardından, motordan inen herkesin yüzünde aynı mutluğu görmek, kişisel olarak Hyosung’ a duyduğum güveni bir kat daha arttırdı.
    Katılımcı arkadaşların bir bölümü, organizasyon komitesinin parçası gibi kendilerine görev yaratarak bizlere destek verdiler. Bu destek işimizi daha da kolaylaştırdı. Çağ Motor olarak tüm katılımcı arkadaşlara yürekten teşekkür borçluyuz. Ayrıca desteklerinden ötürü Global Motor’a, özverilerinden ve sabrından ötürü özellikle Metin beye de teşekkürler...
    Çeşitli sebeplerden test sürüşüne katılamayan arkadaşlar ise üzülmesinler. En kısa zamanda bir organizasyonun daha gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. [/FONT]
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][SIZE="2"][/SIZE][/COLOR][/FONT]
    [url]www.cagmotor.com.tr[/url]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    istanbul istanbul duy sesımızı..bızde test surusu ıstıoruz...
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  3. #3
    H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2006
    Şehir
    DENİZLİ
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Hyosungun güzel motorları olduğunu her ağızdan duyuyoruz ama pek yaygın değil Denizli de bayii olmaması bence hyosung için büyük kayıp böle bişeyi bekliyor Denizli ben mesela Denizli de hyosung bayii olsaydı ve maddi durumum uygun olsaydı hyosung gt 250 r modelini düşünürdüm cbr 125 almazdım Güzel bir organizasyon olmuşa benziyor tebrik ederim
    CBR 125 R

  4. #4

    Üyelik
    16 Ocak 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Evet arkadaşlar,Pazar günü Hyosung Test sürüşüne katıldık.
    Çevre yolunda trafiğe kapalı 6 km.'lik bir parkurda gerçekleşen test sürüşünde,GT250R,GV250 ve GV650 modellerini deneme şansı bulduk.
    Benim için adeta bir hyosung şenliği şeklinde geçen aktivitede,kendi motorum dışındaki modelleri deneme şansı buldum.
    Organizasyon alanına gelenler kayıtlarını yaptırıp sırasıyla bu modelleri test ettiler.Gayet düzenli iyi organize edilmişti,ben ayrılana kadarki sürede herhangi tatsız bir olay yaşanmadı,umarım kazasız belasız tamamlanmıştır.
    Öncelikle test alanından GV650'ye hayran kalarak,adeta ağzımızın suyu akarak ayrıldık.Hiç tarzım olmamasına rağmen,kullanımından inanılmaz zevk aldım.
    Güzel görünümünün ardında,bu kadar güçlü ve torklu bir motora sahip olmasını beklemiyordum açıkçası.Çok atak bir biçimde hızlanmaya başlayan motorun soluğu hangi hızda kesilecek diye boşuna bekliyor insan,çünkü 200 km/saat üstü hızlara kadar duraksamadan hızlanmaya devam ediyor.Yüksek hızda beklediğim vibrasyondan,yan rüzgardan etkilenme gibi handikaplardan eser yoktu.Sadece yoldaki kasislerde süspansiyonun biraz yumuşak olması nedeniyle biraz stabilitesi azalıyordu ki bunda yüksek hızlara alışık olmamam da etkili olmuş olabilir.Bir cruiserdan beklenen performansı fazlasıyla veren GV650,sesiyle,görünümüyle,raha tlığıyla tam bir uzun yol makinası.
    Test alanından ayrılmak için kendi motorlarımıza binince bulutlardan yeryüzüne inmiş gibi olduk.Tabii ki en iyi motor sahip olduğundur.
    Bu güzel günü düzenleyip,bizleri davet eden Çağ motor ve Global'e teşekkürler

  5. #5
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı
    istanbul istanbul duy sesımızı..bızde test surusu ıstıoruz...
    bizde istiyoruzzz bizde bizde.. ...
    CBR 600F Honda,


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler