slm adım eren. eskısehırlıyım yas 20. ogrencıyım hemde calısıp motor parası bırıkırıyom uydu ses goruntu sıstemı ısıyle ugrasıyom
slm adım eren. eskısehırlıyım yas 20. ogrencıyım hemde calısıp motor parası bırıkırıyom uydu ses goruntu sıstemı ısıyle ugrasıyom
Merhabalar,
Ben bir süredir forumları takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Bu da ilk mesajım. 32 yaşındayım. İngilizce öğretmeniyim. Honda CBF250 Twister veya bütçem ona elvermezse Kanuni Tiger 250 almayı planlıyorum.
Ne Mutlu Türk´üm Diyene!
slm ben cem 18 yaşındayım g.o.p. üniversitesi ziraat müh. 2.sınıf öğrencisiyim
istanbulluyum
Bazı şeyler asla açığa çıkmamalıydı...
Fox Mulder
[url]WWW.TEMA.ORG.TR[/url]
ben antalyadan kaya yas 21 turizmciyim
selamın a. ben serhat.16 yaşındayım ankaradayım.anadolu teknik l. bilgisayar bölümünde okuyorum.övünmek gibi olmasın ama kırşehirliyim birde fenerbahçeli
alp / 27 / fethiye / inşaat mühendisi ...
s.a ben zafer 29 yasindayim istanbuldayim ingilizce ögretmeniyim ama tahtakalede ticaret ile ugrasiyorum.
Merhabalar, ben Oral, 42 yaşındayım, dişhekimiyim...
Slm Ben Emre.İstanbul'dan 28 yaşındayım.Reklam firmasında çalışıyorum.(Grafik tasarım Ürün teşhir standları display digital baskı vs.)Bütün dostlara tekrar slm.İrtibat tel:216 307 40 50
Selam motosiklet.com cemaati;
Ben Yaşar Bazarbaşı Yaş:35 İstanbul / Mecidiyeköy
SetCom Bilgisayar Sist.Ltd.Şti. Yönetcisiyim ( reklamımıda yapayım)
İrtibat tel : 0212 213 80 50
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Herkeze slm ben Aydın 22 yaşındayım Antalya-Sideden Net cafe ve oyun salonu işletiyorum
ERASER WİLL COME BACK
Selam
Ben cüneyt istanbul yaş 33 otomotiv sektöründeyim satış Temsilcisiyim
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
ben gökhan istanbul dan yaş 23 kendi işini yapamayan sevkiyat ve tahsilat sorumlusu bi sis. müh. iyim
Ben Ebru, Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölümü mezunuyum, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe de öğrenciliğe devam ediyorum. Çeviri yapıyorum ve 3 arkadaş ortak bir atöylyemiz var. 23 yaşındayım. İstanbul
Ben 18 yaşındayım ve özel bi petrol firmasında bilgi ilemci olarak görev yapıyorum.
Ben kendimi bildim bileli özgürlük isterim özgürlük için motosiklet. Özgürlüğüm için hiç gözümü kırpmadan hayatımı feda ederim.
Selam ben Okan/ Otomotiv sektöründeyim satış danışmanıyım yaş:28
nickimden de belli oldugu üzere adım Cenk, yaşım 28, Reysaş Lojistikte sevkiyat sorumlusuyum.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)