Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

ilk üyelik, ilk kask, ilk motor; ama son değil :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Hoşgeldin, fazeri alınca bir tur verirsin artık
    Legends may sLeep.. But they never diE..!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    13 Ağustos 2009
    Şehir
    Cerrahpaşa
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin, fazeri alınca bir tur verirsin artık
    olur tabi. yakınız birbirimize.çınarcık'ta yazlığımızda var, ayıp ettin. ama olsa senin, biliyon.

    arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler. cbr 125 ile olan birikimimin üstüne biraz daha yeşil koyup hysoung 250 gtr ile evlendim. buda yeter şu an. fz6 fazer başka bahara kaldı artık.

  3. #23

    Üyelik
    05 Nisan 2007
    Şehir
    IsταηвuL Αv©ıLaя
    Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    bu ne acele onu anlamadım..
    125 likten 600 lük makinaya geçmek biraz cesaret ve en önemlisi tecrübe ister..
    en azından biraz daha cbr la deneyim sahibi ol 5000 km yap en az..
    ondan sonra çekersin altına fazer ı..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

  4. #24
    ENGİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2006
    Motosikleti
    ne yazıkki artık yok
    Konuyu başından bu yana okuduğumda sonunda fazer dan ziyade sana belkide haddim olmayarak hyosung gt 250 r modelini önerecektimki önerime gerek kalmamış :D Bence en doğru kararı vermişsin yeni üyeliğin yeni kaskın ve yeni motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan uzak tutsun...

  5. #25
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    12 Haziran 2009
    Şehir
    istanbul FLORENCE dizinin dibi :)
    Motosikleti
    TVS Apache
    cınarcıga gelınce ugrarım bı turda bana attırırsın

  6. #26
    alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2007
    Şehir
    Heaven
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    az biraz da resim koysanız fena olmaz

    hayırlı olsun yeni motorunzu
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

  7. #27
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Hoşgeldin hayırlı olsun motorun.

    Ama bunları da söylemeden geçemeyeceğim, 40 gündür motor kullanıyorken bir den neredeyse on kat daha kuvvetli ve iki kat daha ağır bir motora geçmeni kimse tavsiye etmez ve genellikle onaylamaz. Bunun yetenekle alakalı olduğunu düşünenlerde var ki, ben onlara kısmen hak veriyor olsam da henüz yeni başlamış olman ve bu konudaki hevesin sen henüz motorunla olan aşkını yaşayamadan (umarım olmaz) aşkınızı bitirebilir. Onun için biraz daha temkinli ve sağlam adımlarla bu işi yapmak daha akıllıca geliyor bana. Hayatında ilk defa motor kullanmak için 600-750 hatta 1000 cc' lik motor alıp başlayanlarda yok değil bunların hepsi ölmedi de ama bu işin olması gereken şekli bu değil, ekmeği bile çiğnemeden yutuyorken üzerinde yetenek, cesaret ve tecrübe ile hayatta kalabileceğimiz bir aleti kullanmak için daha sabırlı olmalıyız. (Bu arada sahip olduğun motor CBR 125 yazmışsın ama profilinde hyosung 250 yazıyor...?


    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

  8. #28
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2009
    Şehir
    Angaranı Bağları...
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Öncelikle hoşgeldin....

    Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bu kadarını tahmin etmiyordum. şaşırdım doğrusu. oldukça yoğun ve aktif bir forum sayfası. mükemmel. artık bende sizlerleyim. ilginize teşekkürler.




    teşekkürler sayın kurs yetkilisi. konu başlığımdaki mesajı anlamışsınız. tebrikler
    -----------------------





    teşekkürler. kesinlikle size katılıyorum. 40 günlük motor tecrübem ile şunu söyleyebiliyorum ki; motor tecrübe, denge ve akıl işidir. Çok şükür kazam, belam yok. kendimede güveniyorum. teşekkürler.
    -----------------------



    hesap uymadı kardeşim. fazer değilde hysoung 250 olabilir bir ihtimal. bende üzülüyorum motor kazalarında ve 2006 yılında çok sevdiğim bir abimi kaybettim motor kazasında. kazada hiçbir suçu yoktu.
    ------------------------

    40 gün önce cbr 125 ile başladım. yaklaşım 2.500 km. kullandım. 700 km.si ş.dışı uzun yoldu. cbr 125 dışında hiçbir motor kullanmadım.
    --------------------



    alnım açık... yolumda..
    -----------------------
    Kardeş hakkatten helal olsun sana. Nasıl dayanıyorsun bu şuursuca konuşan insanlara(bazılarımıza). Evet forum canlı epey ama hala nasıl tavsiye vericeğini BİLEMEYENler ile dolu ne yazıkki. "Yok ölürsün, geberir gidersin ben sana diyim...". Bende arkdaşlarıma(hani şu hep dert yandığmız, motoru hiç bilmeyen insanlara) söylediğimde ilk cümleleri; "olum napıyon la geberip gidersin ha" oluyodu. Arada bir fark göremiyorum ben(burdakiler bide güya motor sahibi insanlar). Al birini vur ötekine... Sen yine iyi sabırla cevap vermişsin.

    Yapcağın seçim tehlikeli gibi görünüyo sadece. Ama burda SENden bahsediyosak ben 1 biliyorsam sen 10yaşıyorsun, bunu unutmayalım. Sen üstesinden gelemiyceğin sürüşlere girmedikçe altında hyabusa da olsa ben sorun olcağını sanmıyorum. Kaza seni 150 likte de bulur 1000likte de. Sen yeterki kendini bil. Tavsiyelerini al yoluna devam et derim::shake2

    Allah kazasın belasız sürüşler versin. "...haberlerini de okuruz artık TVlerde!!" gibi şeyler de olmaz inşallah bundan sonra

  9. #29

    Üyelik
    13 Ağustos 2009
    Şehir
    Cerrahpaşa
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Arkadaşlar. tekrar tekrar herkese teşekkürler. Hysoung GT250R'yi aldım almasına ama 3.gün kaza yaptım. kazada hiç bir suçum yoktu. Allah'tan kask,eldiven,mont vb. herbişeyim mevcuttu.

    Şöyle oldu: bi dolmuş sağa yanaşmıştı. bende diğer şeridi ihlal etmiycek şekilde kornaya basarak (dolmuşun önünden biri çıkabilir diye) ve yavaşlayarak geçiyordum ki, dolmuşun önünde U dönüşü yapmaya çalışan bir taksi gördüm. gerektiği kadar yavaşladım. taksici beni gördü durdu el hareketi ile geç dedi. tam gazladım gidiyordum ki!.. fikir değiştirip dönüşe devam etmeye çalıştı. (ben geçene kadar o dönüşünü tamamlayacağını sandı) bende taksiye girmemek için frenleri kökledim ve motorumla beraber sola yatıp 2m. kadar sürüklendik. taksici durdu, U dönüşünden vazgeçti korkup kaçtı. ehliyetim olmadığı için (c.tesi sınava girdim. yakında alıyorum) hiçbirşey yapamadım. sağolsun bir erkek ve bayan yardım etti, sağa çekip kamyonun gelmesini bekledim. AMAN DİKKAT EDİN SİZDE. uzak durun sarı şeytanlardan!..

    -----------------------------------------------

    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne acele onu anlamadım..125 likten 600 lük makinaya geçmek biraz cesaret ve en önemlisi tecrübe ister..en azından biraz daha cbr la deneyim sahibi ol 5000 km yap en az..ondan sonra çekersin altına fazer ı..
    honda cbr 125 ile 2.500 km tecrübem var. cesaretim var, az çok tecrübemde. temiz bir Hysoung gtr250 aldım. fzr6 maddi nedenlerden dolayı başka bahara kaldı.



    Alıntı ENGİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu başından bu yana okuduğumda sonunda fazer dan ziyade sana belkide haddim olmayarak hyosung gt 250 r modelini önerecektimki önerime gerek kalmamış :D Bence en doğru kararı vermişsin yeni üyeliğin yeni kaskın ve yeni motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan uzak tutsun...
    teşekkürler temiz bir gtr250.. parça sıkıntısı olmasa güzel makina.



    Alıntı trhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cınarcıga gelınce ugrarım bı turda bana attırırsın
    gel kardeşim. haberleşelim. lunapark üstü.



    Alıntı alper_satriani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az biraz da resim koysanız fena olmaz hayırlı olsun yeni motorunzu
    sağol kardeşim.. sana cevap aşağıda.. resim nasıl yükleniyor? araştırmam lazım



    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin hayırlı olsun motorun. Ama bunları da söylemeden geçemeyeceğim, 40 gündür motor kullanıyorken bir den neredeyse on kat daha kuvvetli ve iki kat daha ağır bir motora geçmeni kimse tavsiye etmez ve genellikle onaylamaz. Bunun yetenekle alakalı olduğunu düşünenlerde var ki, ben onlara kısmen hak veriyor olsam da henüz yeni başlamış olman ve bu konudaki hevesin sen henüz motorunla olan aşkını yaşayamadan (umarım olmaz) aşkınızı bitirebilir. Onun için biraz daha temkinli ve sağlam adımlarla bu işi yapmak daha akıllıca geliyor bana. Hayatında ilk defa motor kullanmak için 600-750 hatta 1000 cc' lik motor alıp başlayanlarda yok değil bunların hepsi ölmedi de ama bu işin olması gereken şekli bu değil, ekmeği bile çiğnemeden yutuyorken üzerinde yetenek, cesaret ve tecrübe ile hayatta kalabileceğimiz bir aleti kullanmak için daha sabırlı olmalıyız. (Bu arada sahip olduğun motor CBR 125 yazmışsın ama profilinde hyosung 250 yazıyor...?"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    teşekkürler kardeşim. erinmeden gücenmeden yazmışsın. samimiyetimle teşekkür ediyorum. fikirlerimiz hemen hemen aynı. ama dediğim gibi. kendime güveniyorum. bana biraz daha tecrübe lazım. cbr 125 ilk motorum. geçen hafta Hysoung gtr250 ile değiştirdim. profilimi birazdan güncellerim. teşekkür ederim.



    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşgeldin....Kardeş hakkatten helal olsun sana. Nasıl dayanıyorsun bu şuursuca konuşan insanlara(bazılarımıza). Evet forum canlı epey ama hala nasıl tavsiye vericeğini BİLEMEYENler ile dolu ne yazıkki. "Yok ölürsün, geberir gidersin ben sana diyim...". Bende arkdaşlarıma(hani şu hep dert yandığmız, motoru hiç bilmeyen insanlara) söylediğimde ilk cümleleri; "olum napıyon la geberip gidersin ha" oluyodu. Arada bir fark göremiyorum ben(burdakiler bide güya motor sahibi insanlar). Al birini vur ötekine... Sen yine iyi sabırla cevap vermişsin.

    Yapcağın seçim tehlikeli gibi görünüyo sadece. Ama burda SENden bahsediyosak ben 1 biliyorsam sen 10yaşıyorsun, bunu unutmayalım. Sen üstesinden gelemiyceğin sürüşlere girmedikçe altında hyabusa da olsa ben sorun olcağını sanmıyorum. Kaza seni 150 likte de bulur 1000likte de. Sen yeterki kendini bil. Tavsiyelerini al yoluna devam et derim::shake2

    Allah kazasın belasız sürüşler versin. "...haberlerini de okuruz artık TVlerde!!" gibi şeyler de olmaz inşallah bundan sonra
    kardeş. gülü seven dikenine katlanır. onlar yüzünden bu güzelim forumdan, sizdenmi vazgeçeyim? forum sitelerinden pek hoşlanmam ve hayatımda üye olduğum ikinci forum sitesi bu. forum oldukça canlı. ne ararsan var. cc konusuna gelince, insan önce kendine güvenicek. 50 günlük motosiklet kullanıcısı olarak diyorumki (motor: akıl, tecrübe ve denge işidir) tavsiyen için teşekkürler.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 AM ----------

    Alıntı alper_satriani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az biraz da resim koysanız fena olmaz hayırlı olsun yeni motorunzu
    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler