...ve sonunda Khutuck motorize

Super Moderator
4 tekerleğin efendilerinden, geyiğin terbiyecilerinden, muhabbeti en keyif verenlerden, yılların motosiklet aşığından iyi haberler alıyoruz...
Uzun süren tedaviler sonucu "Üzerine Biraz Daha Ekle" hastalığından, dünyanın dört bir yanındaki doktorların, tabiplerin ve geyiklerin yardımıyla kurtulan Khutuck gün itibarı ile tekerlek sayısını azaltmış durumda...

İlk "güle güle kullan"ı demek istiyorum...
Nice mutlu, rüzgarlı günlerde hep beraber yol almak dileğiyle kardeşim...:rendeer:

10lb0.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kütük hayırlı olsun..

ikinci hayırlı olsunda benden..

Hayırlı olsun kütük.Kazasız belasız inşallah.Gzün aydın :)

Hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız kullanman dileğiyle.. :wiinkk:

Hayırlı olsun khutuck kardeşim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.O biraz daha,az daha,çok az kaldı ıkınmalarını gayet iyi biliyorum:cherry:.Bende devam ediyo.Sana büyük geçmiş olsun.

hayırlı olsun Kütükson...yarın akşam senle BIYIKLI ya gideli bence...:p

benden habersiz oldu bu işler ama darıldım kanka...:salut:

hayırlı olsun kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin:rendeer:

Hayırlı olsun Khutuck kardeşim....

Dur lam? Benim bu yau :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tam hikayeyi anlatalım:

Her şey cumartesi günü başladı. Mete Han'la saat 2'de köprüden önceki son durakta buluşmak üzere sözleştik. Ben, babam ve akrdeşim arabayla gittik. Mete Han buluşma yerine hazırlıklı gelmişti:

Mete Han'ın liderliğinde hedefimize yol aldık:
45374852su8.jpg

Ümraniye D&B Motor'da anlaşmamızı yaptık, arada Mete'yle mutluluğun fotoğrafını çektik:
54960334rb7.jpg

Ardından Feyizoğlu'na gidip korumalarımızı aldık:
49767292ld8.jpg

53270990nn1.jpg

Sonra bugün babamla buluşup D&B'ye gittik:
46806623ns4.jpg

Bir ara D&B'den Gökhan abi "kırmızı CBF kalmadı, o yüzden VFR versek olur mu" diyecek diye umutlandım, olmadı:
19923498ez4.jpg

Motorun son ayarları yapıldı, teslim aldım:
23538932rr8.jpg

MUTLU SON:
10lb0.jpg

Bu arada motoru Ümraniye'den Halıcıoğlu'na getirene dek 20 km'lik yolda da bir ton olay geldi başıma. Daha motora bineli 3 dakka olmamışken sağda durdum, kaskımı düzeltiyordum, bir zabıta kamyoneti kasasını sol elciğime taktı, baya ses çıkarttı. Bende çizik yok, ama Zabıta'nın üstü çizildi :cherry: Ardından yolda babamın arabasına yakın kalmaya çalışmanın anlamsızlığını anlayıp kendi başıma yürüdüm devam ettim, otomobilden kalma alışkanlık ve dar yerden geçme konusundaki acemiliğim sebebiyle otomobil formatında, sağ şeritte ilerlerken yanıma gelen kırmızı CBF'i olan bir kurye, daha taze motorcu olduğumu anladı, "Hayırlı olsun yiğenim!" deyip bastı, gitti emniyet şeridinden. Ben emniyet şeridine girme konusunda kararsızken, arkama gelen bir polis aracı "düuuupp" dedi, aynadan baktım bişi işaret ediyor, anlamadım. Bir daha "düyuuup" dedi, aynadan bakınca içerdeki polisin eliyle emniyet şeridine girmemi işaret ettiğini anladım, dumur oldum. Köprüde dehşet rüzgar vardı, biraz zorlandım açıkçası. 80'i geçmeden eve vardım, yarım saat babamı bekleyip gittik zincir aldık. Akşam 9 gibi tekrar motora bindim, 1,5 saat eve 5km yarıçaplı alanda gezdim, yavaş gitme olayını kavramaya çalıştım. Tam eve dönerken 20m kala 2. viteste 5km/saat hızla gidilmeyeceğini öğretecek şekilde motoru stop ettirip ağır çekim sıola yatırdım :p Kormua demiriyle sol elcikte minicik çizikler yaptım, nazar değmesin :)

Buradan tüm yardımları için Mete abiye çok çok çok teşekkür ediyorum, o olmasa şu an motorum olmazdı (cidden).

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
hayırlı olsun Kütükson...yarın akşam senle BIYIKLI ya gideli bence...:p

benden habersiz oldu bu işler ama darıldım kanka...:salut:

Arkadaşım çekil aradan, benim gidemediğim teslim alma seremonisine katılan adamları çekemiyorum ben...:p

Tekrar hayırlı olsun abicim. :wiinkk:
Kazasız belasız, iyi günlerde binersin inşallah. :rendeer:

Ben de alınca cbf'i tokuşturcaz bak. :queen:
Yalnız mont da benimkiyle aynı. Benimki sırf siyah olanı. :cherry: Onu napıcaz? :mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kütük hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:
hacı kısmetse ve yarına kadar gene kararımı değişmezsem bende cbf 150 için d&b motorun kapısını çalıcam.:) cumartesiye yatişir benimkide heralde, yani, sanırsam, belki:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar