Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

DJ-ROER den selamlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    dj-roer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2006
    Şehir
    İstanbul/Bakırköy
    Motosikleti
    YAMAHA-Majesty
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin...
    Dj Roer ismi neden?Yani işiniz söyledikleriniz kadarıyla djlikle alakalı değil,Djliği seviyormusunuz yoksa başka bi sebebi mi var?Yani kısaca tam anlamıyla Dj Roer nerden geliyor
    Öncelikle herkese samimi ilgileri için teşekkür ederim; benim dj-roer nikim se tamamen pc ile ilgilenmemi sohbet ve forum boyutuna çekmemle başlamıştır.
    O günlerde yoğun bir şekilde radyo verici istasyonları imalatı ile uğraşıyordum bazı istasyonlara ise bulunamadığı ve çok pahallı olduğu için dj mixserlerinide kendimiz imal ediyorduk, ama kullanımını pek kimseler bilmiyordu bende kısa süreli dj lik yaparak nasıl kullanılacağını öğretiyodum böylelikle bayya bir radyo dj lliği yapmak zorunda kaldım aslında hoşumada gitmişti, canım sıkıldıkça yaptığım radyolarda dj lik yaptım sonrada nik almak gerekince aklıma dj niki gelmişti en uygun olarakta (vede bulunmayan) roer eklentisini buldum bu nikim bir çok sitede ve sohpet kanallarında da vardır bi problem olmadıkça tek nik kullanmaya çalışırım.
    Tekrar ilgelerinizden dolayı teşekkür ederim.
    Not:araştırmacı bir elektronikçi olduğumdan motor elektroniği ile ilgili sorunlarınızı bana yazarsanız ;Çözmeye çalışırım.
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  3. #23
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2006
    Şehir
    İst./Bostancı
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Hoşgeldin





    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler