Öldürdü, suçsuzum dedi

Ölüme götürdü, "suçsuzum" dedi

ŞİŞLİ Anadolu Lisesi'nin motosiklet tutkunu fizik öğretmeni Emre Murat Çevik (39), Kadıköy'de, Hüseyin Altın'ın taksiyle motosikletine arkadan çarpması sonucu bariyerlere girdi. Taksici Hüseyin Altın, olay yerinde hayatını kaybeden öğretmenin aniden önüne çıktığını iddia edip, "Suçsuzum" dedi.
Öğrencilerinin "Bir melek gibiydi" dedikleri öğretmen Emre Murat Çevik, dün Şişli Anadolu Lisesi'ndeki derslerinin ardından, saat 16.00'da Kadıköy'deki evine gitmek üzere 34 ERJ 49 plakalı Motoguzzi marka motosikletine bindi. Koruyucu kıyafetleri tam olan Emre Murat Çevik, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden karşıya geçti. Anadolu Otoyolu'ndan Küçükbakkalköy Sapağı'na gelen Emre Murat Çevik'in motosikletine, sağ şeritte, arkadan hızla gelen Hüseyin Altın 34 TKD 42 plakalı taksisiyle çarptı. Motosikletinin kontrolünü kaybeden Emre Murat Çevik bariyerlerin altına girdi. Çarpmanın etkisiyle başındaki kaskı fırlayan Emre Murat Çevik olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazanın ardından taksideki kadın müşteri şoka girdi. Polis ekipleri, "Motosiklet bir anda önüme fırladı. Kurtaramadım" diyerek savunan taksici Hüseyin Altın'ı gözaltına aldı.
Kazayı görerek duran motosiklet kullanıcıları, trafikte kimsenin motosikletçilere saygı göstermediğini söyleyerek tepki gösterdi.

*** Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyerek olay yeri fotoğraflarını atıyorum. Bakın taksicinin hatalı olduğu nasıl ortada.

Fotoğraflara dikkat:

4) Motosiklet, taksi, bariyer ve cenaze farklı bir açıdan

5) Rahmetli hocamız kaza yaptığı Motoguzzi ile

6) Rahmetli hocamız fizik dersinde, okulda

1, 2 ve 3 numaralı fotoğraflar kanlı oldukları için edit ettim. Aile fertlerinden birinin görmesini istemem. :(

Son düzenleme:
Valla baya kötü bir haber oldu bu..
Fotoğraflar ayrı bir sarstı zaten..
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin...

Çok kötü oldum... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

O bariyerler beton olsa acaba farklı olurmuydu?

Taksicilere karşı önyargılı olmak istemiyorum ama bu kadar tesadüfte olmaz ki...

Allah rahmet eğlesin yine bir taksici faciasi daha taksi minibüs bayan söförlere dikkat

Oldumu şimdi akşam akşam bu kötü haber

gerçekten çok üzücü bir kaza

Allah rahmet eylesin

Taksicinin bu kazadan sonra normal bir şekilde içi rahat ve hzur içinde hayatına hiçbirşey olmamış gibi devam edeceğini size garanti ederim.:pr::pr:

taksilerden arkamdan dahi gelse uzak dururum:farao:

allah rahmet eylesin

yazacak bir şey bulamıyorum çok üzücü

arkadaşlar münübüsler ve taksiler başımızın belası oluyo yollarda
akşam akşam bende kötü oldum allah rahmeteylesin
hepimizin başına günde kaç kez gelio hemde adamlar faketmio korna yaparak dalıyorum yanına kadar gidiyorum adamla göz göze gelioyoruz anca yol veriyo
(malmıdır nedir yaw)

ben o taksiciiinindeeeee kurallara uymayannnn sürücülerinde bu dandik kurallarıııı veeeee o kalitesizzzz bariyerleri yaptırannn devletideeeee .............. kusura bakmayın baylar bayanlar adminler modlarrr söylencek başka kelime varsa tutamadım kendimi daha kaç tane hocamızı sarpları nejdetleri ve adını hatırlayamadığım kardeşimizi abimiz motorcumuzu kaybedcezzzzz off offff

Valla baya kötü bir haber oldu bu..
Fotoğraflar ayrı bir sarstı zaten..
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin...

Tuğçe sen birde MDdeki fotoları görseydin.böyle şerefsizce adiğce ben suçsuzum dediği için daha fazla ceza verilsin bu insan müsvettesine!cahil milletiz arkadaş eğitim berbat!adını söyleyemeyen kekolar insan taşıyor!tamam herkese sınırlama getiremeyiz belki ama en azından toplu taşıma aracı kullananlara bari ayrı bir eğitim versin.can taşıyo bu adamlar yahu.3-5 kuruş kazanacaz diye dışardakilerin hayatını tehlikeye atıyolar.trafikteki tek taşıtın onlar olmadığını tek taşıt türününde 4 tekerlekten ibaret olmadığını birilerinin öğretmesi lazım bunlara!yoksa daha çok can veririz yollarda!bu insanlar kimbilir ne hizmetler verecekti ülkesine yada ne başarılar getirecekti,ne öğrenciler yetiştirecekti!annesi babası kimbilir ne zorluklarla yetiştirip bu günlere getirdi evlatlarını.ya ailesi?daha 39 yaşında.genç yaşta eşsiz kalmış hanımı,çocuk yaşta babasız kalmış evlatları ne yapacak şimdi?yazık yahu yazık insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.trafik suçları caydırıcı değil.eğer suçluysa ölümlü kazalarda cinayetten yargılanmalı sürücü!bakın bakalım ezip kaçıyolarmı bir daha!önce insan olmak lazım tabi.bu şerefsizde nasıl bir vicdan varsa daha bi de yalan söylüyor!ulan bırak öldürmeyi ben birinin kaza geçirmesine sebep olsam o insanın yüzüne bakamam!ben mi çok saf kalpliyim bu şerefsizlermi taş kalpli?

Allah gani gani rahmet eylesin. Çok üzüldüm... Ruhun şad olsun sevgili meslektaşım.

Pırıl pırıl gencecik bir insan, güneş gibi aydınlık yüzüyle artık ders anlatamayacak çocuklarımıza. Mekanı cennet olsun inşallah.

yazıklar olsun böylesine! Hiçmi Allah korkusu yok hiçmi ahiret korkusu olmaz insanda! Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah..

allah rahmet eylesin .
geride kalanlara sabır...
elden malesef başka birşey gelmiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar