Zonguldak'ta Kaza :(

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kozlu beldesinde meydana gelen trafik kazasında işçi servisinin altında kalan motosiklet sürücüsü öldü, kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kozlu beldesinde meydana gelen trafik kazasında işçi servisinin altında kalan motosiklet sürücüsü öldü, kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Mert Çebi (23) idaresindeki 67 DU 859 plakalı motosiklet, Fatih Mahallesi Ereğli yolu mevkisinde önünde seyreden G.G idaresindeki 34 GG 5287 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen motosikletin sürücüsü, İ.K'nin kullandığı 67 ND 038 plakalı işçi servisinin altında kaldı.

Aracın altında 10 metre sürüklenen Çebi, hayatını kaybetti.

Motosikletini 3 ay önce aldığı öğrenilen Çebi'in cesedi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, kaza yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Minibüsün şoförü İ.K ve otomobil sürücüsü G.G gözaltına alındı.

Bir restoranın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, sola manevra yapmak için yavaşlayan otomobile çarpan motosikletin savrularak karşı şeride geçmesi ve sürücüsünün işçi servisinin altında kalma anı yer alıyor.

http://www.haberler.com/kaza-ani-guvenlik-kamerasinda-4-5706717-haberi/

Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı saolsun :salut:

allah rahmet eylesın ne dıyelım dun bır kaza bugun baska bır kaza. bune abı ya. ınsanın ıcı parcalanıyor.

Sanki paniğe kapılıp ön frene basıp kaymış gibi... Tecrübeliler yorumlasa daha iyi olur. Allah rahmet eylesin. Lütfen gereksiz hız yapmayın :/

Allah rahmet eylesin. Hemen her gün böyle haberleri okudukça gerçekten çok üzülüyorum. ülkemizde maalesef trafik kültürü yok. Bol miktarda yol yapmakla övünenler bu trafik cahilliklerini önlemek adına hiç bir şey yapmıyorlar maalesef. Kurallara uymayan o kadar çok sürücü var ki, ama asil düzenleyici rolü üstlenmesi gereken devletimiz maalesef sadece seyrediyor. Önce eğitim, ama mutlak eğitim, daha sonra istisnasız tüm kuralların her kese eşit şekilde uygulanması. Araç sinyal vermemiş, aynasını kontrol etmemiş, hava yağışlı,motosiklet hızlı.

tam burada ön frene asılmış galiba :pale:

9931incie2932770.png

Allah rahmet eylesin. Tamam adam sinyal vermiyor vs ama Olan motorcuya oluyor her zaman. Çok yazık.

Allah rahmet eylesin.
Zor olan geri kalanlara.
Allah sabır versin.

Sırf bu yüzden Enduroya geçip yavaş yavaş gezeceğim işte.
Anneme-babama-kardeşime bu acıyı yaşatmak istemiyorum çünkü.

Moderatör
Hızlı değilmiş, panik fren yapıp yağmurun da etkisiyle ön tekerleği kaydırmış. Hepimizin başına gelebilecek çok basit bir kaza aslında. Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.

arkadaslar kafasında kask varmıymıs bılgınız varmı ? sankı kask yok gıbı geldı. ama merhumunda gunahını almak ıstemem :(

Bizim Gv250 grubundan tanıştığımız bir arkadaşımızdı, hala şoktayım ne diyeceğimi bilmiyorum..

Allah rahmet eylesin :pale:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Vefat ettiğinde kaskı hala başındaymış...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok üzücü....
Allah yakınlarına sabır versin...

Cok üzücü bir kaza.tanışmış olmak,cok saygılı,cok düzgün bir insan olduğunu bilmek daha da uzuyor insanı.cok yazık oldu.eminim tanıyan herkes kahrolmuştur..

ben motor üstünde bir gün bile kasksız görmedim. kasksız asla çıkmazdı üstüne

pisi pisine gelen bir ölüm,kullandığı motosiklet yaşına ve tecrübesine göre çok büyük,motoru araba gibi kullanıyor altındakinin iki teker olduğunu ve o sabun gibi asfaltta kayabileceğini hesaba katmıyor,ne diyeceğimi bilemiyorum benimde bir oğlum var Allah insanı evlat acısından korusun ve saklasın çok ama çok zor otobüs altındaki evlada son bakış :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar