Zonguldak'ta Kaza :(

rahmetliyi eleştirmek değil - aynı şekilde can vermemek ve ders çıkarmak için yazıyorum..

lycantrophic - iki saniye mesafe bile yoktur arasında, çok yetersiz, ayrıca yağmur yeni yağmaya başladığı alınan bilgiler arasında.. daha önce kuru zeminin en tehlikeli olduğu an.. yağ, toz gibi şeylerin ilk yağmur ile karışımı son derece kaygan bir zemin oluşturur.
bu şartlarda bırakmamız güvenli duruş mesafesi 50 km hız için en az 4 saniyedir..
yağmurda duruş mesafemiz ikiye katlanır, kar yağışında dörde ve buzlamada ona katlanır!

Çok üzücü, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.
İşçi servisi 2 saniye önce veya sonra geçse bir kaç kırıkla atlatılabilirdi belki.
2 saniye yüzünden...

Allah rahmet eylesin :pale: yaşıtmışız.

Benim bu eğitim konusu cidden canımı sıkmaya başladı. Bir çok eğitim kurumu var, çeşitli konularda.
Sürücü kursun da bile sinyallerinizi zamanında verin, motosikletlilere dikkat edin freni araba gibi tutmaz vs.. denilse.
Yarın bir gün ehliyetini arabasını alınca, aklında olur, ona göre hareket eder.

Az once cenazenin önünden geçtim.Allah'im kimseye verme nolursun.çok kotu oldum

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Allah rahmet eylesin :( güler yüzlü bi arkadaşa benziyor, çok üzüldüm..

Allah rahmet eylesin kozlulu hemşehrime.

Arkadaşlar lütfen takip mesafesine dikkat edelim. Bana göre trafikte en önemli 3 şeyden biri takip mesafesi. Eğer uygun bir mesafe bırakırsanız (ideal olarak 2 sn denilmekle beraber hızınıza göre bunu uzatmalısınız) hem panik frene gerek kalmaz hemde önünüzde oluşan bir tehlikeden kaçma fırsatınız olur. Lütfen takip mesafesine dikkat edelim.

Maddi manevi tazminat davalarıyla adamı haşat ederler simdi, ,

Niye kabak lastikle dolasılır peki bi lastige o kadar para verilirmi diyenlere ne demeli peki

10 liralık motora binipte lastik lafını duyunca rahatsız olan o kadar para verilirmi bi lastige diyenlre lafım o kaliteli lastigin tadını bir alsa bir daha bırakamaz ama akıllıdır vermez o kadar parayı bi lastige

Yazdıklarım geneldi kimse üstüne alınmasın

Akşam haberlerde seyrettim çok fena. Çok kötü oldum Annesinin feryatları ve çaresizce yapılabilecek bir şey yok mu sorusu beni çok kötü yaptı.

Arkadaşlar ne olur şu takip mesafesi ge güvenli sürüşe biraz önem verelim akşamki kadıncağız gibi başkaları da ağlamasın LÜTEFN.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

çok üzücü...bu ülkede motosiklet kullanmak o kadar tehlikeli ki..
allahtan rahmet sevenlerine sabır dilerim.çok şanşsız bi şekilde vefaat etmiş çok..

Allah rahmet eylesin, Rabbim sevenlerine sabır versin gerçekten içi parçalanıyor insanın ama takdiri ilahi elden birşey gelmiyor..

İnsan motora binmeye çekiniyor gerçekten. Binmekten vazgeçmeyi düşünüyorum

iyi sürücü olsanda karşı sürücü hayatına kastedebiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar