Nihayet :)

Selam arkadaşlar,

Nihayet dün motosikletime kavuştum. Noterden devir işlemini öğlen saatlerinde yaptırıp birazda olsa ara sokaklarda ve tenha yerlerde gezme imkanı buldum. Motorsiklet konusunda acemi olduğumdan çok temkinli gidiyorum. Gerçi Güvenli sürüş eğitimlerinden birini aldım 1,5 ay önce ama ehliyet bu ay sonunda gelecek o yüzden trafiğe çıkmıyorum henüz. İlk motorum olduğundan çok sevinçliyim. Sizlerle paylaşmak istedim. İşte motosikletim; Hyosung GV 250, 2007 model, 11900 km.de, aksesuarları göreceğiniz gibi, sadece motor koruma demiri taktırmak istiyorum. Üzerindeki deri kaplamaları nasıl duruyor sizce, depo üzerindekini pek beğenmedim ya tamamen kaplamayı ya da çıkarmayı düşünüyorum. İşte resimler.

Arkadaşlar resimler biraz büyük olmuş kusura bakmayın düzeltemedim bir türlü :(

Son düzenleme:
Hayırlı olsun,kazasız belasız,keyifli ve tatlı sürüşler.Kaplamasıda dahil oldukça asil ve güzel görünüyor(fotojenik şey).

güzelmiş hayırlı olsun kazasız belasız kullan:rendeer:
ben de bi ay filan sonra böyle bi duygu yaşicam:)

Sağolun arkadaşlar allaha herkese gönlündeki motoru nasip etsin inşallah.
Motorun kullanımı çok rahat hiç beklemiyordum bu kadar kolay alışacağımı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler darısı olmayanların başına(önce bana)

Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız şürüşler dilerim, Allah Kaza bela vermesin...
Motor cok güzel duruyor:rendeer:

Teşekkürler emomen,

Depo üzerindeki deriyi bugün sökücem güzel durmuyor, orjinal depo görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor.

HayırLı uğurLu oLsun... Kazasız, BeLasız SürüşLer... ! :cat:

öncelikle motorun hayırlı olsun.ehliyetini bekledigin için gelmeden trafige çıkmadıgın için seni tebrik ediyorum keşke herkes seninle aynı düşüncede olsa.

Çok teşekkürler arkadaşlar, dün akşam biraz daha dolaşma fırsatı buldum. Motora gittikçe alışmaya ve keyif almaya başladım.

Herkese kazasız sürüşler diliyorum bende :)

hayırlı olsun allah kaza bele vermesin depo kılıfını bende sevmedim ama karar senin

Teşekkürler arkadaşlar, depo kılıfını bu akşam bi söküp bakıcam nasıl duracak diye, tam kaplamalı olsaydı sökmezdim belki ama altı açıkta kalıyo ve büzüşmüz deri pek gözüme güzel gelmiyor. Bakalım çıkarayım da resmini çekerim o halde.

Zahmet edip yorum yapan ve mutluluğumu paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Motosikletime alıştıkça keyif almaya başlıyorum :)

hayırlı olsun çok güzelmiş, allah bana da bi cruiser nasip etsin diyelim:) kazasız belasız sürüşler dilerim. ben de hyosung gv250 düşünüyorum, kullandıkça görüşlerini belirtirsen sevinirim:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar