Allah rahmet eylesin... tum sevenlerine, sevdiklerine sabirler versin :( iyi insandin... topragi bol olsun...
Allah rahmet eylesin... tum sevenlerine, sevdiklerine sabirler versin :( iyi insandin... topragi bol olsun...
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Geride kalanlara Allah sabır versin. Allah rahmet eğlesin.
Allah rahmet eylesin.
Üzücü bir durum hemde çok üzücü.
Bu bizim forumda da takılan nebi ırmak. Youtube kanalını da takip ettiğimden tanıdım.
Ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin. Yaralı arkadaşlara da acil şifalar.
Ah be güzel insan...
Seni çok geç tanıdım, çok erken gittin.
Seni hep yüzünden eksik etmediğin gülmelerinle hatırlayacağım.
Mekanın cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Allah sevenlerine sabır versin..üzüldüm vallahi..genç insanların vefatı beni hep derinden yaralar...
Allah yakınlarına sabr-ı cemil versin. Eli yüzü temiz bir arkadaşa benziyor. İllet makineler parmak uçlarına hücum eden adrenalin kanı nasıl tetikliyor halen şaşıyorum.
Yine üzülme mevsimi başladı.. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Bir haber videosu izledim. Yukarıda fotoğraflar da yerde yatan mt-09 sahibi arkadaş kameraya "çek çek" diye sitem eder gibi söyleniyor. E tabi haber bunlar. Üzücü haberler. Yine bir vatandaş kazayı anlatıyor, bir motorun spor bir otomobille yarıştığını, onlara yetişmek isteyen başka bir motorun da hızlanıp virajı alamayarak kaza yaptığını. Sonrasında ise yine bir başka motorlunun güvenlik önlemi almak maksadıyla yolda durduğunu ve ona diğer bir motorun çarptığını (kulaklarım doğru işittiyse) söylüyor.
Ailesine sabırlar dilerim. Aklıma Ali İZGİ nin vefatı ile sonuçlanan Bursa otoban gazlaması geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)